Jak je vysoká Lucie Borhyová?

Jak je vysoká Lucie Borhyová?

Jak dlouho je Borhyova na Nově

Televize Nova slaví 25 let od zahájení vysílání, vy jako moderátorka Televizních novin výročí jen o pět let kratší. „Je to tak, pátého srpna to bude přesně dvacet let, co jsem poprvé moderovala Televizní noviny. Do Novy jsem ale nastoupila už v roce 1997, takže je to pro mě už 22 let, co jsem na této stanici. “

Jak bydlí Borhyová

Oblíbená moderátorka Televizních novin Lucie Borhyová (45) si před časem pořídila nové obydlí, při jehož výběru rozhodně netroškařila. Velký luxusní barák za Prahou, který si pro sebe a svou rodinu vybrala, ji totiž podle informací Spye přišel skoro na deset milionů korun.

Kdo je Michal smečka

Michal Smečka jakožto jednatel korporace ji reprezentuje navenek. Stará se mimo jiné o to, abyste měli LuckyBe v povědomí a věděli o veškerých jejích projektech. “Společnost LuckyBe s.r.o. se věnuje mnoha aktivitám, kdy jednou z nich je i produkce designových šperků, jejichž zakoupením podpoříte projekt LuckyBe dětem.”

S kým žije Borhyová

Moderátorka Lucie Borhyová má devítiletého syna Lucase s řeckým podnikatelem Nikem Papadakisem (40) a čtyřletou dceru Lindu s manželem a manažerem tenistky Karolíny Plíškové (26), Michalem Hrdličkou (30).

Kde se narodila Lucie Borhyová

16. dubna 1978 45 let, PrahaLucie Borhyová / Datum narození

Kdy se narodila Borhyová

16. dubna 1978 45 let, PrahaLucie Borhyová / Datum narození