Kdo je majitelem rádia Blaník?

Kdo je majitelem rádia Blaník?

Které rádio vlastní Babiš

Rádio Impuls je soukromá rozhlasová stanice působící v České republice. Vlastníkem rozhlasové stanice je LONDA spol. s r. o., která spadá pod holding Agrofert, a.s. ze svěřenského fondu Andreje Babiše.

Kdo je majitel rádia Evropa 2

Od roku 2018 ji vlastní firma Czech Media Invest, spadající pod Daniela Křetínského. Odkoupila ji od společnosti Lagardère Active Radio International. Včetně Frekvence 1, Rádia Bonton a Dance radia byla cena transakce přibližně 1,8 miliardy korun.

Kdo vlastní Media Bohemia

MEDIA BOHEMIA a.s. je jedna z nejvýznamnějších českých mediálních společností provozující rozhlasové vysílání. Jejími vlastníky a zároveň zakladateli jsou Daniel Sedláček a Jan Neuman.

Kdo vlastní frekvenci 1

Frekvence 1
Vlastník Czech Media Invest
Ředitel David Šmídt
Šéfredaktor Ondřej Kopa
Stát Česko

Které noviny patří Babišovi

MAFRA, a.s., je největší česká mediální společnost (vydavatelství), jež vydává nejčtenější deníky Mladá fronta DNES a Lidové noviny. Do mediální skupiny dále patří internetové portály iDNES.cz a Lidovky.cz s vlastními redakcemi, bezplatný deník Metro a týdeník 5plus2.

Kdo vlastní Aktuálně cz

Aktuálně.cz je on-line deník vycházející na českém internetu. Vydává jej společnost Economia, a.s. vlastněná podnikatelem Zdeňkem Bakalou. V současné době je jedním z nejúspěšnějších titulů společnosti, do jejíhož portfolia patří například Hospodářské noviny nebo portál Centrum.cz.

Kdo vlastní Fajn rádio

Fajn Radio
Vlastník Media Bohemia
Ředitel Ondřej Cikán
Stát Česko
Jazyk čeština

Kdo vysílá na Evropě 2

Další moderátoři rádia Evropa 2

Dalšími moderátory hudebního rádia Evropa 2 jsou Zorka Hejdová, Ondřej Vodný, Veronika Arichteva, Nikol Leitgeb, Martina Pártlová, Jindra Ekl, Jakub Kotek, Petr Říbal, Ondřej Urban, Bohumil Švarc, Bára Krčmová, Jakub Štefan a Randy Cold.

Kdo vlastní Rock rádio

Rock Radio
Vlastník Media Bohemia
Ředitel Ondřej Cikán
Stát Česko
Jazyk čeština

Odkud vysílá Rádio Kiss

Síť rádií KISS, kterou má v portfoliu společnost Radio United, v prvních dubnových dnech výrazně změní svůj program. Většina pořadů se bude vysílat z Prahy.

Co vlastní Babiš seznam

Mezi nejvýznamnější chemické společnosti patří DEZA, Duslo, Lovochemie, Precheza, Synthesia a Fatra. V Německu vlastní AGROFERT chemický podnik SKW Piesteritz. Na výrobu biopaliv se zaměřují akciové společnosti Preol a Ethanol Energy.

Kdo je vlastníkem Seznamu

Na majetkovou strukturu společnosti nemá změna žádný vliv, Ivo Lukačovič nadále zůstává jejím jediným majitelem.

Kdo moderuje impuls

Igor Timko, Jindra Polák, Voxel, Michal Horák a Olga Lounová – to jsou naši hvězdní Milionoví moderátoři. Každý večer hrajeme na Impulsu česky. Až do rána a bez zbytečných slov. Prostě – žijeme českou muzikou!

Co hráli na Fajn rádiu

MEDUZA & JAMES CARTER & ELLEY DUHÉ & FAST BOY. Bad Memories. 0:58.JAZZY. Giving Me.ROSA LINN. Snap.ALOK & SIGALA & ELLIE GOULDING. All By Myself.VESNA. My Sister's Crown.NICO SANTOS. Would I Lie To You.ZARA LARSSON. Can´t Tame Her. 0:40.LUUDE & MATTAFIX. Big City Life. 0:37.

Proč není ranní show

Moderátor Leoš Mareš odvysílal páteční Ranní show na Evropě 2 v podnapilém stavu. Jeho dlouholetý kolega Patrik Hezucký nevydržel jeho drzé narážky a show s ním tentokrát nedokončil. "Klasicky se protáhl večírek," vysvětlil iDNES.cz Leoš Mareš.

Kdo moderuje ranni show

Ranní show Evropy 2 je rádiový pořad, který se vysílá každý všední den od 6 do 10 hodin na stanici Evropa 2. Moderátory jsou Leoš Mareš, Patrik Hezucký a Kateřina Říhová.

Proč už není Kraus na Rock rádiu

Stávající moderátorská hvězda Tomáš Kraus ze zdravotních důvodů z ranního vysílání odchází. „Už koncem loňského roku jsme Viktora postupně testovali ve vysílání a viděli jsme, že v komunitě posluchačů neuvěřitelně funguje a je oblíbený.

Proč skončil Rock Max

Avizovaná změna identity zlínského AZ Rádia proběhla koncem minulého týdne. Z éteru se po letech vytratila značka AZ Rádio a nahradilo ji jméno Rock Max. Změna názvu a licenčných podmínek se však netýká licence na vysílač v Brně. Známé zlínské rockové AZ Rádio změnilo koncem minulého týdne svou identitu.

Kdo je Duc Kiss

Michaela Dinhová je novou posilou Ranního Kissu. Nenechte se zmást, občas se objevuje v rádiu pod přezdívkou Duc a tvoří dvojici s Františkem, se kterým vám ráno rozhýbou bránice.

Kde sídlí Kiss rádio

Síť rádií KISS, kterou má v portfoliu společnost Radio United, v prvních dubnových dnech výrazně změní svůj program. Většina pořadů se bude vysílat z Prahy.

Jaké značky patří Babišovi

Největším zpracovatelem mléka v ČR je Babišova společnost Olma. Produkuje pod značkami BIO jogurt, BIO mléko, Cavalier, Florian, Florian Active, Klasik, Olmíci, Olmáček, Pierot, Selský jogurt, Silueta, sýr Grande, Smetana, Populár čerstvé mléko, Selské mléko, Selské máslo, Máslo, Tradiční pomazánkové a Zlatá Haná.

Kdo je majitelem nový

Jejím provozovatelem je mediální společnost TV Nova, která patří Central European Media Enterprises (CME), kterou od roku 2020 vlastní firma PPF sídlící v Amsterdamu. Je jednou z nejsledovanějších českých televizních stanic a vysílá nejsledovanější českou zpravodajskou relaci večerní Televizní noviny.

Kde sídlí impuls

s r.o. se sídlem Na příkopě 859/22, 110 00 Praha 1 (korespondenční adresa: Rádio Impuls, Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5) Zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 20283, IČO: 49241931 (dále také jen „LONDA“).

Kde sídlí Rádio Impuls

Toto jsou internetové stránky společnosti MAFRA, a.s., se sídlem Praha 5, Karla Engliše 519/11, PSČ 150 00, IČ: 45313351, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328.

Co se hralo v radiich

DIVOKEJ BILL. Čmelák. 3:54.KAMELIE. Hej, pane Šenku. 3:52.STANISLAV HLOŽEK & PETR KOTVALD. Holky z naší školky. 3:48.SHALOM. Stín katedrál. 3:45.KATAPULT. Až… 3:42.BRONTOSAUŘI. Pletenka. 3:39.KAREL GOTT. Krev toulavá 3:36.RYBIČKY 48. Léto. 3:33.