Kdo je majitel rádia Evropa 2?

Kdo je majitel rádia Evropa 2?

Které rádio vlastní Babiš

Rádio Impuls je soukromá rozhlasová stanice působící v České republice. Vlastníkem rozhlasové stanice je LONDA spol. s r. o., která spadá pod holding Agrofert, a.s. ze svěřenského fondu Andreje Babiše.

Kdo vlastni Evropa 2

Začala vysílat 21. března 1990 pod názvem Europe 2. Od roku 2018 ji vlastní firma Czech Media Invest, spadající pod Daniela Křetínského. Odkoupila ji od společnosti Lagardère Active Radio International.

Kdo je ředitel rádia Evropa 2

Podle ředitelky Martiny Říhové rostou podcasty i poslech v přehrávačích. Přínášíme s ní v plném rozsahu rozhovor, který vyšel v listopadu ve 47.
Archiv

Kdo vlastní česká rádia

Praha – Společnost Czech Media Invest (CMI), kterou spoluvlastní a řídí miliardář Daniel Křetínský, kupuje od Lagardére rozhlasové stanice v Česku, Polsku, na Slovensku a v Rumunsku. K těm patří třeba Frekvence 1 a Evropa 2.
Archiv

Které noviny patří Babišovi

MAFRA, a.s., je největší česká mediální společnost (vydavatelství), jež vydává nejčtenější deníky Mladá fronta DNES a Lidové noviny. Do mediální skupiny dále patří internetové portály iDNES.cz a Lidovky.cz s vlastními redakcemi, bezplatný deník Metro a týdeník 5plus2.

Kdo je majitel Rádia Blaník

Rádio Blaník
Logo Rádia Blaník
Spuštěno 5. června 1999
Vlastník Media Bohemia
Ředitel Mgr. Daniel Rumpík

Kdo vysílá na Evropě 2

Další moderátoři rádia Evropa 2

Dalšími moderátory hudebního rádia Evropa 2 jsou Zorka Hejdová, Ondřej Vodný, Veronika Arichteva, Nikol Leitgeb, Martina Pártlová, Jindra Ekl, Jakub Kotek, Petr Říbal, Ondřej Urban, Bohumil Švarc, Bára Krčmová, Jakub Štefan a Randy Cold.

Odkud vysílá rádio Evropa 2

Francouzské rádio začalo vysílat na uvolněném pražském kmitočtu 88,2 FM. Původní vysílání pak zahajuje Evropa 2 až v létě téhož roku, to přitom vysílá v centru Prahy, v Celetné ulici. Evropa 2 zpočátku vysílala francouzsky s českými vstupy, plně česky vysílá až od 10. června 1991.

Kdo vlastní rádio 1

Radio 1
Vlastník MEDIA CLUB, s.r.o.
Ředitel Lenka Wienerová
Stát Česko
Jazyk čeština

Kdo je majitelem Mladé fronty Dnes

V roce 2013 koupil vydavatelství Andrej Babiš, resp. jeho firma Agrofert. Redakci tvoří centrální redakce v Praze a 14 regionálních redakcí.

Kdo je vlastníkem Seznamu

Na majetkovou strukturu společnosti nemá změna žádný vliv, Ivo Lukačovič nadále zůstává jejím jediným majitelem.

Kdo vlastní frekvenci 1

Frekvence 1
Vlastník Czech Media Invest
Ředitel David Šmídt
Šéfredaktor Ondřej Kopa
Stát Česko

Kdo vlastni média Bohemia

MEDIA BOHEMIA a.s. je jedna z nejvýznamnějších českých mediálních společností provozující rozhlasové vysílání. Jejími vlastníky a zároveň zakladateli jsou Daniel Sedláček a Jan Neuman.

Proč není ranní show

Moderátor Leoš Mareš odvysílal páteční Ranní show na Evropě 2 v podnapilém stavu. Jeho dlouholetý kolega Patrik Hezucký nevydržel jeho drzé narážky a show s ním tentokrát nedokončil. "Klasicky se protáhl večírek," vysvětlil iDNES.cz Leoš Mareš.

Kdo vlastní Media Bohemia

MEDIA BOHEMIA a.s. je jedna z nejvýznamnějších českých mediálních společností provozující rozhlasové vysílání. Jejími vlastníky a zároveň zakladateli jsou Daniel Sedláček a Jan Neuman.

Které televize vlastní Babiš

Mediální dům Mafra vlastní velké rozhlasové stanice (Impuls, RockZone), televizi Óčko, zpravodajský web iDNES.cz nebo tištěné deníky (MF DNES, Lidové noviny).

Kdo vlastní dnes

iDNES.cz
Majitel MAFRA, a. s
Šéfredaktor Matyáš Kaiser
Odkazy
Žebříček Alexa 1 078 (leden 2018)

Kde pracuje Leoš Mareš

Leoš Mareš (* 27. dubna 1976 Beroun) je český moderátor rádia Evropa 2 a zpěvák.

Proč není Leoš Mareš na Evropě 2 2023

Moderátor Leoš Mareš odvysílal páteční Ranní show na Evropě 2 v podnapilém stavu.

Co vlastní Babiš seznam

Mezi nejvýznamnější chemické společnosti patří DEZA, Duslo, Lovochemie, Precheza, Synthesia a Fatra. V Německu vlastní AGROFERT chemický podnik SKW Piesteritz. Na výrobu biopaliv se zaměřují akciové společnosti Preol a Ethanol Energy.

Co vlastní Mareš

Jak ale vyplývá z veřejně dostupných zdrojů, moderátor vlastní známý statek na jihu Čech, kam jezdil už s předchozí manželkou, k tomu malý dům na okraji Prahy, který získal před 25 lety od prarodičů, a také část po otci zděděného pozemku na Berounsku. Nic víc.

Proč není Mareš na Evropě 2

Moderátor Leoš Mareš odvysílal páteční Ranní show na Evropě 2 v podnapilém stavu. Jeho dlouholetý kolega Patrik Hezucký nevydržel jeho drzé narážky a show s ním tentokrát nedokončil.

Co řekl Leoš Mareš

„Se slovy: Na co si hraješ, d*vko! mě praštil pěstí přímo do spánku. Rána byla tak tvrdá, že druhý úder přišel o zeď a já se svezla k zemi." Pak prý dostala další do čelisti. Rozzuřeného Mareše měla zpacifikovat ochranka a na místě pak prý zasahovala záchranka i policie.

Které mlékárny patří Babišovi

Pod značkami Mlékárna Hlinsko a především Tatra produkuje Andrej Babiš smetanu, UHT mléko, kondenzované mléko, máslo, produkty v programu Školní mléko, sušené mléko, mléko, tvaroh, zmrzlinu. Největším zpracovatelem mléka v ČR je Babišova společnost Olma.

Co má Leoš Mareš za auto

/AKTUALITA/ Známý český moderátor, zpěvák a youtuber Leoš Mareš si před třemi lety pořídil dárek v podobě korpulentního, superluxusního vozidla Rolls-Royce Cullinan. A jak tento týden zmínil ve video příspěvku na svém instagramovém účtu, je jeho Rolls s nájezdem 100 tisíc km nejojetějším Cullinanem na světě!