Jak synchronizovat Dropbox?

Jak synchronizovat Dropbox?

Jak funguje Drop box

Dropbox klient umožňuje vložit jakýkoliv soubor do určené synchronizované složky Dropbox ve správci souborů, dojde tak k nahrání tohoto souboru do webového úložiště a rozšíření na všechna synchronizovaná zařízení. Uživatelé také mohou odeslat data ručně přímo přes webové rozhraní a webový prohlížeč.

Jak sdílet Dropbox

Chcete-li soubor nebo složku sdílet s ostatními uživateli Dropboxu nebo e-mailem, vyberte Share. V zobrazeném okně zadejte e-mailovou adresu nebo jméno uživatelů Dropboxu (nebo skupiny uživatelů) do Na: pole a poté vyberte modrou Share ikona, až budete hotovi.

Jak se přihlásit do Dropboxu

Účet na Dropboxu je možné založit na stránkách www.dropbox.com. Je nutné vyplnit potřebné údaje a potvrdit vytvoření účtu. Nyní se stáhne instalační program pro desktopovou aplikaci Dropboxu. Zároveň je odeslán potvrzovací email, obsahující odkaz nutný k dokončení registrace uživatele.
Archiv

Jak vyčistit Dropbox

Jak odstranit soubory z Dropbox.comVe webovém prohlížeči přejděte na Dropbox.com a přihlaste se ke svému účtu.Přejděte na soubor, který chcete odstranit.Vybrat tři tečky zcela vpravo od názvu souboru.Stisknout Vymazat.vybrat Vymazat znovu potvrďte odstranění.

Jak se odhlásit z Dropboxu

Nejprve otevřete aplikaci Dropbox. Nyní klepněte na ikonu 3 pomlček v levém horním rohu. Dále otevřete Dropbox Nastavení . Na konci přejděte dolů a klikněte na tlačítko Odhlásit se z Dropbox.

Jak zrušit účet Dropbox

Jak odstranit účet DropboxNa začátku otevřete web Dropbox a klikněte na ikonu profilu v pravém horním rohu.Poté zadejte Dropbox Nastavení.Přejděte dolů v nastavení Dropbox.Stiskněte tlačítko Odstranit účet.Zadejte své heslo k účtu Dropbox a potvrďte smazání.Poté klikněte na Důvod opuštění seznamu.