Jak si nainstalovat platební kartu do mobilu?

Jak si nainstalovat platební kartu do mobilu?

Jak připojit platební kartu do mobilu

Jak platit pomocí Google Wallet s telefonem s Androidem

se ujistěte, že máte zapnutou možnost NFC. Poté pro zaplacení telefon odemkněte a přiložte k danému terminálu. V případě potřeby ještě jednou potvrďte pomocí čtečky otisků prstů nebo rozpoznání obličejem, pokud vás k tomu telefon vyzve. Máte zaplaceno.
Archiv

Jak stáhnout platební kartu do mobilu

Nastavení platební metody pro bezkontaktní transakceSpusťte aplikaci Peněženka Google .V horní části klepněte na kartu, kterou chcete použít. Možná bude potřeba přejet prstem, než ho najdete.Zkontrolujte zprávu nad kartou: „Přiložte ke čtečce“ . Vaše karta je připravena k platbě dotykem telefonu.

Jak aktivovat platební kartu v mobilu

Základem je Google Pay

Po otevření aplikace se přihlásíte pod svým Google účtem. Aplikace vás vyzve k zadání údajů o vaší platební kartě, jako je číslo karty, platnost do vypršení a originální třímístný kód. To by mělo být vše pro přidání vaší karty do aplikace, jak vidíte, je to velmi jednoduché.
Archiv

Jak přidat novou kartu do mobilu

Přejděte na stránku podrobností placené položky. Klepněte na cenu a prohlédněte si oprávnění aplikace. Platební metody. Vyberte některou ze svých existujících platebních metod nebo přidejte novou.

Jak zaplatit kartou v mobilu

Google Pay

Platit můžete telefony s operačním systémem Android 8 nebo vyšším. Při placení v obchodech stačí rozsvítit obrazovku telefonu a přiložit ho k terminálu. V některých případech budete muset telefon odemknout (platby nad 500 Kč nebo pokud jste platili bez odemčení třikrát po sobě).

Jak zprovoznit NFC

Zapnutí NFC (Near Field Communication)V telefonu otevřete aplikaci Nastavení.Klepněte na Připojená zařízení Předvolby připojení NFC.Zapněte možnost Používat NFC.

Co je to NFC v mobilu

NFC je bezdrátová technologie umožňující rychlou a zabezpečenou výměnu dat na vzdálenost do 4 cm. Podporuje ji řada chytrých telefonů (těmto zařízením tím pádem můžeme říkat NFC mobily) a tabletů, přičemž díky velmi krátké vzdálenosti je bezpečná a není vyžadována jejich identifikace.

Jak nastavit platební kartu na Android

Přidání nové kartySpusťte aplikaci Peněženka Google .Dole klepněte na možnost Přidat do Peněženky .Klepněte na možnost Platební karta.Klepněte na možnost Nová kreditní nebo debetní karta.Dole klepněte na Uložit.Přečtěte si podmínky vydavatele a klepněte na Přijmout.

Jak nainstalovat NFC do mobilu

Zapnutí NFC (Near Field Communication)V telefonu otevřete aplikaci Nastavení.Klepněte na Připojená zařízení Předvolby připojení NFC.Zapněte možnost Používat NFC.

Jak přidat platební kartu na Android

Přidání nové kartySpusťte aplikaci Peněženka Google .Dole klepněte na možnost Přidat do Peněženky .Klepněte na možnost Platební karta.Klepněte na možnost Nová kreditní nebo debetní karta.Dole klepněte na Uložit.Přečtěte si podmínky vydavatele a klepněte na Přijmout.

Proč mi nejde platit mobilem

Zkontrolujte, jestli obchod přijímá mobilní platby. Obraťte se na svou banku a ověřte si, jestli nedošlo k problému s kartou. Použijte jinou platební metodu. Některé terminály nemusí některé karty přijímat.

Jak naskenovat platební kartu do mobilu

Nastavení Peněženky Google

Spusťte aplikaci Peněženka Google . Postupujte podle pokynů k nastavení. Pokud Peněženku Google používáte poprvé, při prvním spuštění aplikace se zobrazí výzva k přidání platební karty. Kartu můžete naskenovat pomocí fotoaparátu, nebo zadat údaje ručně.

Kde je NFC v mobilu

NFC, tedy bezdrátovou komunikaci mezi dvěma zařízeními, můžete ve svém telefonu zapnout v systémovém nastavení, v sekci Bezdrátová připojení a sítě – Další. Zde si jednoduše vyhledáte zkratku NFC a vyberete možnost zapnout.

Kde je NFC v telefonu

NFC, tedy bezdrátovou komunikaci mezi dvěma zařízeními, můžete ve svém telefonu zapnout v systémovém nastavení, v sekci Bezdrátová připojení a sítě – Další.

Proč mi nefunguje NFC

Signál NFC může rušit obal telefonu, zkuste jej z něj vytáhnout a zaplatit ještě jednou. Když ani to nepomůže, kartu z telefonu odeberte a nahrajte znovu. V případě, že Google Pay nebo Apple Pay i nadále nepoběží, obraťte se prosím přímo na jejich podporu.

Jak nastavit platbu mobilem

Správa aplikací, které využívají bezkontaktní platbyZkontrolujte, zda jsou bezkontaktní platby zapnuté.Spusťte aplikaci, kterou chcete používat k bezkontaktním platbám.V telefonu otevřete aplikaci Nastavení.Klepněte na Připojená zařízení Předvolby připojeníKlepněte na Bezkontaktní platby.

Jak zprovoznit NFC platby

Zjistěte, zda váš telefon podporuje NFC – Otevřete nastavení ve vašem telefonu s operačním systémem Android nebo v iPhone mobilu a do vyhledávání zadejte „NFC“. Pokud telefon funkci najde, otevřete ji a zapněte. Pokud funkci v telefonu nevidíte, pravděpodobně platit telefonem nemůžete.

Jak nainstalovat peněženku do mobilu

S telefonem SamsungZapněte telefon.Podržte obrazovku uzamčení. Přihlaste se podle pokynů na obrazovce.Pokud chcete nahradit existující zkratku, klepněte na ikonu červeného minus vedle aplikace.Pokud chcete přidat zkratku, klepněte na plus.Vyberte aplikaci Peněženka Google .Klepněte na Hotovo.

Co to znamená NFC

NFC je zkratkou anglického výrazu „Near Field Communication“, označuje tedy bezdrátovou komunikaci a existuje na trhu již delší dobu. Pod tímto pojmem se skrývá bezkontaktní přenos dat, jež využívá technologii radiofrekvenční identifikace (RFID). Celosvětově standardizovaná frekvence činí 13,56 MHz.

Jak zjistit jestli mám NFC

V zařízení otevřete aplikaci Nastavení. Do vyhledávacího pole zadejte „ NFC “. Zapněte možnost Používat NFC. Pokud možnost NFC nevidíte, nemůžete telefon k bezkontaktním platbám přiložením použít.

Jak funguje Peněženka v mobilu

Pokud Peněženku Google používáte poprvé, při prvním spuštění aplikace se zobrazí výzva k přidání platební karty. Kartu můžete naskenovat pomocí fotoaparátu, nebo zadat údaje ručně. Pokud jste si pomocí služby Google Pay dříve přidali karty, lístky nebo vstupenky, měly by se v Peněžence Google zobrazit.