Kdo dabuje Wolowitze?

Kdo dabuje Wolowitze?

Kdo dabuje Howarda

Přehled výskytu postav

Postava Herec Dabér
Leonard Hofstadter Johnny Galecki Aleš Háma
Howard Wolowitz Simon Helberg Matěj Hádek (1.–9. série) Petr Neskusil (10.–12. série) Ondřej Izdný (zpěv – 07×06)
Rajesh Koothrappali Kunal Nayyar Petr Burian Ondřej Izdný (zpěv – 04×14)

Kdo dabuje Penny z Teorie velkého třesku

Hlavní ženské hrdinky Penny a Amy změnily v češtině své hlasy. Stovky fanoušků oblíbeného televizního seriálu ale rozhodnutí kritizují. Jitka Moučková přenechala dabing Penny Radce Přibyslavské. Místo Nikoly Votočkové mluví nyní Amy hlasem Ireny Máchové.

Proč má Penny jiný dabing

V nové, osmé řadě seriálu Teorie velkého třesku se vrátí původní dabingové obsazení včetně Penny a Amy, jimž hlas opět propůjčí Jitka Moučková a Nikola Votočková. Loni byly nahrazeny, protože se ocitly na černé listině dabérů zastoupených agenturou.
Archiv

Kdo dabuje Sheldon

Populární seriál Teorie velkého třesku vstupuje na Prima Cool do poslední, dvanácté řady. Hostem pořadu Za scénou proto byl herec a režisér Jakub Wehrenberg, který protagonistovi Sheldonu Cooperovi propůjčil v českém znění hlas.

Jak se jmenuje penny z Teorie velkého třesku

Penny (Teorie velkého třesku)

Penny
Kaley Cuoco, představitelka seriálové Penny, na Comic-Con v roce 2008
První výskyt Pilot
Ztvárnila Kaley Cuoco
Informace o postavě

Kdo mluví Chandlera

Chandler Muriel Bing je postava amerického televizního seriálu Přátelé. Hraje ho Matthew Perry. Do češtiny ho daboval Rostislav Čtvrtlík případně Aleš Procházka.

Kdo dabuje ráže

Pierre Brice- Stanislav Fišer, Lex Barker-Vladimír Ráž, Karin Dor-Milena Dvorská, Marie Versini-Jana Drbohlavová, Mario Adorf- Josef Větrovec.

Kdo hraje Penny

Penny (Kaley Cuoco) přirovná Leonarda (Johnny Galecki) a Sheldona (Jim Parsons) k postavám z dětského seriálu Bert a Ernie (od r. 2008).

Odkud je Penny

Penny Market

Penny
Právní forma GmbH
Datum založení 1973
Zakladatelé Leibbrand-Gruppe a REWE Group
Adresa sídla Kolín nad Rýnem, Německo

Co máš na jazyku fyziku

"Co máš na jazyku, fyziku" Penny je nová sousedka Leonarda a Sheldona, přijela se sny stát se herečkou, pracuje však v Tvarohovém ráji jako servírka. Je nepořádná a má nevyrovnané vztahy s mnoha muži.

Kdo dabuje Moniku z přátel

Pavla Rychlá (56) už roky dabuje americkou herečku Courteney Cox (59) . Pravidelně jsme ji slýchali jako hlas Moniky v seriálu Přátelé.

Kdo daboval Chandlera z Přátel

Chandler Muriel Bing je postava amerického televizního seriálu Přátelé. Hraje ho Matthew Perry. Do češtiny ho daboval Rostislav Čtvrtlík případně Aleš Procházka.

Kdo mluví chipmunky

Re: Alvin a Chipmunkové 2 / Alvin and the Chipmunks: The Squea.. Můj TOP: Zdeněk Štěpán, Filip Jančík, Vladimír Žďánský, Martin Kot, Jiří Kodeš, Elmar Kloss, Jan Pecha, Ladislav Novák, Michal Vostřez, Marie Fronková, Tomáš Tintěra, Alice Hurychová, Jiří Balcárek a Jindřich Stožický.

Kdo namluvil Old Shatterhanda

Old Shatterhand

Postava / Herec Dabing
Old Shatterhand Lex Barker Vladimír Ráž
Sam Hawkens Ralf Wolter František Filipovský
Paloma Daliah Lavi Alena Vránová
Kapitán Bradley Guy Madison Jiří Adamíra

Odkud je Penny z teorie

Osobnost. Pochází z Omahy ve státě Nebraska. Penny je servírka v místní restauraci Cheesecake Factory s plánem stát se herečkou.

Kdo je vlastníkem Kauflandu

Dieter Schwarz (77), majitel obchodních řetězců Lidl a Kaufland, vede se 37 miliardami eur (962 mld. korun) letošní žebříček nejbohatších Němců.

Kdo je vlastníkem Billy

[ˈbɪla]; zkratka z německého Billiger Laden „Levný obchod“) je rakouský řetězec supermarketů vlastněný skupinou REWE Group.

Jak se jmenuje penny

Na začátku 9. série si Penny vezme Leonarda Hofstadtera, což znamená, že se dále jmenuje Penny (Penelope) Hofstadter.

Jak učit fyziku zábavné

Pokud chcete kvalitní aplikaci na výuku fyziky, která je ryze česká, začněte rozhodně u téhle. Stojí za ní středoškolský učitel fyziky ze Zlína Vladimír Vaščák. Aplikace sice není žádná krasavice a uživatelské rozhraní má spoustu much, ale samotný výklad fyziky je názorný a zábavný.

Kdo dabuje Rosse

Hraje ho David Schwimmer. Do češtiny ho daboval Daniel Rous. Jeho mladší sestrou je Monica, s Chandlerem se zná z vysoké, jeho láskou a pár dní i manželkou je Rachel.

Jak se jmenujou Čipmankové

Chipmunkové a Chipettky

Chipmunkové [čipmankové] jsou tři veverky (Alvin, Simon [Sajmon] a Theodor [Teodor]), kteří krom toho že umí mluvit tak umí i zpívat.

Jak se jmenují Chipmunkove

Chipmunkové [čipmankové] jsou tři veverky (Alvin, Simon [Sajmon] a Theodor [Teodor]), které kromě toho, že umí mluvit, také umí i zpívat.

Kdo dabuje sama Hawkense

Vinnetou 1. díl

Postava / Herec Dabing
Vinnetou Pierre Brice Stanislav Fišer
Old Shatterhand Lex Barker Vladimír Ráž
Sam Hawkens Ralf Wolter Josef Beyvl
Nšo-či Marie Versini Jana Drbohlavová

Jak se zdravil Vinnetou a Old Shatterhand

Vinnetou jezdí na koni jménem Ilčí (Vítr), jehož bratra, Hatátitlu (Blesk), daruje Old Shatterhandovi.

Čím se touží stát penny

Práce. Penny byla zaměstnána jako servírka v pasadenské restauraci Cheesecake Factory (do češtiny někdy také překládáno jako Tvarohový ráj nebo Sýrové koláče). Od osmé řady prodává léky pro farmaceutickou společnost. Touží se stát profesionální herečkou.