Odkud je Notino?

Odkud je Notino?

Kdo je majitel Notino

Miliardář Michal Zámec a jeho e-shop s parfémy Notino vstupuje do Německa nákupem sítě parfumerií Brněnské Notino (dříve Parfums.cz), které v roce 2004 založil miliardář Michal Zámec, se během posledních let rozrostlo do 14 různých zemí, ve kterých společně s Českem generuje takřka 6 miliard korun obratu ročně.

Kde sídlí Notino

Notino, s.r.o. se sídlem v Brně, Londýnské náměstí 881/6, PSČ 639 00, IČO: 27609057, v souladu se zákonem č.

Co znamená Notino

"Název Notino nemá žádný skrytý význam. Je to slovo, co „nic neznamená", a to je právě to, co chceme. Nyní je na nás, abychom z něj udělali značku," říká marketingový ředitel firmy Radek Ondrášík. "Je jednodušší budovat při globální působnosti jednu značku než desítky různých," dodává.

Jak vznikl název Notino

Notino, s.r.o. Některá data mohou pocházet z datové položky. Od dubna 2017 mateřská společnost Internet Shop, s.r.o. změnila název na Notino, s.r.o., čímž sjednotila svůj název se svou novou obchodní značkou.

Jak zjistit stáří parfémů

Stačí do vyhledávače zadat „perfume (případně cosmetics) batch code checker“. Díky tomuto heslu vám vyhledávač nabídne hned několik stránek, kde si šarži parfému budete moci ověřit a zjistit také datum výroby.

Jak zrušit objednávku na Notinu

Nejvhodnější možností je kontaktovat prodávajícího na e-mailu [email protected] nebo na tel. čísle 530 514 014. Je možné užít i vzorový formulář pro odstoupení od smlouvy, který je možné nalézt zde.

Jak poznat Fake kosmetiku

"Rozdíl často nepoznáme do chvíle, kdy máme alergickou reakci," říká Barbora Marckx. "Ta nemusí být vždy znamením, že nám kosmetika nevyhovuje – možná jde jen o padělek." Určitým vodítkem může být zažloutlá barva, vysrážená voda nebo netypický zápach: takový výrobek je nejspíš nekvalitní nebo prošlý.

Proč pracovat v Notino

V Notinu garantujeme stejně skvělé ceny na e-shopu, v kamenných prodejnách i mobilní appce. Tip! Super ceny máme i v nové kategorii Lékárna, kde seženete většinu volně prodejných léků, doplňků stravy a zdravotnických pomůcek. Prodejny Notino jsou místem plným zážitků.

Kde ověřit pravost parfémů

Kromě toho také můžete na internetu zjistit, jestli šarže parfému, který jste si zakoupili, vůbec existuje. Stačí do vyhledávače zadat „perfume (případně cosmetics) batch code checker“. Díky tomuto heslu vám vyhledávač nabídne hned několik stránek, kde si šarži parfému budete moci ověřit a zjistit také datum výroby.

Jak dlouho trva doprava Notino

V rámci největších měst nově nabízíme doručení na adresu ve večerních hodinách ještě v den objednání! V případě, že objednávku přijmeme do 9:30, doručíme Váš voňavý balíček v rámci Prahy ještě ten samý pracovní den a to ve večerních hodinách mezi 18. a 22. hodinou.

Jak vrátit zboží na Notino

Nejvhodnější možností je kontaktovat nás na e-mailu [email protected] nebo na tel. čísle 530 514 014. Užít můžete i vzorový formulář pro odstoupení od smlouvy, který naleznete zde. Registrovaní zákazníci mají možnost využít vráceni produktů přímo v zákaznickém účtu.

Jak poznat že to je pravý parfém

Originální parfémy navíc mívají velmi kvalitní lahvičky. Poznáte to podle toho, že jsou na povrchu hladké a jemné na dotek. Naopak padělky jsou trochu drsné a hůř tvarované. Víčko originálu by rovněž mělo pevně přiléhat k lahvi a zůstat na svém místě, když lahvičku překlopíte.

Jak vratit parfém

Bohužel, návrat není možný. To je napsáno ve webshopu také, je to podle zákona: "v souladu s článkem § 1837 zákona (č. 89/2012 Sb.) o ochraně spotřebitele je vylučováno právo na vrácení zboží (parfémy/kosmetika) v uzavřeném obalu, které spotřebitel z obalu vyňal a z hygienických důvodů jej není možné vrátit."

Jak poznat Fake parfém

Originální parfém má vždy 3 vrstvy: hlavu, srdce a základ. To je důvod, proč může parfém vonět jinak, než když jste se k němu poprvé přivoněli. Později totiž ucítíte srdcové tóny a nakonec i základ vůně. Falešné parfémy sice mohou vonět povědomě, ale mají plochý, jednorozměrný tón.

Jak vratit zboží na Notino

Nejvhodnější možností je kontaktovat nás na e-mailu [email protected] nebo na tel. čísle 530 514 014. Užít můžete i vzorový formulář pro odstoupení od smlouvy, který naleznete zde. Registrovaní zákazníci mají možnost využít vráceni produktů přímo v zákaznickém účtu.

Jak reklamovat parfém

Reklamaci je třeba zaslat výhradně písemně (poštou) nebo osobně (ne formou e-mailu). Prodávající potvrdí přijetí reklamace a vydá kupujícímu potvrzení o uplatnění reklamace zboží ve vhodné formě. Za den uplatnění reklamace se považuje den jejího doručení prodávajícímu.

Jak zrušit objednávku na Notino

Nejvhodnější možností je kontaktovat prodávajícího na e-mailu [email protected] nebo na tel. čísle 530 514 014. Je možné užít i vzorový formulář pro odstoupení od smlouvy, který je možné nalézt zde.

Kde koupit levné parfémy

Nejlevnější parfémy vaší oblíbené značky najdete v online parfumerii Elnino.cz. Na nic nečekejte a ulovte svou vysněnou vůni za cenu, která nemá široko daleko konkurenci. Vybírejte z nejlevnějších parfémů, parfémovaných vod i toaletek a užívejte si plnými doušky vůni vašeho srdce.

Jak Alza vrací peníze

Pokud stornujete objednávku, která byla již předem zaplacena převodem anebo online platební kartou, o vrácení peněz se postaráme automaticky. Platby se snažíme vrátit v co nejkratším termínu, obvykle do 5 pracovních dnů. Nejpozději vám budou peníze vráceny do 14 dnů od zrušení objednávky a odstoupení od smlouvy.

Jak poznat padělky parfémů

Padělek se obvykle pozná podle vůně, ne však vždy. Může vonět stejně jako originál, ovšem po krátké chvíli vůně vyvane. Mezi často padělané značky patří Chanel (má jednoduché, snadno padělatelné flakonky a krabičky a výrobky této značky jsou oblíbené a drahé), Dior, Lacoste či Hugo Boss.

Co kdyz Nevyzvednu zasilku Alza

Co se stane, když zásilku nevyzvednu Po uplynutí úložní doby bude zásilka vrácena zpět odesílateli. Opětovné doručení není možné.

Co je to dobropis Alza

Zajímavou funkcí je také možnost převést na Alza KRedit částku z dobropisu, který zákazník obdrží v případě, když například vrací nevhodné zboží ve 14 denní lhůtě. Může tedy dobropisované finance okamžitě použít k dalším nákupům nebo si je sám převést na svůj bankovní účet.

Kdo doručuje do AlzaBoxu

Nově doručujeme do AlzaBoxů Rozšířili jsme spolupráci se společností Alza, díky které nově nabízíme našim zákazníkům doručování do výdejních boxů AlzaBox. Celkově tak nyní doručujeme do téměř 1500 boxů a výrazně navyšujeme naši kapacitu nejen do vánoční sezóny.

Jak se vybírá z AlzaBoxu

Stačí kliknout na Otevřít AlzaBox a naskenovat QR kód na obrazovce AlzaBoxu.Až budete u AlzaBoxu, otevřete si mobilní aplikaci a klikněte na tlačítko Otevřít Alzabox.Naskenujte pomocí aplikace QR kód na obrazovce AlzaBoxu.A je to. Schránka se otevře a vy si vyzvednete zboží. Pak už jen schránku zavřete.

Kdo vystavuje dobropis

Dobropis, resp.: “opravný daňový doklad” vystavuje plátce DPH a vlastně i neplátce DPH: při vrácení výrobku odběratelem – částečným nebo úplným (např.: z důvodu reklamace) při zrušení dodání výrobku nebo služby (“Toto jsem si neobjednal”)