Jak nainstalovat aplikaci na TV Samsung?

Jak nainstalovat aplikaci na TV Samsung?

Jak stáhnout aplikaci do Samsungu

Stahování aplikací z Google PlayOtevřete Google Play. V zařízení použijte aplikaci Obchod Play .Najděte požadovanou aplikaci.Chcete-li prověřit její spolehlivost, podívejte se, co o ní říkají ostatní uživatelé.U vybrané aplikace klepněte na Instalovat (aplikace za 0 Kč) nebo na cenu.

Jak přidat aplikaci do TV

Procházení aplikacíZ plochy Google TV přejděte nahoře na kartu Aplikace.Pokud chcete procházet aplikace, přejetím nahoru nebo dolů vyhledejte různé kategorie.Vyberte požadovanou aplikaci nebo hru.Postupujte podle pokynů na obrazovce a nainstalujte aplikaci nebo ji zakupte.

Jak aktualizovat aplikaci v TV Samsung

1 Vyberte tlačítko Smart Hub/Domů na dálkovém ovládání televizoru.2 V domovské nabídce Smart Hub vyberte možnost Aplikace.3 Vyberte ikonu Nastavení (pravý horní roh). Zobrazí se vaše nainstalované aplikace.4 V pravém horním rohu se objeví možnost Automatická aktualizace.

Co je to Smart Hub

Smart Hub vám umožňuje rychle a snadno zobrazit všechny aplikace OTT (Netflix, YouTube, Prime Video) a také různé služby VOD a živé streamování poskytované vaší Samsung Smart TV.

Jak dát aplikace na plochu Samsung

Přidání na plochyPřejeďte prstem ze spodní části obrazovky nahoru. Další informace o otevírání aplikacíDotkněte se aplikace a přetáhněte ji. Zobrazí se obrázky jednotlivých ploch.Přetáhněte aplikaci na požadované místo. Zdvihněte prst.

Jak nainstalovat aplikaci

Opětovná instalace nebo aktivace aplikacíV telefonu či tabletu Android otevřete Obchod Google Play .Vpravo klepněte na ikonu profilu.Klepněte na Spravovat aplikace a zařízení Spravovat.Vyberte aplikace, které chcete nainstalovat nebo aktivovat.Klepněte na Nainstalovat nebo Aktivovat.

Jak stáhnout aplikaci lepší TV do televize

Aplikace Lepší.TV

Stačí si ve Vaší Smart TV s jakýmkoliv operačním systémem (i Android TV) stáhnout aplikaci z obchodu s aplikacemi Google Play, případně z obchodu uvedeného výrobce. Po instalaci zbývá jen aplikaci spustit, přihlásit se a užívat si sledování Vašich oblíbených pořadů.

Jak dostat Google Play do televize

Stažení aplikace Google TVV zařízení Android otevřete Obchod Google Play .Vyhledejte aplikaci Filmy a TV Google Play.Klepněte na Aktualizovat.Po dokončení aktualizace budete mít aplikaci Google TV.

Jak aktualizovat starší TV Samsung

(pokud máte TV připojenou k internetu, můžete svůj televizor aktualizovat online, tedy přes internet a máte tak jistotu, že v TV máte vždy ten nejnovější firmware). 2) Ujistěte se, že je Váš televizor připojen k síti internet a vyberte Menu > Podpora > Aktualizace softwaru. 3) Zde vyberte položku Aktualizovat.

Jak dostat Disney plus do TV Samsung

Pokud vaše televize nemá aplikaci Disney+ předinstalovanou, můžete si ji stáhnout z obchodu s aplikacemi Samsung. *Upozorňujeme, že webový prohlížeč Samsung TV ani televize Samsung s operačním systémem Orsay streamování neumožňují.

Jak nainstalovat Android do televize Samsung

Stiskněte tlačítko HOME, vyberte položku (ikona Aplikace) v nabídce Home a v seznamu aplikací vyberte položku Google Play Store. Pokud má dodané dálkové ovládání tlačítko APPS, stisknutím tohoto tlačítka APPS lze zobrazit seznam aplikací. Vyberte aplikaci, kterou chcete nainstalovat.

Jak zjistit kód televize Samsung

Televize. Modelový kód a sériové číslo najdete na štítku na zadní straně televizoru. Jsou také viditelné v menu televizoru: Nabídka> Podpora> „Kontaktovat Samsung“ nebo „O tomto televizoru“.

Jak přidat ikonu aplikace na plochu

Přidání na plochyPřejeďte prstem ze spodní části obrazovky nahoru. Další informace o otevírání aplikacíDotkněte se aplikace a přetáhněte ji. Zobrazí se obrázky jednotlivých ploch.Přetáhněte aplikaci na požadované místo. Zdvihněte prst.

Kde najdu widgety

Umístění widgetu na plochu:

Přejděte na plochu a zmáčkněte kontextové tlačítko VOLBY (nebo přidržíme na ploše prst). Tady hledejte možnost přidáni widgetu.

Proč mi nejde nainstalovat aplikace

Jestliže problémy s přístupem do Obchodu Play přetrvávají, zkuste vymazat data z mezipaměti aplikace Obchod Google Play ve smartphonu. Opět přejděte k aplikaci Obchod Google Play v »Nastavení«, ale tentokrát klepněte na »Úložiště« a pak na »Vymazat mezipaměť«.

Jak nainstalovat Google Play do Samsung

Spuštění aplikace Obchod PlayV zařízení přejděte do sekce Aplikace.Klepněte na Obchod Google Play .Aplikace se otevře a můžete vyhledat obsah ke stažení.

Jak stáhnout Google Play do televize

Stažení aplikace Google TVV zařízení Android otevřete Obchod Google Play .Vyhledejte aplikaci Filmy a TV Google Play.Klepněte na Aktualizovat.Po dokončení aktualizace budete mít aplikaci Google TV.

Jak sledovat TV na internetu zdarma

V našich končinách existuje řada internetových televizí, které nabízejí bezplatný obsah. Vybírat můžete celkem ze šesti různých možností, kam patří iVysílání ČT, JOJ TV, TV Noe, Nova Plus, Seznam TV a Prima Play.

Jak si stáhnout aplikaci bez Google Play

Pokud stále postrádáte vaši oblíbenou aplikaci, využít můžete alternativní řešení v podobě stahování pomocí různých knihoven jako je APKPure, Petal Search nebo MoreApps. Tímto způsobem se vám do telefonu podaří nainstalovat například Whatsapp, Twitter, LinkedIn, Spotify, Waze či IDOS.

Jak si stáhnout Obchod Play

Vyhledání aplikace Obchod Google PlayV zařízení přejděte do sekce Aplikace.Klepněte na Obchod Google Play .Aplikace se otevře a můžete vyhledat obsah ke stažení.

Jak aktualizovat aplikaci v TV

Kontrola dostupnosti aktualizací aplikacíNa televizi vyhledejte Obchod Google Play .Po otevření Google Play klikněte v pravém horním rohu na svůj profilový obrázek nebo iniciálu.Vyberte Spravovat aplikace a hry Aktualizace. Aktualizovat vše.

Jak přehrát software v televizi

Software televizoru můžete aktualizovat podle těchto kroků:Zkontrolujte verzi softwaru, která je v současnosti na televizoru nainstalována.Otevřete webový prohlížečPodívejte se na software na webové stránce.Ověřte, zda je dostupný nový software pro televizor.Stáhněte soubor softwaru (.

Jak si stáhnout Disney Plus

Postačí vám prakticky jakýkoli chytrý telefon či tablet podporující Android nebo iOS, smart TV, počítač s webovým prohlížečem nebo konzole PS5, PS4, Xbox Series X/S či Xbox One, kam si lze aplikaci Disney+ stáhnout.

Jak stáhnout Disney+ do televize Philips

Stiskněte tlačítko „Home“ na dálkovém ovladači televizoru a přejděte do „Apps“ (Aplikace): Zvolte obchod Google Play a stiskněte tlačítko „OK“ na dálkovém ovladači. Vyhledejte právě odinstalovanou aplikaci a zvýrazněte ji. Vyberte možnost „INSTALL“ (INSTALOVAT), nebo „UPDATE“ (AKTUALIZOVAT).

Jak nainstalovat Google Play do TV Samsung

Jak nainstalovat Google Play do TV SamsungStiskněte tlačítko HOME, vyberte položku (ikona Aplikace) v nabídce Home a v seznamu aplikací vyberte položku Google Play Store.Vyberte aplikaci, kterou chcete nainstalovat.