Jak nakupovat na Fruugo?

Jak nakupovat na Fruugo?

Jak funguje Fruugo

Fruugo je globální trh, který umožňuje online nákup zboží ze zahraničí. Fruugo funguje jako poskytovatel platformy a obchodní zástupce prodejců, kteří Fruugu udělili oprávnění k uzavírání smluv o prodeji produktů jejich jménem.
Archiv

Kdo je Fruugo recenze

Popis Fruugo.cz

Sbírá mnoho negativních recenzí, které vytýkají nulovou komunikaci obchodu, téměř nemožnou reklamaci (odeslání zboží na vlastní náklady do Číny), nevracení peněz a v případě, že balíček dorazí, tak i nízkou kvalitu zboží nebo doručení chybného zboží. Nakupovat na Fruugo.cz důrazně nedoporučujeme.
Archiv

Co je za obchod Fruugo

Co je Fruugo Fruugo není klasický e-shop, jedná se o online tržiště, kdy provozovatel e-shopu nemá nabízené zboží skladem. Funguje vlastně podobně jako eBay nebo AliExpress – prodejci zde inzerují své zboží, které je pak odesíláno z různých zemí světa (ano, nejčastěji z Číny).
Archiv

Co je to Rivalenti

Internetový prodej zboží všeho druhu, od hraček, oblečení až po domácí elektroniku.

Jak dlouho trva doprava z Fruugo

Typická standardní dodávka, kdy je prodejce a země dodání stejná, může trvat 2 až 5 dní. V případě různých zemí se doba prodloužila a dosáhla 5 až 14 pracovních dnů. Existují také expresní metody, kdy se doba zkracuje na 1 až 2 dny v tuzemsku a na 3 až 7 pracovních dnů v zahraničí.

Jak poznat bezpečný e-shop

Za prvé zavítej na stránky České obchodní inspekce, kde najdeš seznam rizikových e-shopů. Za druhé navštiv web Asociace pro elektronickou komerci (APEK), která e-shopům uděluje certifikát. Pokud jej obchod vlastní, tak máš jistotu, že jde o věrohodného prodejce.

Co je Bonky CZ

Bonky je v posledních měsících velmi probíraný internetový obchod, kvůli kterému spousta lidí podala stížnosti na Českou obchodní inspekci – ČOI. Nejedná se ale až tak o klasický e-shop, ale o internetovou galerii typu AliExpress, Wish nebo Fruugo, které se ovšem zdají být méně rizikové.

Jak dlouho trva dodani z Bonky

Váš balíček je již na cestě – doba dodání je standardně 5 – 30 pracovních dní od předání objednávky dodavateli, 95% zásilek dorazí zákazníkům do 14 pracovních dní od doby odeslání. Dodací lhůta se může ve vyjímečných případech prodloužit až na 180 dní….

Co je Bonky recenze

Recenze Bonky – zkušenosti zákazníků

Nepříliš hezké recenze. Největší problém s Bonky mají zákazníci v tom, že: zaplacené zboží vůbec nedorazilo. zboží dorazilo s velkým zpožděním – opravdu zde ani půlrok či rok není výjimkou (v obchodních podmínkách dokonce zjistíte, že dodací lhůta může být až 365 dní)

Co je to Bonky

E-shop Bonky je online tržištěm nabízejícím zboží od různých prodejců, především z Asie. Funguje tedy jako prostředník mezi asijskými dodavateli a českými spotřebiteli. Dle informace na webu Bonky má provozovatel sídlit v Dubaji ve Spojených Arabských Emirátech.

Jak poznat Fake obchod

Při nákupu online buďte opatrní. 9 tipů, jak poznat podvodný e-shopKusé údaje o zboží {NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}Adresa neodpovídá obsahu.Nezabezpečený přístup.Chybějící kontakty.Chybějící obchodní podmínky a pekelná čeština.Nic moc grafický styl.Falešná doporučeníPlatba jen kartou.

Jak prověřit internetový obchod

Specializované internetové stránky umožňují ověřit si vybrané údaje o doménovém jménu internetového obchodu. Webové stránky registrované na doméně . cz lze ověřit na internetové stránce www.nic.cz/whois/, ostatní např. na adrese http://whois.domaintools.com/.

Co je Boohoo

Co je Booho.cz Tváří se jako e-shop, funguje jako e-shop a přesto rozhodně není klasickým internetovým obchodem. Booho je nákupní galerie – stejně jako například Wish nebo eBay, na které najdete velmi obsáhlý sortiment od módy až po auto-moto doplňky.

Co je firma Rivalenti

Internetový obchod Rivalenti, který u nás funguje od roku 2020, je další černou vránou z řady podvodných e-shopů. Jedná se o platformu, na které své zboží prodávají obchodníci z celého světa, nejčastěji však z Asie.

Odkud je Bonky

Stejně jako společnost Top Rise s.r.o., která aktuálně Bonky provozuje, sídlí na ulici Rybná 716/24 – Praha 1.

Jak dlouho trvá doručení z Bonky

Bonky dodací lhůta

Pokud však začnete zkoumat dodací podmínky důkladněji, tak zjistíte, že vám objednávka může ve výjimečných případech skutečně dorazit až do 365 dní. Obvyklá dodací lhůta je podle webu Bonky maximálně 5 dní.

Co je JOOT CZ

Co je Joot a jak funguje Na webových stránkách Joot.cz na první pohled najdete klasický český e-shop s velmi rozsáhlým sortimentem. Koupit zde můžete oblečení pro celou rodinu, velmi levnou elektroniku nebo zajímavé autodoplňky. Joot ale není běžný e-shop, nýbrž mezinárodní tržiště typu AliExpress, Fuugo nebo Wish.

Co je Balando

Balando.cz je nákupní galerie přeprodávající zboží z Číny. Na e-shop se množí recenze nespokojených zákazníků, kterým obchod nevrací peníze, nedoručuje zboží, nekomunikuje. V případě, že už balíček dorazí, zboží je nekvalitní a velikosti neodpovídají běžným evropským rozměrům. Nákup na Balando.cz nedoporučujeme!

Jak vymahat peníze že shopu

"Zjednodušeně má prvně žádat opravu věci, pokud zboží opravit nejde, může chtít dodat věc novou. Vždy může chtít i poskytnout slevu. Pokud nic z toho nejde, může od smlouvy odstoupit, což znamená právě vrácení peněz. Cesta k vrácení peněz je tedy při reklamaci krkolomnější," vysvětluje Freimannová.

Jak poznat bezpečný e shop

Za prvé zavítej na stránky České obchodní inspekce, kde najdeš seznam rizikových e-shopů. Za druhé navštiv web Asociace pro elektronickou komerci (APEK), která e-shopům uděluje certifikát. Pokud jej obchod vlastní, tak máš jistotu, že jde o věrohodného prodejce.

Kdo je Vidaxl

vidaXL je mezinárodní on – line prodejce . " Nabízíme překvapivou škálu výrobků sestávajících z tisíců článků z kategorií , jako domů, zahrada , garáž , domácí kutily a oblečení . " Navíc ve všech zemích , ve kterých působíme , nabízíme zákaznický servis v rodném jazyce .

Jak poznat podvodný e-shop

Při nákupu online buďte opatrní. 9 tipů, jak poznat podvodný e-shopKusé údaje o zbožíAdresa neodpovídá obsahu. Když e-shop viladumbohdalec.Nezabezpečený přístup.Chybějící kontakty.Chybějící obchodní podmínky a pekelná čeština.Nic moc grafický styl.Falešná doporučeníPlatba jen kartou.

Co dělat když nepřijde zaplacené zboží

Pokud prodávající nedodá zboží ani ve lhůtě poskytnuté spotřebitelem, má spotřebitel nárok na odstoupení od smlouvy dle § 1978 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník. Odstoupením od smlouvy se smlouva ruší od počátku a strany si mají povinnost vrátit poskytnutá plnění.

Kde sídlí vidaXL

Kde má společnost vidaXL sídlo account_outlineJsme výhradně online společnost se sídlem v Nizozemsku a naším sídlem je Venlo.

Kdy má zákazník právo na vrácení peněz

Prodejce odpovídá za vady, které byly na věci při převzetí a má se za to, že vada, která se vyskytne do 6 měsíců, byla na věci už v době převzetí. Nárok na výměnu věci (nebo její součásti), pokud to není povaze vady nepřiměřené nebo neúměrné (např. vadu lze snadno odstranit ihned), jinak oprava (odstranění vady).