Jak sdílet Dropbox?

Jak sdílet Dropbox?

Jak vyčistit Dropbox

Jak odstranit soubory z Dropbox.comVe webovém prohlížeči přejděte na Dropbox.com a přihlaste se ke svému účtu.Přejděte na soubor, který chcete odstranit.Vybrat tři tečky zcela vpravo od názvu souboru.Stisknout Vymazat.vybrat Vymazat znovu potvrďte odstranění.

Jak založit Dropbox

Účet na Dropboxu je možné založit na stránkách www.dropbox.com. Je nutné vyplnit potřebné údaje a potvrdit vytvoření účtu. Nyní se stáhne instalační program pro desktopovou aplikaci Dropboxu. Zároveň je odeslán potvrzovací email, obsahující odkaz nutný k dokončení registrace uživatele.
Archiv

Jak synchronizovat Dropbox

Stáhněte si a nainstalujte aplikaci Dropbox do svého počítače a přihlaste se ke svému učtu. V nastavení programu (sekce Advanced settings) si vyberte složku (Dropbox location) pro ukládání dat, která se bude automaticky synchronizovat s vaším diskem na serveru.
Archiv

Jak funguje Dropbox

Dropbox klient umožňuje vložit jakýkoliv soubor do určené synchronizované složky Dropbox ve správci souborů, dojde tak k nahrání tohoto souboru do webového úložiště a rozšíření na všechna synchronizovaná zařízení. Uživatelé také mohou odeslat data ručně přímo přes webové rozhraní a webový prohlížeč.

Jak zrušit účet Dropbox

Jak odstranit účet DropboxNa začátku otevřete web Dropbox a klikněte na ikonu profilu v pravém horním rohu.Poté zadejte Dropbox Nastavení.Přejděte dolů v nastavení Dropbox.Stiskněte tlačítko Odstranit účet.Zadejte své heslo k účtu Dropbox a potvrďte smazání.Poté klikněte na Důvod opuštění seznamu.