Co je to Mplatba?

Co je to Mplatba?

Kde se dá platit Mplatbou

Alza.cz, Kaufland, EuroOil, TESCO, Mall.cz). Za poukazy lze nakoupit potravinové, nepotravinové zboží a pohonné hmoty. Tzn. že za m-platbu můžete nakoupit i benzín, naftu, LPG.
Archiv

Jak zjistit za co byla m-platba

Ve Vyúčtování se mi objevil neznámý poplatek za m-platbu

Aktuální seznam transakcí provedených přes službu m-platba nebo platby u partnerů zjistíte jednoduše v Můj T-Mobile v sekci Služby – Platební služby. Zde si můžete rovněž upravit limit m‑platby či provést další nastavení pro platby za služby třetích stran.
ArchivPodobné

Jak si aktivovat m-platbu

Je automaticky aktivní na všech SIM kartách, není potřeba ji nijak aktivovat (pouze u předplacené Karty se vším všudy je m-platba trvale zablokovaná). Platit můžete i přímo prostřednictvím vašeho mobilního čísla v zařízeních s operačním systémem Android, iOS, Windows Phone.
Archiv

Jak zrušit m-platbu Vodafone

Jedna transakce (nákup) může stát maximálně 1 200 Kč. Do limitu počítáme útratu za Premium SMS, m-platbu a Audiotex. Limit se automaticky odblokuje na začátku nového zúčtovacího období. Není možné ho zrušit, změnit či manuálně odblokovat.

Jak nakupovat přes Pausal

Jak zaplatím platbu přes mobilního operátoraVyvolejte platební bránu na prodejní stránce.Jako způsob platby zvolte platbu přes mobilního operátora.Zobrazí se vám údaje, které zadáte do SMS zprávy ve vašem telefonu. Zprávu odešlete.Platbu potvrdíte.Po úspěšném dokončení platby se vám zobrazí stav platby.

Co vše se dá platit přes SMS

V současné době lze SMSkou platit za CD, DVD, noviny, časopisy, vstupenky, jízdenky. SMS platby Pay SMS můžete však použít například i pro zpoplatnění služby WiFi, kterou poskytujete.

Jak se platí mobilem

Nastavení platební metody pro bezkontaktní transakceSpusťte aplikaci Peněženka Google .V horní části klepněte na kartu, kterou chcete použít. Možná bude potřeba přejet prstem, než ho najdete.Zkontrolujte zprávu nad kartou: „Přiložte ke čtečce“ . Vaše karta je připravena k platbě dotykem telefonu.

Jak poslat m platbu

M platba a SMS platba – platba mobilem

Zákazník jednoduše zašle SMS na určité číslo a tím zaplatí určenou cenu (20 Kč, 50 Kč, 100 Kč). Tuto sumu pak zaplatí svému mobilnímu operátorovi v rámci vyúčtování. Operátor pak zaplatí poskytovateli služby.

Jak zjistím kdy mi končí smlouva u Vodafone

V samoobsluze Můj Vodafone v sekci Účet – Potvrzení transakce, případně na adrese https://www.vodafone.cz/muj/aktivace. Zavolejte na linku pro potvrzení kódu na čísle 800 77 77 65 – potřebujete znát Aktivační kód a administrátorské heslo. Sdělte kód v naší prodejně nebo operátorovi na lince *77 nebo 800 77 00 77.

Jak zaplatit přes SMS

Princip plateb pomocí SMS je jednoduchý. Zákazník odešle SMS v požadovaném formátu na číslo, které začíná předčíslím 900 nebo 902. Poslední dvě cifry v čísle určují cenu, kterou zákazník zaplatí. Pokud končí číslo ciframi 99, tak odesláním SMS zaplatí zákazník 99 Kč včetně DPH.

Jak zrušit platby přes SMS

Příklad: Na váš telefon chodí pravidelné zpoplatňující zprávy z čísla 90123099. Pro zrušení vaší objednávky a zrušení zasílání zpoplatněných SMS odešlete SMS s textem STOP na číslo 90123 a je hotovo.

Jak platit mobilním telefonem

Jak platit pomocí Google Wallet s telefonem s Androidem

se ujistěte, že máte zapnutou možnost NFC. Poté pro zaplacení telefon odemkněte a přiložte k danému terminálu. V případě potřeby ještě jednou potvrďte pomocí čtečky otisků prstů nebo rozpoznání obličejem, pokud vás k tomu telefon vyzve. Máte zaplaceno.

Jak vybrat peníze z bankomatu mobilem

Výběr si stačí připravit předem v mobilním telefonu prostřednictvím mobilního bankovnictví. Následně stačí přijít k bankomatu a pomocí fotoaparátu mobilního telefonu naskenovat QR kód z displeje bankomatu. Od vytvoření výběru v mobilním bankovnictví máte 15 minut na samotný výběr u bankomatu.

Jak funguje placení přes mobil

NFC platby, tedy bezkontaktní platby mobilem, probíhají velmi jednoduše. V ideálním případě vaše banka podporuje Google Pay nebo Apple Pay, případně některou ze služeb pro placení chytrými hodinkami. Potom si s danou aplikací pouze spárujete svoji platební kartu a v podstatě máte hotovo.

Jak zrušit m platby

Vypnout m-platby je možné u každého operátora – hledejte tam kde máte k dispozici vyúčtování a další nastavení – pokud si nevíte rady, tak je užitečné zavolat na zákaznickou linku a vyřešit to s operátorem.

Jak opustit Vodafone s číslem

Od nás ČVOP získáte v prodejně nebo zavoláním na Linku péče o zákazníky na čísle 800 77 00 77. Pokud máte předplacenou kartu, můžete o ČVOP požádat prostřednictvím bezplatné SMS ve tvaru PRENOS ANO heslo, kterou pošlete na číslo 7700. ČVOP vám pak obratem pošleme SMSkou na vaše číslo.

Kde najdu smlouvy Vodafone

Shrnutí smlouvy (naši nabídku služeb pro vás) vám poskytneme před učiněním závazné objednávky prostřednictvím SMS zprávy nebo prostřednictvím e-mailu. Tento dokument také následně najdete ve své Internetové samoobsluze Můj Vodafone.

Co můžu koupit přes SMS

Aktivní služba. Můžete platit přes SMS (typicky SMS jízdenky, parkování, TV hlasování, přístupy na internet…). Povoleno vše: můžete platit za všechny typy služeb. Povoleny pouze platební služby: můžete platit jen služby na předčíslí Premium SMS čísel 902, což jsou většinou jen SMS jízdenky a SMS parkovné.

Jak zrušit předplatné SMS

Pro zrušení vaší objednávky a zrušení zasílání zpoplatněných SMS odešlete SMS s textem STOP na číslo 90123 a je hotovo. Obratem pak obdržíte SMS s potvrzením o odhlášení služby. Cena této odhlašovací SMS je cena běžné SMS dle ceníku u vašeho operátora – u většiny tzv.

Jak zrušit předplatné

Důležité: Když aplikaci odinstalujete, předplatné nebude zrušeno.V zařízení Android přejděte na svá předplatná na Google Play.Vyberte předplatné, které chcete zrušit.Klepněte na Zrušit předplatné.Postupujte podle pokynů.

Jak funguje karta v mobilu

Nastavení platební metody pro bezkontaktní transakceSpusťte aplikaci Peněženka Google .V horní části klepněte na kartu, kterou chcete použít. Možná bude potřeba přejet prstem, než ho najdete.Zkontrolujte zprávu nad kartou: „Přiložte ke čtečce“ . Vaše karta je připravena k platbě dotykem telefonu.

Co je to NFC v mobilu

NFC je bezdrátová technologie umožňující rychlou a zabezpečenou výměnu dat na vzdálenost do 4 cm. Podporuje ji řada chytrých telefonů (těmto zařízením tím pádem můžeme říkat NFC mobily) a tabletů, přičemž díky velmi krátké vzdálenosti je bezpečná a není vyžadována jejich identifikace.

Jak si vybrat peníze bez karty

Výběr hotovosti mobilem funguje pomocí NFC čipu v telefonu v bankomatech, které jsou vybavené snímačem. Takové bankomaty jsou dnes označené nálepkou, že je v nich možné výběr provést bez vložení karty, stačí ji jen přiložit.

Jak vybrat z bankomatu bez poplatku

Nejjednodušší způsob, jak se vyhnout poplatkům, je vybírat hotovost vždy z bankomatu Vaší banky. Tyto výběry jsou zpravidla zdarma.

Jak bezpečně platit mobilem

Bezpečnostní prvky placení mobilem jsou vyšší než u placení kartou:Zabezpečení mobilu – biometrické údaje (otisk prstu nebo face ID), heslo (číselné nebo obrazec).Tokenizace platební karty – číslo platební karty je schované v mobilu, obchodník jej nemůže oskenovat, při platbě mobilem není celé číslo karty k dispozici.