Co to je Smart klíč?

Co to je Smart klíč?

Kde najdu Smart klíč

Získáte jej v internetovém bankovnictví, v bankomatech ČSOB nebo v pobočkách ČSOB. V internetovém bankovnictví najdete aktivační kód v hlavním menu v položce Mobilní aplikace. V bankomatech ČSOB získáte aktivační kód v hlavním menu pomocí volby „Smart klíč“.
Archiv

Jak používat Smart klíč

Jak používat Smart klíč, když se nemůžu z mobilu připojit na internet Na přihlašovací stránce zadejte své údaje a z internetového bankovnictví načtěte Smart klíčem QR kód. Smart klíčem vytvořený bezpečnostní kód pak zadejte zpět do internetového bankovnictví. Přes QR kód také potvrdíte platby a další transakce.

Jak si aktivovat Smart klíč

Nejdříve získejte aktivační kód, a to buď v internetovém bankovnictví, v aplikaci ČSOB Smart, v bankomatu nebo na pobočce ČSOB. Stáhněte si zdarma do mobilu nebo tabletu aplikaci Smart klíč v App Store nebo Google Play. Zadejte aktivační kód, zvolte si 5místný PIN a postupujte podle dalších pokynů v aplikaci.
Archiv

Jak potvrdit platbu Smart klicem

Nyní už nemusíte přepisovat SMS kódy při placení kartou na internetu. Místo SMS vám přijde notifikace do aplikace ČSOB Smart klíč a vy ji potvrdíte otiskem prstu, Face ID nebo PINem aplikace.
Archiv

Jak aktivovat Smart klíč v novém telefonu

Smart klíč si můžete nově aktivovat, na novém nebo stávajícím mobilu. Přihlaste se pomocí přihlašovacích údajů (uživatelské jméno a heslo) na stránce https://identita.csob.cz. Pokud máte aktivní Smart klíč, při přihlášení s využitím druhého faktoru zvolte možnost „Nainstalujte si ho znovu“.

Co je to aplikace Smart

Aplikace HP Smart je poměrně čerstvou záležitostí z dílny HP. Sdružuje funkce různých utilit, aktivních i neaktivních, jako HP ePrint, Apple AirPrint nebo HP Connected. Je dostupná na zařízeních s operačním systémem Android/iOS i Windows/macOS.

Jak získat aktivační kód v bankomatu

Pro získání aktivačního kódu vložte kartu do bankomatu nebo kartu přiložte k bezkontaktní čtečce. Pomocí chytrého zařízení nebo platební nálepky kód bohužel nezískáte. Zadejte PIN jako při výběru hotovosti a v menu vyberte Služby a nabídky. Potom stiskněte tlačítko Tisk aktivačního kódu.

Kde je e PIN

Svůj ePIN najdete buď ve své Smart Bance, nebo Internet Bance. Ve Smart Bance naleznete ePIN v sekci Karty, a to po stisknutí na danou kartu. Stačí odrolovat dolů, kde najdete „ePIN“ a po kliknutí se Vám zobrazí.

Jak převést Mobilní banku do nového telefonu

Při pořízení nového telefonu je znovu potřeba přidat kartu přes aplikaci Smart Banka do Google Pay nebo Apple Wallet. Pokud však Smart Banku, dlouhodobě nejlepší bankovní aplikaci uznávanou odborníky i veřejností, ve svém mobilu nemáte, můžete si kartu přidat do Google Pay či Apple Wallet napřímo.

Jak stáhnout aplikaci na televizi

Procházení aplikacíZ plochy Google TV přejděte nahoře na kartu Aplikace.Pokud chcete procházet aplikace, přejetím nahoru nebo dolů vyhledejte různé kategorie.Vyberte požadovanou aplikaci nebo hru.Postupujte podle pokynů na obrazovce a nainstalujte aplikaci nebo ji zakupte.

Jak aktivovat Smart Banku v mobilu

Přejděte do aplikace Smart klíč, projděte úvodní obrazovky, zvolte Aktivovat a pak MÁM AKTIVAČNÍ KÓD. Vyberte možnost manuálního vložení a vložte zkopírovaný aktivační kód. Pak dejte Pokračovat.

Jak aktivovat Smart klíč na novém telefonu

Pro aktivaci Smart Bankingu a Smart klíče klikněte na Aktivovat. U Androidu se aktivační link načte automaticky. U systému iOS klikněte v SMS zprávě na aktivační link. Pokračujte Souhlasem s obchodními podmínkami.

Jak vypadá klientské číslo

Pojem Klientské číslo znáte ze SERVIS 24 nebo Business 24. Jedná se o desítimístný číselný kód, který jsme vám přidělili při zřízení SERVIS 24 nebo Business 24 a který sloužil k přihlášení do těchto služeb. S přechodem na Bankovní IDentitu a George jsme zavedli Uživatelské jméno.

Jak získat ePIN v bankomatu

V hlavním menu bankomatu je tlačítko: „ePIN pro internetové platby“. Po zvolení se zobrazí obrazovka, která vyzve k zadání ePIN – zobrazí se nadpis „Zadejte nový ePIN vložené karty“. V případě opakovaného chybného zadání ePIN (2 pokusy) se zobrazí pokyn zahájit opětovné nastavení ePIN.

Jak povolit platby přes internet

Postupujte následovně:Vyberte záložku Karty.Jděte na Přehled karet a zvolte Detail karty.Klikněte na Upravit nastavení karty.Povolte nebo zakažte platby kartou na internetu.

Jak aktualizovat mobilni banku v telefonu

V obchodě Google Play nebo Huawei AppGallery vyberte aplikaci Mobilní banka. Pomocí tlačítka Instalovat se připraví vše potřebné. Aplikaci pak najdete v přehledu aplikací nebo na ploše vašeho telefonu. Aby byla aplikace vždy co nejbezpečnější, povolte aktualizace.

Jak přenést data z telefonu do telefonu

Zvolte, zda chcete zkopírovat aplikace a data ze starého zařízení.Pokud máte kabel na propojení zařízení, zkopírujte data podle pokynů na obrazovce.Pokud kabel nemáte: Klepněte na Nemáte kabel OK. Klepněte na Záloha z telefonu Android. Zkopírujte data podle pokynů na obrazovce.

Jak naladit Smart TV

Máte-li signál, zkuste naladit svůj přijímačVstupte v nabídce vašeho televizoru do MENU.Vyhledejte sekci NASTAVENÍ/SETTING.Zvolte funkci LADĚNÍ/TUNE.Doporučujeme pak vybrat možnost MANUÁLNÍ LADĚNÍ/MANUAL.Můžete ale zvolit i variantu AUTOMATICKÉ LADĚNÍ/AUTOMATIC.

Jak ovládat internet v televizi

Drtivá většina výrobců umožňuje připojit chytrý televizor k internetu přes kabel. Na zadní straně televizoru by se měl nacházet vstup pro internetový kabel označený „LAN“. Některé modely mají tento vstup na boku. Do vstupu pouze připojíte internetový kabel od domácí sítě a vše je hotovo.

Jak se přihlásit přes Smart Banku

Smart Banku si může aktivovat fyzická osoba nepodnikatel, fyzická osoba podnikatel i právnická osoba si mohou aplikaci aktivovat v Internet Bance v sekci Osobní nastavení a dále postupovat dle instrukcí ve Smart Bance.

Jak funguje Smart Banka

Smart Banka je šifrovaná privátními klíči. Informace a data, která se vyměňují mezi Vaším telefonem a našimi bankovními systémy, putují zabezpečeným „tunelem“, tzv. VPN, kterou chrání kombinace 1 : 1 000 000 000 000 000 000 000 000 000 (jedna ku sextilionu) a tyto klíče se v nepravidelných a náhodných časech obměňují.

Co to je aktivační kód

Aktivační kód je jednorázový šestimístný kód, první ověřovací stupeň zabezpečení vašeho bankovnictví. Má platnost 14 dní a automaticky ho získáte při aktivaci bankovní IDentity.

Co se dá zjistit z čísla účtu

Bankovní tajemství aneb proč vám banka jen tak nesdělí jméno majitele účtu. Jen tak sdělovat majitele běžného účtu bankám zakazuje bankovní tajemství. To je upravené v několika právních předpisech včetně zákona o bankách. Proto si nemůžete jednoduše zalistovat žádnou databází a majitele účtu si vyhledat.

Co je osobní elektronický klíč

Internetový Elektronický klíč (zkráceně IEk) – je autentizační a cer- tifikační prostředek založený na technologii elektronických podpisů. Obsahuje Soukromý klíč, veřejné klíče a příslušné certifikáty umožňující ověřit podepisující osobu a platnost podpisu.

Co je ePIN kde ho najdu

Ověření online platby kartou s ePINem

Šestimístný ePIN pro každou ze svých karet najdete buď ve své Smart Bance, nebo Internet Bance, a to po kliknutí na kartu. ePIN se týká výhradně plateb na internetu. Pokud s kartou neplatíte na internetu, ePIN si nemusíte pamatovat, nic se pro Vás nemění.