Jak koupit skipas?

Jak koupit skipas?

Jak funguje online skipas

Kartu GOPASS získáte po vytvoření registrace na www.gopass.travel a následném nákupu skipasu/jízdenky na konkrétní den. Pokud se jedná o váš první nákup, gopass kartu si vyzvednete v automatu Ticket Point před každým klientským centrem u lanovky.
Archiv

Jak funguje Gopass skipas

GOPASS je mezinárodní věrnostní program, který vám při nákupu online nabídne vždy ty nejlepší ceny a odmění vás body za každý nákup. Nasbírané body můžete proměnit za slevy při dalších nákupech nebo za speciální produkty dostupné pouze za body.

Na co je skipas

Skipass je lístek, respektive poukázka na lyžování v určitém lyžařském areálu na určitý čas. Nejedná se tedy o lístek na jednotlivou cestu, ale určitou banku, která umožňuje vykonat více času na vleku. Slovo pochází z anglického ski pass.

Jak koupit skipas v Rakousku

Skipas si můžete koupit buď online na stránkách skiareálu, nebo fyzicky na jeho pokladně, což bývá zpravidla s příplatkem. Platnost skipasu si můžete vybrat v podstatě libovolnou – může jít o pár hodin či dnů, celou sezónu i celý rok.

Co je to Gopass

Gopass je v první řadě místo, kde nakoupíte lístky a vstupy do více středisek v několika zemích. Zároveň jde o unikátní program, který má několik vlastností. Je to věrnostní program, kde jste za nákupy odměňováni body. Ty můžete použít na zvýhodněný nákup vybraných produktů.

Kde koupit kartu Skidata

Každý, kdo vlastní jakoukoliv čipovou kartu značky SKIDATA (může být i z jiného areálu) může zakoupit skipasy skrz stránku https://eshop.klinovec.cz. Čipová karta SKIDATA je vlastně fyzický skipas, který běžné při lyžování používáte (viz fotografie).

Jak dobít Gopass

Od teď si můžete nabít kredit přímo na Vaši GOPASS kartu a využívat ho při placení na e-shopu. V osobní zóně si v části KREDIT zvolíte požadovanou částku, která Vám bude po zaplacení připsána na kartu GOPASS.

Kam nejblíže do Alp

Nejbližšími rakouskými středisky při cestě z Prahy jsou dvě oblíbená šumavská – Hochficht a Sternstein. V Alpách jsou nejdostupnější hornorakouská střediska Kasberg, Ötscher, Hinterstoder a Wurzeralm nebo dolnorakouská Annaberg a Hochkar – vzdálenost je do 350 km a čas okolo 4 hodin.

Kam na lyže do zahraničí

Kam vyrazit na hory do zahraničí Máme pro vás tipySLOVENSKO. Ačkoliv slovenské hory nabízí zajímavé lyžařské vyžití, stále stojí ve stínu Alp i Dolomit.Jasná Tento areál v Nízkých Tatrách disponuje více než 50 km perfektně upravených sjezdovek různých obtížností.RAKOUSKO.Hintertux.ITÁLIE.Livigno.Sella Ronda.FRANCIE.

Jak využít Gopass

Gopass body umíte využít při nákupu vybraných produktů a služeb za zvýhodněné ceny v e-shopu, respektive v označených kamenných partnerských provozovnách. V eshopu najdete bodové nabídky ve svém profilu v části Gopass kupony, kde si vyberete vhodný produkt, projdete nákupním procesem a v závěru uplatníte své body.

Kde koupit Czech skipass

Prodej Czech Skipassu probíhá od 1. 11. 2022 a zájemci si jej mohou kupovat u pokladen všech zúčastněných lyžařských středisek. Permanentka platí po celou sezónu, je nepřenosná a až na Špindlerův Mlýn fungují i pro večerní lyžování.

Co je to Go Pass

Gopass je v první řadě místo, kde nakoupíte lístky a vstupy do více středisek v několika zemích. Zároveň jde o unikátní program, který má několik vlastností. Je to věrnostní program, kde jste za nákupy odměňováni body. Ty můžete použít na zvýhodněný nákup vybraných produktů.

Kam na lyze za hranice

Pět středisek kousek od hranic, kde si dobře zalyžujeteZell am See-Kaprun: nejbližší ledovec. Pro někoho návrat po dlouhé době.Hochkönig: ve stínu velikána.Jasná-Chopok: slovenská klasika.Garmisch-Partenkirchen / Zugspitze.Hinterstoder: lyžování v Totes Gebirge.

Kam nejblíž do Rakouska na lyže

Jedny z nejbližších rakouských center jsou Skiwelt Wilder Kaiser, Schladming a Saalbach. Při cestě přes Linz jsou nejdostupnější vesměs menší střediska Solné komory, lákavější je ale nedaleko za Salcburkem obrovská a hustě lyžařskými centry osídlená oblast zahrnující Ski Amadé, Saalbach nebo Zell am See.

Kam na lyže v Česku

Kam na lyže v Česku: 10 nejlepších tuzemských sjezdovekNejdelší: Rokytnice nad Jizerou.Nejslavnější: Špindlerův Mlýn.Nejpohodlnější: Červená Voda.Nejnáročnější: Špičák na ŠumavěNejnovější: Klínovec.S nejhezčí horskou chatou: Dolní Morava.Nejvhodnější pro děti: Lipno.Nejblíže Praze: Chotouň

Kde se lyžuje v Evropě

Nejlepší lyžařská střediska v Evropě St. Anton am Arlberg, Rakousko. Val Thorens, Francie. Åre, Švédsko. Saint-Gervais Mont-Blanc, Francie. Gstaad, Švýcarsko. Baqueira-Beret, Španělsko. Kitzbühel, Rakousko. Alpe d'Huez, Francie.

Kam Nejblíže na lyže do Rakouska

Jedny z nejbližších rakouských center jsou Skiwelt Wilder Kaiser, Schladming a Saalbach. Při cestě přes Linz jsou nejdostupnější vesměs menší střediska Solné komory, lákavější je ale nedaleko za Salcburkem obrovská a hustě lyžařskými centry osídlená oblast zahrnující Ski Amadé, Saalbach nebo Zell am See.

Co je potřeba na cestu autem do Rakouska

Na co nezapomenoutřidičský a občanský průkaz,technický průkaz vozidla,zelenou kartu, případně doklad o připojištění vozidla,Evropský průkaz zdravotního pojištění, případně doklad o cestovním pojištění,formulář záznamu o dopravní nehodě,povinnou výbavu vozidla (reflexní vestu, výstražný trojúhelník a lékárničku),

Kde je nejlepší lyžování v Rakousku

K nejlepším lyžařským areálům v Rakousku se plným právem řadí i menší středisko Alpbach. Skvělé služby, úchvatné horské scenerie i jedinečná alpská atmosféra jsou hlavními důvody, proč bylo středisko roku 2004 zvoleno nejlepší lyžařskou vesničkou v Evropě.

Kde se nejlepe lyzuje

Forbes ČeskoNejdelší: Rokytnice nad Jizerou.Nejslavnější: Špindlerův Mlýn.Nejpohodlnější: Červená Voda.Nejnáročnější: Špičák na ŠumavěNejnovější: Klínovec.S nejhezčí horskou chatou: Dolní Morava.Nejvhodnější pro děti: Lipno.Nejblíže Praze: Chotouň

Kde je sníh v Česku

Česko Sníh, stav sněhu

středisko oblast sníh
Říčky v Orlických horách Orlické hory 0 cm
Tanvaldský Špičák Jizerské hory 0 cm
Velká Úpa Krkonoše 0 cm
Vítkovice Krkonoše 0 cm

Kde lyzovat 2023

Nejlepší zimní ski areály

Pořadí Nejlepší lyžařská střediska Celkové hodnocení
1. Skiareál Klínovec 96,0 %
2. Skiareál Špindlerův Mlýn 94,9 %
3. Skiresort Černá hora – Pec 94,6 %
4. Skiareál Herlíkovice 94,6 %

Kde je nejlepší lyzovani

Největším lyžařským střediskem v České republice je podle délky sjezdovek Špindlerův Mlýn v Krkonoších, kde najdete 25 km sjezdových tratí. Nejvýše položeným lyžařským areálem je Praděd – Ovčárna (1445 m.n.m.), následuje Ramzová (1325 m.n.m.) a Rokytnice nad Jizerou – Horní Domky (1310 m.n.m.).

Na co si dát pozor při řízení v Rakousku

Rakousko. Děti do 150 cm a 14 roků mohou být přepravovány pouze v dětské autosedačce či podsedáku odpovídající velikosti, a to na předních i zadních sedadlech. Děti nad 150 cm musí používat bezpečnostní pásy. Děti vyšší než 135 cm lze výjimečně poutat trojbodovým bezpečnostním pásem, který nesmí jít přes hrdlo dítěte.

Jak fungují mýtné brány v Rakousku

Kromě dálnic je zpoplatněn průjezd několika tunelů a průsmyků, za které lze zaplatit běžnými platebními metodami, s pomocí předplacené karty nebo služby Toll Flex. Pro vozidla s celkovou maximální hmotností nad 3,5 t je pro platbu mýtného za dálnice a rychlostní silnice určena palubní jednotka GO Box.