Jak se jmenuje Wednesday bratr?

Jak se jmenuje Wednesday bratr?

Jak se jmenuje Z Wednesday

Wednesdayin mladší bráška se původně měl jmenovat Pubert, což vychází ze slova puberta/adolescence. Měl to být odkaz na jeho věk. Nakonec ale tvůrci jméno raději změnili na Pugsleyho.

Jak se jmenuje Wednesday kamaradka

na nás Netflix vypustil další seriál z vlastní tvorby Wednesday (Jenna Ortega), který se zaměřuje na studentská léta Wednesday Addams, na režiserské křeslo mimo jiných usednul i kultovní režisér Tim Burton a na seriálu je to sakra znát!

Jak se jmenuje od Wednesday ruka

Zámožný Gomez, jeho nadevše milující žena Morticia, vražedná dítka Wednwsday a Pugsley, babička libující si ve vaření otrávených jídel, plešatý strýc Fester, dvoumetrový a mrtvolně bledý komorník Lurch a jeho malý pomocník, uťatá ruka zvaná Věc.
Archiv

Jak se jmenuje Wednesday sluha

Strašidelná Addamsova rodina, tvořená tatínkem Gomezem, maminkou Morticií, dětmi Wednesday a Pugsleyem, majordomem Lurchem, babičkou a věrným sluhou, rukou jménem Věc, je rozhodně netradiční.

Kdo je Hyde ve Wednesday

Strýček pomůže Wednesday s případem, kdy z kresby určí, že hledaná bestie se nazývá hyde. Nasměruje ji k deníku Nathaniela Faulknera, který procestoval celý svět a katalogizoval všechny komunity vyvrhelů. Hydey popsal jako umělce s pomstychtivou povahou.

Kdo je příšera z Wednesday

Za prvé k vražedkyni Černé Jiřině/ Dahlie (Black Dahlia), což také Wednesday sama okomentuje, ale také je symbolem zrady. Slečna Thornillová tak prozradila své úmysly. Thornhillovou také můžeme vidět s mucholapkou podivnou, což je zase jedna z nejznámějších masožravek. To také může poukazovat na její chuť po krvi.

Kdy bude Wednesday 2 na Netflixu

Ačkoli bylo zveřejněno jen málo podrobností o 2. sérii Wednesday, je pravděpodobné, že sezóna bude mít premiéru nejdříve v roce 2024, zejména kvůli zpoždění způsobenému stávkou amerických scenáristů.

Kde bydlí Wednesday

Vzhledem k tomu, že Wednesday bydlí na koleji, jako jiní studenti, je jasné, že rodina musí bydlet někde jinde. Ale kde Seriál Wednesday využívá historii a místopis takzvané Nové Anglie, což je šest států původní britské kolonie (Maine, New Hampshire, Vermont, Massachusetts, Rhode Island a Connecticut).

Kdo je Gomez Addams

Hlavou rodiny je bohatý právník Gomez Addams (hraje ho John Astin) – trochu naivní dětina a nezdolný optimista, který je pyšný na všechny své prohrané případy, s oblibou kouří doutníky, stojí na hlavě, sestřeluje šípem jablka a hraje si s modely vláčků, které co chvíli nechá srazit a explodovat.

Kdy se narodila Wednesday

Addamsova rodina spatřila světlo světa jako seriál roku 1964, ale asi nejznámější je potom film z roku 1991, který prorazil do celého světa a představil Addamsovu rodinu široké veřejnosti nových diváků.

Kdo je Hyde z Wednesday

Strýček pomůže Wednesday s případem, kdy z kresby určí, že hledaná bestie se nazývá hyde. Nasměruje ji k deníku Nathaniela Faulknera, který procestoval celý svět a katalogizoval všechny komunity vyvrhelů. Hydey popsal jako umělce s pomstychtivou povahou.

Kdy bude Outer Banks 4

VNĚJŠÍ BANKY SEZÓNA 4

Dobrou zprávou je, že se určitě dočkáme Sezóna 4 Vnější banky! Netflix sdílel zprávy na Tudum 19. února 2023, těsně před pádem OBX 3.

Kdy má vyjít Outer Banks 3

Doufejme, že to znamená, že uvidíme sezónu 3 koncem roku 2022 nebo začátkem roku 2023. Po vydání druhé sezóny v létě 2021 Chase Stokes uvedl, že je připraven pokračovat ve hře John B a dokončit svou cestu.

Kdy bude nová řada Wednesday

sérii Wednesday, je pravděpodobné, že sezóna bude mít premiéru nejdříve v roce 2024, zejména kvůli zpoždění způsobenému stávkou amerických scenáristů.

Kdo vymyslel Addamsovu rodinu

De facto tak Addamsova rodina se vším všudy a tak, jak ji známe dostala svou definitivní podobu roku 1964, kdy spatřil světlo světa černobílý sitcom, který vznikl právě i za spolupráce s Charlesem Addamsem, jenž se podílel na jménech postav a prokreslení jejich osobností.

Kdo je Morticia Addams

Matka Wednesday a Pugsleyho a manželka Gomeze Addamse. Třeba se mi to jen zdá, ale nepřijde mi tak přirozená jako její ostatní adaptace … vo filmoch ju Anjelika zachrala perfektne, CZJ sa nevie „predat“ do tejto role.

Co znamená Outer Banks

Externí zdroje (neověřeno)

Kdo dabuje JJ

V českém znění: Robin Pařík – Rudy Pankow (JJ), Vendula Příhodová – Madison Bailey (Kiara), Marek Lambora – Chase Stokes (John B.)

Kdy vyjde 4 řada Outer Banks

Dobrou zprávou je, že se určitě dočkáme Sezóna 4 Vnější banky! Netflix sdílel zprávy na Tudum 19. února 2023, těsně před pádem OBX 3.

Kdy bude Srdcerváči 2

místa v žebříčku první desítky USA, ale ve Spojeném království se dostal na druhé místo. A teď tu máme skutečný datum vydání pro Zastavovač srdce Sezóna 2. Na Netflixu se bude vysílat 3. srpna 2023.

Jak vznikla Addamsova rodina

Začátek tohoto příběhu se datuje do 30. let 20. století, kdy s nápadem o podivné rodince přišel ilustrátor Charles Addams. Ten vytvořil přibližně 150 obrázků, na kterých byl zobrazen opak tehdejší „klasické“ americké rodiny, a tedy zámožná skupinka lidí, kteří si neuvědomují svou vlastní excentričnost a bizarnost.

Kdo jsou Addamsovi

Addamsova rodina pochází z hlavy amerického karikaturisty Charlese Addamse. A krom toho, že postavy z jeho kreseb s ním sdílí příjmení, mají i leccos společného co do koníčků. Addams byl proslulý svým černým humorem. Krom obliby v autech a ženách měl rád kuše, viktoriánské stavby a hřbitovy.

Co je to Pogue

Irský whiskey Pogues je unikátní směsí 10leté single malt irské whiskey dozrávající v sherry dubových sudech, 7leté single malt whiskey dozrávající v sudech po bourbonu a 4leté irské obilné whiskey zrající v bourbonových sudech.

Koho dabuje Švehlík

Jeho hlasem z mnoha filmů promlouvají Jack Nicholson, Charles Bronson, Anthony Hopkins, Robert De Niro nebo Burt Lancaster. Jeho hlasem mluví postavy z filmů Starman, Návrat do budoucnosti II, ve Válce Roseových daboval Dannyho DeVita. Je jedním z hrstky herců, kteří cenu za mistrovství v dabingu získali opakovaně.

Kdy bude Outer Banks 3 série

Streamovací společnost už dokonce oznámila přesné datum, kdy se Outer Banks 3. řada objeví – stane se tak 23. února 2023. Tvůrci seriálu Outer Banks už také představili první trailer ke třetí sezóně.