Jak se přihlásit do klientské zóny ČSOB?

Jak se přihlásit do klientské zóny ČSOB?

Jak se přihlásit do internetového bankovnictví Čsob bez smart klíče

Internetové bankovnictvíPřejděte na naše stránky www.csob.cz a v pravém horním rohu klikněte na oranžové tlačítko Elektronické bankovnictví a zvolte Internetové bankovnictví.Pod kolonkou Uživatelské jméno vyplníte identifikační číslo, které jste obdržel v Dohodě o ČSOB Identitě.

Jak se přihlásit do Čsob identity

Přihlaste se do svého internetového bankovnictví s ID přes web jako obvykle. Zadejte své identifikačního číslo, PIN a pokračujte kliknutím na „Přihlásit“. Následně vše ještě potvrďte SMS klíčem nebo přes aplikaci Smart klíč.

Co je Klientská zóna Čsob

V Klientské zóně si kdykoliv ověříte svoje vklady, splátky úvěrů, připsané úroky nebo státní podporu. Založíte zde online stavební spoření, máte zde trvale k dispozici roční výpis z účtu nebo si jednoduše podle potřeby změníte kontaktní a osobní údaje.
Archiv

Jak se prihlasit do aplikace Čsob

Stáhněte a nainstalujte aplikaci ČSOB Smart klíč ze svého obchodu s aplikacemi (App Store, Google Play, AppGallery). Na mobilu spusťte aplikaci Smart klíč, klikněte na Aktivovat a Mám aktivační kód. Mobilním foťákem načtěte aktivační kód do aplikace Smart klíč. Ve Smart klíči si zvolte 5místný PIN.

Proč se nemůžu přihlásit do ČSOB

Zkontrolujte Vaše připojení k internetu a to, zda máte nejnovější verzi aplikace. Pokud je vše v pořádku a Smart přesto nejde spustit, kontaktujte prosím helpdesk ČSOB na tel. čísle 495 800 111. 8 Nedorazil mi SMS klíč.

Jak se přihlásit do ČSOB Smart klíč

Stáhněte a nainstalujte aplikaci ČSOB Smart klíč ze svého obchodu s aplikacemi (App Store, Google Play, AppGallery). Na mobilu spusťte aplikaci Smart klíč, klikněte na Aktivovat a Mám aktivační kód. Mobilním foťákem načtěte aktivační kód do aplikace Smart klíč. Ve Smart klíči si zvolte 5místný PIN.

Jak se přihlásit do bankovní identity

Je to snadné. Na portálu firmy nebo úřadu, který využívá Bank iD, zvolíte přihlášení přes Bank iD. Následně vyberete ověření prostřednictvím své banky a budete přesměrováni na její stránky, kde odsouhlasíte předání údajů. Poté budete přesměrováni zpět na portál, kde již budete bankovní identitou ověřeni.

Jak zjistím ID ČSOB

Pokud si nepamatujete své uživatelské jméno, obraťte se na Helpdesk ČSOB Identity na čísle +420 499 900 222. Doporučujeme vždy používat 2faktorové přihlášení. To znamená, že pro vstup do portálů je vždy kromě zadání uživatelského jména a hesla použít ještě další ověřovací prvek. Použijete tedy SMS klíč nebo Smart klíč.

Jak si klient může on line aktivovat klientskou zónu Čsob stavební spořitelny

Po přihlášení do aplikace uvidíte své Stavební spoření na hlavní stránce v přehledu produktů. Klikněte na něj a pak na oranžové tlačítko „Přejít do zóny spořitelny“. Teď už stačí jen podepsat online dodatek smlouvy a jste tam.

Co je to Klientská zóna

Klientská zóna je rozhraní, které slouží jak pro inzerenty, tak pro partnery. Do Klientské zóny se přihlásíte prostřednictvím vašeho registrovaného mailu a hesla na adrese klient.seznam.cz, nebo z partnerského rozhraní.

Jak se poprvé prihlasit do Čsob Smart

Do internetového bankovnictví se přihlásíte buď přihlašovacím jménem a heslem, nebo certifikátem. Následně pak přihlášení ještě potvrdíte aplikací ČSOB Smart klíč, případně SMS klíčem. Více o přihlašování najdete v nápovědě pro ČSOB Identitu.

Jak získat aktivační kód ČSOB

Kde získám nový aktivační kód Získáte jej v internetovém bankovnictví, v bankomatech ČSOB nebo v pobočkách ČSOB. V internetovém bankovnictví najdete aktivační kód v hlavním menu v položce Mobilní aplikace. V bankomatech ČSOB získáte aktivační kód v hlavním menu pomocí volby „Smart klíč“.

Jak aktualizovat aplikaci ČSOB Smart

Otevřete Obchod Play / App Store a v přehledu vašich aplikací si Smart můžete ručně aktualizovat. Nejjednodušší je nastavit si automatické aktualizace a nemusíte se o nic starat.

Kde najdu aktivační kód Smart klíč

V internetovém bankovnictví najdete aktivační kód v hlavním menu v položce Mobilní aplikace. V bankomatech ČSOB získáte aktivační kód v hlavním menu pomocí volby „Smart klíč“. Bankomat vám vydá stvrzenku s aktivačním kódem, který načtete během aktivace aplikace.

Jak zjistím své klientské číslo

Vaše klientské číslo najdete ve smlouvě. Pokud ji nemáte k dispozici, navštivte nás na kterékoliv naší pobočce.

Co je to přihlašovací ID

Přihlašovací ID je unikátní identifikační číslo vašeho HUAWEI ID a lze jej upravit pouze jednou. Pokud jej chcete upravit, přejděte do nabídky Nastavení > HUAWEI ID > Osobní informace > Přihlašovací ID > a poté zadejte nové Přihlašovací ID, které chcete nastavit.

Kde najdu svoje iD banky

Vaše přihlašovací údaje nikdy nikomu nesdělujeme, ověření vždy probíhá v prostředí banky. Stav a historii použití své bankovní identity si můžete kdykoliv zkontrolovat v nové Internet Bance v části Nastavení – Bankovní identita.

Jak se přihlásit do Čsob stavební spoření

S ČSOB Identitou máte všechno, abyste si své stavební spoření zkontrolovali na mobilu. Nainstalujte si do něj aplikaci ČSOB Smart (najdete ji zdarma na AppStore a Google Play) a přihlaste se do ní přihlašovacími údaji právě z ČSOB Identity.

Jak se přihlášení do klientské zóny Generali

Vyplňte Vaše rodné číslo bez lomítka. Vaše číslo mobilního telefonu: Telefonní číslo, které jste uvedl/a pro kontakt s Generali Českou pojišťovnou. Přihlaste se pomocí čísla některé z Vašich pojistných smluv a Vašeho data narození.

Co to je aktivační kód

Aktivační kód je jednorázový šestimístný kód, první ověřovací stupeň zabezpečení vašeho bankovnictví. Má platnost 14 dní a automaticky ho získáte při aktivaci bankovní IDentity.

Jak se prihlasit do Smart klíče

Stáhněte a nainstalujte aplikaci ČSOB Smart klíč ze svého obchodu s aplikacemi (App Store, Google Play, AppGallery). Na mobilu spusťte aplikaci Smart klíč, klikněte na Aktivovat a Mám aktivační kód. Mobilním foťákem načtěte aktivační kód do aplikace Smart klíč. Ve Smart klíči si zvolte 5místný PIN.

Jak aktivovat aplikaci ČSOB Smart

Stáhněte a nainstalujte aplikaci ČSOB Smart klíč ze svého obchodu s aplikacemi (App Store, Google Play, AppGallery). Přihlaste se do internetového bankovnictví, v menu Mobilní aplikace klikněte v dlaždici ČSOB Smart klíč na Aktivovat. Na mobilu spusťte aplikaci Smart klíč, klikněte na Aktivovat a Mám aktivační kód.

Jak získat aktivační kód

Aktivační kód získáte ve všech našich bankomatech. Pro získání aktivačního kódu vložte kartu do bankomatu nebo kartu přiložte k bezkontaktní čtečce. Pomocí chytrého zařízení nebo platební nálepky kód bohužel nezískáte. Zadejte PIN jako při výběru hotovosti a v menu vyberte Služby a nabídky.

Co je to uživatelské jméno

Uživatelské jméno (anglicky username) je jednoznačná identifikace uživatele v nějakém software či aplikaci. Pomocí uživatelského jména se uživatelé přihlašují. Je to vlastně identifikátor jejich digitální identity. Z důvodů bezpečnosti se uživatelské jméno kombinuje s heslem.

Co se dá zjistit z čísla účtu

Bankovní tajemství aneb proč vám banka jen tak nesdělí jméno majitele účtu. Jen tak sdělovat majitele běžného účtu bankám zakazuje bankovní tajemství. To je upravené v několika právních předpisech včetně zákona o bankách. Proto si nemůžete jednoduše zalistovat žádnou databází a majitele účtu si vyhledat.