Proč chce Google datum narození?

Proč chce Google datum narození?

Jak obejít ověření věku na Google

Eliminace ověření věku: Vložte do URL adresy řetězec "nsfw", a můžete si prohlédnout videa i bez zbytečného přihlašování k účtu… Odstraňte ověření věku: Některé klipy jsou „chráněny“ pomocí ověření věku. Pro normální zobrazení klipu se musíte přihlásit (stačí nově vytvořený účet).
Archiv

Jak si zmenit datum narození

Na iPhonu, iPadu nebo iPodu touchPřejděte do Nastavení > [vaše jméno].Klepněte na Jméno, telefonní čísla, e-mail. Můžete být požádáni o zadání hesla ke svému Apple ID.Klepněte na Změnit datum narození nebo Datum narození.Opravte své datum narození a klepněte na Hotovo.
ArchivPodobné

Jak změnit uživatelské jméno na Google

Své jméno můžete libovolně měnit.V telefonu či tabletu Android otevřete aplikaci Nastavení .Klepněte na Google. Spravovat účet Google.Nahoře klepněte na Osobní údaje.V sekci Základní informace klepněte na Jméno Upravit . Může se zobrazit výzva k přihlášeníUpravte jméno a poté klepněte na Hotovo.

Jak si založit účet na Google

Používání existující e-mailové adresyPřejděte na přihlašovací stránku k účtu Google.Klikněte na Vytvořit účet.Zadejte svoje jméno.Klikněte na Použít mou aktuální e-mailovou adresu.Zadejte svou aktuální e-mailovou adresu.Klikněte na Další.Ověřte svou e-mailovou adresu pomocí kódu zaslaného na váš stávající e-mail.

Co je to Family Link

Služba Family Link od Googlu pomáhá rodičům mít přehled a chránit bezpečnost svých potomků na internetu, zatímco objevují svět pomocí svých zařízení s Androidem nebo ChromeOS. Dítě/teenager musí nejprve mít kompatibilní zařízení (podívejte se, na jakých zařízeních služba Family Link funguje).

Jak zrušit věkové omezení na Youtube

Mobilní webPřejděte na stránku m.youtube.com.Vpravo nahoře klepněte na svou profilovou fotku .Klepněte na možnost Nastavení Účet.Zapněte nebo vypněte Omezený režim.

Jak změnit věk v Google

Přejděte do účtu Google. Vlevo klikněte na Osobní údaje. V sekci Základní informace klikněte na Datum narození. Zadejte datum narození (pokud jste ho dosud nezadali).

Jak skrýt své narozeniny na Facebooku

Vpravo nahoře na Facebooku klikněte na svůj profilový obrázek. Klikněte na Nastavení a soukromí a potom na Nastavení. Klikněte na Centrum účtů a pak na Osobní údaje. Klikněte na Datum narození a potom na Kdo může vidět vaše datum narození.

Jak si upravit Google

ÚčetKlepněte na Spravovat účet Google.Posuňte se na požadovanou kartu.Klepněte na kartu: ​​Domů Osobní údaje. Aktualizujte základní údaje ve svém účtu Google. Jak změnit jméno a další údaje. Data a personalizace. Najděte svá data, aktivitu a předvolby, s pomocí kterých pro vás služby Google mohou být užitečnější.

Jak se prejmenovat na Gmailu

Jak si změnit jménoOtevřete Gmail na počítači.Vpravo nahoře klikněte na ozubené kolečko. Zobrazit všechna nastavení.Klikněte na kartu Účty a import nebo Účty.V sekci Odesílat poštu jako klikněte na Upravit údaje.Zadejte jméno, které se má zobrazovat v odeslaných zprávách.Dole klikněte na Uložit změny.

Jak vytvořit Google účet pro dítě

Nastavení dohledu pro dítě na zařízení s AndroidemNa zařízení dítěte otevřete Nastavení .Klepněte na Google Rodičovská kontrola .Klepněte na Začínáme Dítě nebo teenager Další.Vyberte účet dítěte nebo mu vytvořte nový.Klepněte na Další Přihlaste se ke svému (rodičovskému) účtu.

Co je potřeba k založení účtu

K založení účtu na pobočce Vám stačí pouze platný doklad totožnosti (u klientů mladších 18 let předkládá zákonný zástupce svůj občanský průkaz a rodný list dítěte). Účet si však můžete založit i bez návštěvy pobočky, jste-li starší 18 let, a to jednoduše online.

Jak zrušit rodičovskou kontrolu na Google

Z vašeho rodičovského zařízeníOdstraňte účet dítěte ze zařízení Android a Chromebook, ke kterým je dítě přihlášené.Spusťte na zařízení aplikaci Family Link .Vyberte dítě.Klepněte na Ovládací prvky Nastavení účtu Informace o účtu Smazat účet.Účet dítěte smažte podle pokynů na obrazovce.

Jak odebrat dítě z Family linku

Stáhněte si aplikaci Family Link.Na telefonu nebo tabletu s Androidem otevřete aplikaci Family Link .Vlevo nahoře klepněte na nabídku. Spravovat rodinu.Klepněte na člena rodiny, kterého chcete odebrat. Odebrat člena.

Jak obejít 18+ YouTube

Eliminace ověření věku: Vložte do URL adresy řetězec "nsfw", a můžete si prohlédnout videa i bez zbytečného přihlašování k účtu… Odstraňte ověření věku: Některé klipy jsou „chráněny“ pomocí ověření věku. Pro normální zobrazení klipu se musíte přihlásit (stačí nově vytvořený účet).

Jak se vypíná omezený režim

Aplikace pro AndroidPřihlaste se ke svému účtu.Vpravo nahoře klepněte na svou profilovou fotku .Klepněte na Nastavení Obecné.Zapněte nebo vypněte Omezený režim.

Jak mám zjistit kdo má narozeniny

Své datum narození můžete zjistit z občanského průkazu, řidičského průkazu, cestovního pasu a z rodného listu. Pokud nemáte ani jedno, můžete se obrátit na Národní matriční úřad (NAR).

Jak zrušit datum narození na Facebooku

Klepněte na Nastavení a soukromí a pak na Nastavení. Klepněte na Víc najdete v Centru účtů a pak na Osobní údaje. Klepněte na Datum narození. Klepněte na Upravit a změňte datum narození.

Jak se zbavit Family Link

Stáhněte si aplikaci Family Link.Na telefonu nebo tabletu s Androidem otevřete aplikaci Family Link .Vlevo nahoře klepněte na nabídku. Spravovat rodinu.V sekci Smazat rodinnou skupinu vyberte Smazat rodinnou skupinu.Zadejte heslo.Klepněte na Smazat.

Jak zjistit svůj Google účet

Zapomněli jste e-mailovou adresu, pomocí které se přihlašujeteSvé uživatelské jméno najdete podle těchto pokynů. Co musíte znát: telefonní číslo nebo sekundární adresu pro obnovení účtu,Podle pokynů potvrďte, že vám účet patří.Zobrazí se seznam uživatelských jmen, která odpovídají vašemu účtu.

Jak si změnit email

E-mailové adresy v doméně @gmail.com obvykle změnit nelze. Pokud účet Google používáte v rámci práce, školy nebo jiné skupiny, požádejte o pomoc administrátora.

Jak spojit dva účty Google

V současnosti není možné sloučit dva samostatné účty Google. Chcete-li však přenést data z jednoho účtu do jiného, lze to provést v rámci jednotlivých služeb. Pokud chcete začít používat novou službu, nemusíte vytvářet další účet Google. Stačí se přihlásit pomocí stávajícího účtu Google.

Jak odebrat rodičovskou kontrolu

Ukončení dohleduNa svém rodičovském zařízení spusťte aplikaci Family Link .Vyberte dítě, na které už nebudete dohlížet.Klepněte na Spravovat nastavení Informace o účtu. Ukončit dohled.Potvrďte, že chcete ukončit dočasné uzamčení.Klepněte na Ukončit dohled a postupujte podle pokynů na obrazovce.

Proč mít dva bankovní účty

K nejčastějším důvodům, proč jsou lidé klienty několika bank najednou, podle Air Bank patří to, že u jednotlivých společností využívají vždy tu výhodnější službu. Je to ale například také proto, že chtějí mít peníze rozložené u více finančních společností, anebo protože jejich banka konkrétní službu prostě nenabízí.

Které banky má vedení účtu zdarma

Účty s vedením zdarma bez podmínekAir bank – Běžný účet,Česká spořitelna – Standard účet,ČSOB – Plus Konto,mBank – mKonto,Equa bank – Běžný účet,Fio banka – Fio osobní účet,Komerční banka – KB MůjÚčet,Banka CREDITAS – Creditas běžný účet,