Къща в стара мина в Англия, която може да се наеме за уикенда

„Прекарайте нощта в мината“ – дори преди 100 години тази фраза би ви накарала да потръпнете от не най -приятните асоциации. Но сега времената са съвсем други, макар и само защото сградата на стара минна мина в Корнуол наскоро бе превърната в уникален романтичен Ваканционна къща, която се дава под наем на всички. Гостите тук получават пълна поверителност, гледка към безкрайните простори на един от най -красивите региони на Англия и уютен интериор, замръзнал от времето. красотата!

Докато зимата не свърши, просто искам да се втурна към това вълшебно място за уикенда. Не знаем за вас, но вече ставаме по -топли от гледането на снимката. Всяка стая излъчва особен комфорт и вие искате да сте там възможно най -дълго.

Малка всекидневна с камина, забавна стара кухня, спални и дори баня са като произведение на изкуството. Англия знае как да печели сърца.

Домакините най -вероятно са привлечени от снимката на кухнята преди всичко. Затова го гледаме и няма да се наситим. Дава ни различни чувства. Изглежда, че в кухнята има много всичко, но изглежда, че в същото време всичко е достатъчно. От една страна, старомоден, но от друга, много стилен и необичаен. Пристигайки на почивка в тази къща, можете да се забиете в кухнята за дълго време, внимателно да разгледате всеки детайл, който е запазил много интересни истории. Точно в кухнята има и място за маса за хранене, което изглежда не по -малко интересно. Особено главата на диво прасе на стената.

Не е трудно да се предположи, че къщата има три спални – две с двойни легла и една с две единични легла. Това означава, че къщата лесно ще приеме голямо семейство или група приятели..

Бих искал да обърна специално внимание на голямото антично огледало в банята. Изглежда толкова величествено и красиво, че се чувствате като човек с кралска кръв и сякаш се къпете в самия Бъкингамски дворец. Ето как Англия влияе върху фантазията на своите гости.

Едно от любимите и най -романтични места в къщата може лесно и без никакво съмнение да се превърне в джакузи на откритата тераса. Представете си колко е хубаво тук вечер. А следобед можете да закусите с удоволствие във втората част на терасата, наслаждавайки се на най -красивите пейзажи, на които много обичана Англия е богата..

Това място несъмнено е създадено за романтичен уикенд за двама.