Jak aktivovat Smart klíč v mobilu?

Jak aktivovat Smart klíč v mobilu?

Jak aktivovat Smart klíč na novém mobilu

Smart klíč si můžete nově aktivovat, na novém nebo stávajícím mobilu. Přihlaste se pomocí přihlašovacích údajů (uživatelské jméno a heslo) na stránce https://identita.csob.cz. Pokud máte aktivní Smart klíč, při přihlášení s využitím druhého faktoru zvolte možnost „Nainstalujte si ho znovu“.

Jak znovu aktivovat Smart klíč

Přihlaste se do ČSOB Smart a ve spodním palcovém menu klikněte na Ostatní. V Nastavení zvolte Aktivace Smart klíče. Zobrazí se aktivační kód – zkopírujte si ho do schránky nebo si ho opište a dejte Pokračovat. Otevře se aplikace ČSOB Smart klíč Vložte nebo přepište aktivační kód, zvolte Pokračovat.
Archiv

Jak potvrdit platbu Smart klicem

Nyní už nemusíte přepisovat SMS kódy při placení kartou na internetu. Místo SMS vám přijde notifikace do aplikace ČSOB Smart klíč a vy ji potvrdíte otiskem prstu, Face ID nebo PINem aplikace.

Jak používat Smart klíč

Aplikaci můžete používat i bez připojení na internet ve svém mobilu. V této situaci stačí jen Smart klíčem načíst QR kód. Následně jen klíčem vytvořený bezpečnostní kód zadáte zpět do internetového bankovnictví a je to.

Jak se přihlásit do internetového bankovnictví ČSOB bez smart klíče

Internetové bankovnictvíPřejděte na naše stránky www.csob.cz a v pravém horním rohu klikněte na oranžové tlačítko Elektronické bankovnictví a zvolte Internetové bankovnictví.Pod kolonkou Uživatelské jméno vyplníte identifikační číslo, které jste obdržel v Dohodě o ČSOB Identitě.

Jak získat aktivační kód v bankomatu

Pro získání aktivačního kódu vložte kartu do bankomatu nebo kartu přiložte k bezkontaktní čtečce. Pomocí chytrého zařízení nebo platební nálepky kód bohužel nezískáte. Zadejte PIN jako při výběru hotovosti a v menu vyberte Služby a nabídky. Potom stiskněte tlačítko Tisk aktivačního kódu.

Jak získat aktivační kód

Aktivační kód získáte ve všech našich bankomatech. Pro získání aktivačního kódu vložte kartu do bankomatu nebo kartu přiložte k bezkontaktní čtečce. Pomocí chytrého zařízení nebo platební nálepky kód bohužel nezískáte. Zadejte PIN jako při výběru hotovosti a v menu vyberte Služby a nabídky.

Kde najdu aktivační kód Moneta

U nově vydané karty si PIN můžete vyzvednout i pomocí SMS. Na telefonní číslo +420 790 542 228 zašlete SMS ve tvaru 10 číslic, bez mezer. Toto číslo se skládá z 6 číslic aktivačního hesla, které naleznete ve smlouvě v části Dispozice/Parametry, a z posledních 4 číslic Vaší nové karty.

Jak zjistit Smart klíč

Máte zájem o Smart klíč Můžete si ho zřídit online ve svém Online Bankingu v sekci Účty a Karty – Mobilní služby – Aktivace Smart klíče nebo požádejte bankéře na pobočce UniCredit Bank. O zřízení Smart klíče Vás budeme informovat prostřednictvím SMS zaslané na Vámi uvedené číslo mobilního telefonu.

Kde je e PIN

Svůj ePIN najdete buď ve své Smart Bance, nebo Internet Bance. Ve Smart Bance naleznete ePIN v sekci Karty, a to po stisknutí na danou kartu. Stačí odrolovat dolů, kde najdete „ePIN“ a po kliknutí se Vám zobrazí.

Kde najdu Smart klíč ČSOB

Smart klíč nahrazuje SMS klíč ve všech službách ČSOB, které Smart klíč podporují. Aktivační kód získáte také v kterémkoli našem obchodním místě či bankomatu – aktivaci takto získanými kódy již není třeba v portále potvrzovat. Z přehledu můžete také jednotlivá zařízení deaktivovat pomocí nabídky u konkrétního zařízení.

Jak nastavit Smart Banku do mobilu

Smart Banku si může aktivovat fyzická osoba nepodnikatel, fyzická osoba podnikatel i právnická osoba si mohou aplikaci aktivovat v Internet Bance v sekci Osobní nastavení a dále postupovat dle instrukcí ve Smart Bance. Kompletní návod na aktivaci Smart Banky najdete na této stránce.

Jak zjistím své klientské číslo

Vaše klientské číslo najdete ve smlouvě. Pokud ji nemáte k dispozici, navštivte nás na kterékoliv naší pobočce.

Proč nejde aktivovat George klíč

Zkontrolujte, že telefon nebo tablet, na kterém běží aplikace George klíč (pro Android nebo iOS), je připojen k internetu. Zkontrolujte, že máte po ruce telefon se svým bezpečnostním telefonním číslem, na který vám má přijít SMS s Ověřovacím kódem pro potvrzení přihlášení.

Jak aktivovat Smart Banking

Smart Banking si můžete zřídit online ve svém Online Bankingu v sekci Účty a karty – Mobilní služby – Aktivace Smart klíč nebo požádejte bankéře na pobočce UniCredit Bank. O zřízení Smart Bankingu Vás budeme informovat prostřednictvím SMS zprávy zaslané na Vámi uvedené číslo mobilního telefonu.

Co je mobilní klíč Moneta

Mobilní klíč je jednorázové osmičíselné heslo nutné pro přihlášení do internetového bankovnictví. Klient ho obdrží zdarma prostřednictvím SMS zprávy na svůj mobilní telefon, a to do deseti vteřin po odeslání požadavku.

Co to je Smart klíč

Smart klíč je funkce na generování jednorázových kódů na přihlášení nebo podpis plateb v Online Bankingu nebo BusinessNetu Professional.

Jak se česky říká speciální aplikaci která umožňuje rychlé bezpečné a jednoduché placení na internetu

Většina českých bank ho řeší pomocí vlastních mobilních aplikací, které placení na internetu zjednodušují. Česká spořitelna nabízí svým klientům pro ověření totožnosti při online platbách kartou aplikaci George klíč. Díky ní je provádění plateb nejen bezpečnější, ale také jednodušší a příjemnější.

Jak povolit platby přes internet

Postupujte následovně:Vyberte záložku Karty.Jděte na Přehled karet a zvolte Detail karty.Klikněte na Upravit nastavení karty.Povolte nebo zakažte platby kartou na internetu.

Jak se poprvé prihlasit do ČSOB Smart

Do internetového bankovnictví se přihlásíte buď přihlašovacím jménem a heslem, nebo certifikátem. Následně pak přihlášení ještě potvrdíte aplikací ČSOB Smart klíč, případně SMS klíčem. Více o přihlašování najdete v nápovědě pro ČSOB Identitu.

Jak zprovoznit Smart Banku

Smart Banku si může aktivovat fyzická osoba nepodnikatel, fyzická osoba podnikatel i právnická osoba si mohou aplikaci aktivovat v Internet Bance v sekci Osobní nastavení a dále postupovat dle instrukcí ve Smart Bance.

Co se dá zjistit z čísla účtu

Bankovní tajemství aneb proč vám banka jen tak nesdělí jméno majitele účtu. Jen tak sdělovat majitele běžného účtu bankám zakazuje bankovní tajemství. To je upravené v několika právních předpisech včetně zákona o bankách. Proto si nemůžete jednoduše zalistovat žádnou databází a majitele účtu si vyhledat.

Jak zjistit kód banky z čísla účtu

Přemýšlíte, jak zjistit číslo bankovního účtu, ať už své, nebo někoho jiného Každý účet v bance má své číslo, podle kterého ho lze identifikovat. Každému klientovi ho přiřazuje banka a skládá se ze 4místného kódu banky (vždy na konci účtu za lomítkem) a samotného čísla účtu.

Jak stáhnout George klíč do mobilu

V Obchod Play najděte aplikaci George klíč. Klikněte na „Instalovat“. V HUAWEI AppGallery najděte aplikaci George klíč. Klikněte na „Instalovat“.

Jak zadat Aktivacni kód George

Aktivační kód získáte ve všech našich bankomatech. Pro získání aktivačního kódu vložte kartu do bankomatu nebo kartu přiložte k bezkontaktní čtečce. Pomocí chytrého zařízení nebo platební nálepky kód bohužel nezískáte. Zadejte PIN jako při výběru hotovosti a v menu vyberte Služby a nabídky.