Jak otevřít aplikaci v mobilu?

Jak otevřít aplikaci v mobilu?

Jak zobrazit všechny aplikace

Kontrola viditelnosti aplikací

Klikněte na Všechny aplikace. V pravém horním rohu klikněte na možnost Všechny aplikace. Zobrazí se rozbalovací nabídka. Vyberte, co chcete vidět: Všechny aplikace, Všechny viditelné aplikace nebo Všechny skryté aplikace.

Jak spustit aplikací

OdkudkolivPřejeďte prstem ze spodní části obrazovky nahoru. Pokud se zobrazuje ikona Všechny aplikace. , klepněte na ni.Klepněte na aplikaci, kterou chcete spustit.

Jak nastavit výchozí aplikací

Nastavení výchozích aplikací v telefonuV zařízení přejděte do aplikace Nastavení.Klepněte na Aplikace Výchozí aplikace.Klepněte na výchozí aplikaci, kterou chcete změnit.Klepněte na aplikaci, kterou chcete používat jako výchozí.

Jak aktivovat aplikací

Opětovná instalace nebo aktivace aplikacíV telefonu či tabletu Android otevřete Obchod Google Play .Vpravo klepněte na ikonu profilu.Klepněte na Spravovat aplikace a zařízení Spravovat.Vyberte aplikace, které chcete nainstalovat nebo aktivovat.Klepněte na Nainstalovat nebo Aktivovat.

Jak zavřít aplikace

Použijte Správce aplikacíOtevřete nastavení a klepněte na Aplikace a oznámení.Využít Zobrazit všechny <#> aplikace a poté vyhledejte problémovou aplikaci, kterou chcete vypnout.Vyberte aplikaci a vyberte Vynutit Zastavit.Využít OK or Vynutit Zastavit potvrďte, že chcete zabít spuštěnou aplikaci.

Jak vrátit aplikaci na plochu

Přidání na plochyPřejeďte prstem ze spodní části obrazovky nahoru. Další informace o otevírání aplikacíDotkněte se aplikace a přetáhněte ji. Zobrazí se obrázky jednotlivých ploch.Přetáhněte aplikaci na požadované místo. Zdvihněte prst.

Jak zapnout aplikace na pozadi

Zapnutí dat na pozadíOtevřete v zařízení aplikaci Nastavení .Klepněte na Síť a internet.Klepněte na Využití dat.Pokud je spořič dat vypnutý, není třeba provádět žádné akce.Klepněte na Neomezený přístup k datům.Přejděte dolů a klepněte na Obchod Google Play .Klepněte na aplikaci nebo službu, kterou chcete zapnout.

Jak nastavit otevřít v programu

Program (i výchozí), ve kterém se mají soubory určitého typu otevírat, ale můžete změnit. V nabídce Start klikněte na Nastavení. Klikněte na Aplikace > Výchozí aplikace. Klikněte na aplikaci, kterou chcete změnit, a pak vyberte aplikaci v seznamu.

Jak nastavit telefon jako výchozí

Jestliže používáte pracovní profil, můžete aplikaci Telefon nastavit jako výchozí pouze v rámci osobního profilu.Otevřete aplikaci Telefon .Až se zobrazí výzva, abyste změnili výchozí aplikaci pro telefon, klepněte na Nastavit jako výchozí.Vyberte Telefon. Nastavit jako výchozí.

Jak si stáhnout aplikaci do mobilu

Stahování aplikací z Google PlayOtevřete Google Play. V zařízení použijte aplikaci Obchod Play .Najděte požadovanou aplikaci.Chcete-li prověřit její spolehlivost, podívejte se, co o ní říkají ostatní uživatelé.U vybrané aplikace klepněte na Instalovat (aplikace za 0 Kč) nebo na cenu.

Jak nainstalovat novou aplikaci

Opětovná instalace aplikací do zařízení Android z počítačePřejděte na adresu play.google.com.Vyhledejte požadovanou aplikaci.Vyberte Instalovat, Nainstalováno nebo Aktivovat. Možná bude potřeba, abyste se přihlásili ke svému účtu Google.Zvolte zařízení a vyberte Instalovat.

Jak zavřít aplikace na pozadi

Návod jak vypnout aplikace na pozadí na Androidu:

Pokud je u aplikace vpravo zelená ikona s fajvkou znamená to, že aplikace má povolení běžet na pozadí. Stačí kliknout na zelenou ikonu s fajvkou a změní se na červenou ikonu značící zákaz chodu aplikace na pozadí.

Jak najit ztracenou aplikaci

Find My Device je služba, kterou zdarma nabízí přímo Google a má ji téměř každý telefon s Androidem. Při hledání vám pomůže internet a GPS. Pokud GPS v telefonu nemáte zapnutou, můžete jej alespoň prozvonit nebo uzamknout heslem na dálku a poctivému nálezci poslat zprávu s kontaktními údaji.

Co dělat když zmizí ikony z plochy

Zobrazení nebo skrytí ikon na ploše

Klikněte pravým tlačítkem na plochu (nebo ji stiskněte a podržte), přejděte na Zobrazení a pak zaškrtněte nebo zrušte zaškrtnutí políčka Zobrazit ikony na ploše.

Co je využití dat na pozadí

Abyste mohli používat aplikaci Obchod Play, je třeba v zařízení zapnout data na pozadí. To znamená, že aplikace mohou stahovat data za účelem budoucího využití, i když s nimi zrovna nepracujete. Nastavení se v jednotlivých verzích Androidu liší.

Co znamená aktivita na pozadí

Aktivita na pozadí znamená, že k většině využití baterie aplikací, jako je přehrávání hudby nebo sledování polohy, došlo, když byla aplikace na pozadí. Žádné pokrytí signálem nebo Slabý signál znamenají, že zařízení hledá signál nebo je používáno při slabém signálu.

Jak změnit výchozí aplikací pro otevírání souborů Mac

Trvalá změna aplikace, v níž se otvírá určitý souborChcete-li na Macu otevřít okno Finderu, klikněte na ikonu Finderu v Docku.Vyberte soubor a vyberte volbu Soubor > Informace.V okně Informace klikněte na šipku u volby „Otevřít v aplikaci“.Klikněte na místní nabídku a vyberte požadovanou aplikaci.

Jak změnit výchozí aplikací pro otevírání souborů Windows 10

Program (i výchozí), ve kterém se mají soubory určitého typu otevírat, ale můžete změnit.V nabídce Start klikněte na Nastavení.Klikněte na Aplikace > Výchozí aplikace.Klikněte na aplikaci, kterou chcete změnit, a pak vyberte aplikaci v seznamu. Nové aplikace můžete najít v Microsoft Storu.

Co znamená výchozí aplikace

Pokud se rozhodnete vždy otevřít aplikaci Galerie, je tato aplikace výchozí. Pokud si to rozmyslíte a nechcete používat aplikaci Galerie, změňte výchozí aplikaci na jinou aplikaci pro obrázky.

Jak si stáhnout aplikací bez Google Play

Pokud stále postrádáte vaši oblíbenou aplikaci, využít můžete alternativní řešení v podobě stahování pomocí různých knihoven jako je APKPure, Petal Search nebo MoreApps. Tímto způsobem se vám do telefonu podaří nainstalovat například Whatsapp, Twitter, LinkedIn, Spotify, Waze či IDOS.

Jaké aplikace do mobilu

Mobilní aplikace, za které dáme ruce do ohněOffice – nahraďte Word, Excel a skenujte dokumenty.Google Lens – vyhledávejte pomocí fotoaparátu.TouchRetouch – zbavte se nechtěného objektu z fotografie.LastPass – mějte svá hesla v bezpečíSwiftKey – královna mezi klávesnicemi.WakeMeHere – už nikdy nezaspíte zastávku.

Jak si stáhnout aplikací do mobilu

Stahování aplikací z Google PlayOtevřete Google Play. V zařízení použijte aplikaci Obchod Play .Najděte požadovanou aplikaci.Chcete-li prověřit její spolehlivost, podívejte se, co o ní říkají ostatní uživatelé.U vybrané aplikace klepněte na Instalovat (aplikace za 0 Kč) nebo na cenu.

Proč mi nejde nainstalovat aplikace

Jestliže problémy s přístupem do Obchodu Play přetrvávají, zkuste vymazat data z mezipaměti aplikace Obchod Google Play ve smartphonu. Opět přejděte k aplikaci Obchod Google Play v »Nastavení«, ale tentokrát klepněte na »Úložiště« a pak na »Vymazat mezipaměť«.

Jak uspat aplikace

Zastavení spouštění většiny aplikací na pozadíVyberte Start a pak vyberte Nastavení > ochrana > pozadí.V části Aplikace na pozadí se ujistěte, že možnost Povolit aplikacím běžet na pozadí je nastavená na Vypnuto.

Jak vrátit ikonu aplikace na plochu

Přidání na plochyPřejeďte prstem ze spodní části obrazovky nahoru. Další informace o otevírání aplikacíDotkněte se aplikace a přetáhněte ji. Zobrazí se obrázky jednotlivých ploch.Přetáhněte aplikaci na požadované místo. Zdvihněte prst.