Co znamená více než 10?

Co znamená více než 10?

Co znamená 10 v sázení

Sázkové kanceláře ji označují buď 1X nebo 10 v případě, že sázíte dvojitou šanci na domácí, nebo X2 či 02, pokud na hosty. Jde o to, že si svou sázku pojistíte kromě výhry vašeho týmu i remízou – pokud tedy Barcelona doma remizuje 1:1 a vy máte vsazeno na domácí (1X, 10), váš tiket bude výherní.

Co znamená 1 a více gólů

Při variantě „pod 1“ nepadne žádný gól, vyhrává se. Pokud dva a více, tak prohrává. V případě přesně jednoho gólu se investovaný vklad vrací v celé své výši. Naopak se postupuje při investici „nad 1“, která je vyhrávající od dvou a více gólů.

Co znamená handicap 10

2) Asijský handicap bez remízy (celý handicap)

Příkladem takového handicapu je AH -1.0. Vsadit lze pouze na dvě možnosti. Pokud by tým vsazený v handicapu -1.0 vyhrál právě o jednu branku, vrací se sázkaři vklad. Výhra minimálně o dvě branky znamená výhru, remíza nebo prohra daného týmu zase prohru.

Co znamená více než 15 gólů

„více než 1.5" znamená, že sázíme na to, že v utkání padnou celkem alespoň dva góly. Celky pak nabízejí také možnost vrácení vkladu („více než 3.0" znamená, že když padnou 4 a více, sázka je úspěšná, 3 góly znamenají návrat vkladu a menší počet prohru).
ArchivPodobné

Jak se počítá kurz v sázení

Číslo 1 ve výpočtu znamená, že sázející dostane nazpět svoji sázku. Zlomek znamená kolik peněz dostane navíc. Spravedlivý kurz je vlastně převrácená hodnota pravděpodobnosti (např. kurz výhry K = 1 + (prohry+remízy)/výhry = (výhry+prohry+remízy)/výhry = (všechny události)/výhry = 1/Pvýhra).

Jak neprohrát v sázení

15 skvělých rad, jak sázet na zápasy a neprohrávatStanovte si peněžní limity.Vyhněte se velkému množství zápasů na tiketu.Sázejte pouze na ty zápasy, o kterých máte přehled.Vybírejte zápasy, ne kurzy.Pozor na nástrahy.Chladná hlava.Čtení zápasových analýz.Sledování jiných tiketů

Co je více než 25 gólů

Pokud padlo tři nebo více gólů, je sázka prohrávající. Pod 2/2.5 (nebo 2.25) Sázka je vyhrávající, pokud padl maximálně jeden gól. Pokud padly přesně dva góly, je vklad rozdělen na dvě části: polovina vkladu je považována za výherní a druhá polovina vkladu se vrací.

Co znamená více než 2 5 gólů

Sázka Over znamená, že v zápase padne více než určený počet gólů, sázka Under naopak znamená, že jich padne méně. U fotbalových zápasů bývá tato hranice nejčastěji 2,5 gólu, u hokejových 5,5 gólu. Příležitosti jsou často vypisovány i pro live sázky.

Jak funguje handicap v sázení

Klasický handicap, „půlky“

Je sázka na vítězství o určený počet gólů. Ke skutečnému výsledku dosaženému na hřišti se daný handicap (pomyslný náskok) připočítá, nebo se od něj odečte. Např. sázku na to, že Dukla doma porazí Mladou Boleslav alespoň o dva góly představuje zápis Dukla –1.5.

Co znamená handicap 20

Handicap týmu B (+2) – Sázející sázku vyhraje, pokud tým A prohraje či remizuje nebo zvítězí o 1 branku. Příklad: Handicap (-2) – Sázející sázku vyhraje, pokud tým, na který jste si vsadili, vyhraje utkání o tři či více branek.

Co znamená kurz 1.25 gólů

Jakýkoliv jiný výsledek znamená naši prohru. „-1.25“ je to stejné jako „-1.0, -1.5“ … Opět potřebujeme vyhrát minimálně o dvě branky. Výhra přesně o jeden gól zde již nevrací celý vklad, ale pouze jeho polovinu.

Co znamená v sázkách 12

Konkrétně 1X (10) znamená neprohra domácích, takže výhru tipujícímu zaručuje vítězství domácích a remíza. 2X (02) znamená neprohra hostů. Někdy bývá rozšířen o 12 – výsledek bez remízy. V případě remízy vyhráváte!

Jak se vyznat v kurzech sázení

Čím více je pravděpodobné, že konkrétní výsledek nastane, tím nižší je kurz na něj vypsaný a potažmo i výhra ze sázky na tento výsledek. Analogicky, čím vyšší je kurz, tím menší je šance, že nastane výsledek, pro který byl daný kurz stanoven. Platí, že hodnota kurzu je vždy větší než jedna.

Jak se živit sázením

Aby se dalo sázením vydělávat a nestalo se jen bezhlavým riskováním, musí se tipy zakládat na znalostech. Důkladné sledování sportovců, zjišťování jejich rozpoložení, porovnávání bilancí, úspěšnost v různých prostředích, na různých površích.

Co je vítěz 1X2

Sázka na vítěze utkání s možností remízy (Vítěz 1X2)

Tipněte si, kdo utkání vyhraje. U této sázky si lze vsadit na 3 možné výsledky včetně remízy (tým/hráč 1, remíza X nebo tým/hráč 2). Sázky nezahrnují prodloužení.

Co znamená 45 gólů

Sázka Over znamená, že v zápase padne více než určený počet gólů, sázka Under naopak znamená, že jich padne méně. U fotbalových zápasů bývá tato hranice nejčastěji 2,5 gólu, u hokejových 5,5 gólu. Příležitosti jsou často vypisovány i pro live sázky.

Co znamená handicap +2

Existuje několik typů handicapových sázek. Ty klasické vycházejí z předpokladu, že jeden z týmů vyhraje vyšším gólovým rozdílem. Můžeme jim říkat „půlky“ (+1.5, –2.5 atd.). Pak ale existují také „celky“ (+/-1.0, +/-2.0), v takovém případě přichází do hry možnost vrácení vkladu.

Co znamená handicap 25

Čtvrtinové asijské handicapy, co to znamená AH-0.25 Pokud favorit vyhraje, jsou pro vás výherní obě části vkladu. Pokud bude remíza, tak z AH0 se vám vrací vklad a z AH-0.5 vklad prohráváte = prohrajete polovinu vkladu, druhá se vrací. Pokud favorit prohraje, obě části vkladu jsou proherní.

Co znamená 10 Fortuna

Konkrétně 1X (10) znamená neprohra domácích, takže výhru tipujícímu zaručuje vítězství domácích a remíza. 2X (02) znamená neprohra hostů. Někdy bývá rozšířen o 12 – výsledek bez remízy. V případě remízy vyhráváte!

Co znamenají kurzy v sázení

Sázkový kurz je číslo, které udává kolikanásobek sázky dostane sázející od sázkaře, když sázející správně uhádne budoucí událost (výsledek sportovního utkání nebo např. který z kandidátů bude zvolen za prezidenta).

Jak zbohatnout na kurzovém sázení

První kniha na českém trhu, která poodhaluje úspěšné strategie sázkařů kurzového sázení. Autor poutavým způsobem rozebírá otázky, které zajímají každého sázkaře. Zaručený a na 100% úspěšný návod jak vyhrávat však od knihy nečekejte.

Jak sázet bez rizika

Abychom minimalizovali riziko, musíme mít co nejvíce informací o týmech nebo hráčích, na které sázíme. Důležité je také nevsázet všechny své peníze na jednu sázku, ale raději rozdělit sázky na menší částky a sázet na více událostí. Tím minimalizujeme riziko, že přijdeme o všechny peníze najednou.

Co je to handicap 1 5

Handicapy se uvádějí jako počet gólů, takže má-li tým handicap 1,5 na vítězství, vyhraje sázka jen tehdy, když zvítězí o více než jeden gól. Naopak sázka na jeho soupeře vypsaná jako +1,5 vyhraje v případě, že o jeden gól prohraje, remizuje nebo zápas vyhraje.

Co znamená Vítěz do rozhodnutí

Největší odlišností od klasické sázky na výsledek zápasu (1-X-2) je ten, že při ní sázíte pouze na základní hrací dobu, zatímco u sázky do rozhodnutí sázíte na vítězství týmu bez ohledu na to, zda to bude v základní hrací době, v prodloužení nebo případných nájezdech.

Co je handicap 0 75

U zápasu Arsenal – Liverpool handicap 0.75 není vypsán. Znamená to však, že by sázka na Arsenal AH -0.75 byla výherní jen v případě výhry o více než 1 gól. Pokud by Arsenal zvítězil jednobrankovým rozdílem, vyhravá jen polovina vkladu a druhá polovina se vrací zpět. V případě remízy prohráváte vklad.