Jak zjistit kdo si byl v minulém životě?

Jak zjistit kdo si byl v minulém životě?

Jak zjistit kdo jsem byl v minulém životě

Vracejí se vám pořád stejné sny.Rychle prohlédnete druhé lidi.Máte Déjà vu.Dokážete předpovědět budoucnost.Máte nevysvětlitelné strachy a fóbie.Pamatujete si na věci, které jste nemohla prožít.Trpíte nevysvětlitelnými bolestmi.Jste ráda sama.
Archiv

Jak si vzpomenout na své minulé životy

Ke vzpomínkám z minulého života vás může dovést i takzvaná regresivní terapie. Ta spočívá v uvedení do stavu hypnózy. Nejčastěji ji vede nějaký odborník. Pomocí regresivní terapie je dokonce možné vyléčit staré rány na duši, nebo jakékoliv fóbie, s kterými v současnosti bojujete.

Jak nás ovlivňují minulé životy

Podle spisovatelky se budeme stále více setkávat s lidmi z minulých životů. Dnešní rodina se bude rozpadat, ale budeme potkávat členy rodiny z minulosti. „Například když někomu v minulém životě půjčím peníze a on mi je nevrátí, tak umírám s tím, že mu to neodpustím. S čím umírám, s tím se znovu rodím.

Co to je minulý život

Co jsou minulé životy

Jsou to životy, které prožila duše před tím, než se stala součástí nynějšího fyzického těla. Duše vstoupí do těla ještě před narozením, prožije s ním pozemský život a při smrti duše toto tělo opouští a vrací se „domů“.
Archiv

Jak funguje reinkarnace

Reinkarnace doslova znamená převtělení se. Přechod z jednoho života do druhého. Duše člověka není svou existencí vázána na fyzickou schránku. Když tedy tělo umře duše přetrvává a znovu se vtělí do nové fyzické schránky.

Proč si nepamatujeme minulé životy

Doktorka Foučková je přesvědčena, že z minulých životů se přenášejí nejen naše zájmy, sklony, vztahy a rodové závislosti, ale i zvláštnosti naší psychiky a sklony k určitým zdravotním potížím. Jednou ji například vyhledala žena s častými problémy s vnitřními orgány.

Jak se pozná stará duše

Pokud jste se už jako dítě zajímali o spirituální věci, čarodějnictví či anděly, pak jste pravděpodobně stará duše. Je běžné, že staré duše se rodí s vyšším uvědoměním a hledají znalosti i ve velmi raném věku. Staré duše si s sebou nesou duchovní kapacitu předešlých životů.

Co se s námi stane po smrti

Několik minut po smrti v těle probíhá autolýza či samotrávení, které způsobují trávicí enzymy, ty postupně rozkládají všechny tkáně. Tomuto procesu čelí nejdříve orgány, které obsahují buď mnoho těchto enzymů, což jsou játra, nebo velké množství vody, tím je mozek.

Jak vyvolat vzpomínky z dětství

Vědci z univerzity ve Wisconsinu ovšem tvrdí, že mají metodu, jak tyto vzpomínky vyvolat zpět. Mají jim v tom pomoci magnety. Odborně se tomu říká transkraniální magnetická stimulace. Pokud si člověk něco chce zapamatovat, zvýší se u něj aktivita v určitých částech mozku.

Jak si vzpomenout

Vzpomenout si můžeš jen na to, co máš v paměti dobře zafixované… Pokud informace jen přeletíš, neuvědomíš si jejich obsah a neporozumíš mu, těžko se uloží. Někdo důležité informace vyslovuje nahlas, někdo si je zapisuje… Třeba klasické ručně psané taháky do školy pomáhají si info zapamatovat.

Jak vypočítat číslo duše

Intimní číslo vznikne jako součet samohlásek jména a příjmení. Ukazuje na naše vnitřní ideály a skryté touhy.

Jak potkat spřízněnou duši

Stačí se kouknout vzájemně do očí a vy již víte, na co ten druhý myslí. A není to jen o myšlenkách. Cítíte se mezi sebou propojení. Možná cítíte i když jste od sebe na míle daleko, jak se ten druhý cítí.

Jak vypadá duše

Duši lze tedy vnímat jako oživující princip, který je zcela nadčasový. Vlastní je pouze lidem, jde tedy o zásadní prvek, který člověka odlišuje od zvířat i od rostlin. Toto vnímání duše pak není vlastní pouze křesťanům, ale prolíná se i mnoha jinými náboženstvími.

Co se děje s tělem v rakvi

Poté, co rakev s tělem překročí práh krematoria, je odvezena do chladicího či mrazicího boxu – záleží na stupni rozkladu těla. V chladicí místnosti je 12° C, v menší mrazicí místnosti podstatně méně, až -20° C. Zde těla v rakvích, ve stabilní nízké teplotě, tráví naprostou většinu pobytu v krematoriu.

Jak obnovit paměť

Například omezit cukry včetně sacharidů a víc meditovat, tvrdí odborníci.Omezte cukr v jídelníčku.Zařaďte do jídelníčku ryby a rybí tuk.Meditujte.Udržujte si zdravou tělesnou hmotnost.Dbejte na dostatek spánku.Pěstujte mindfulness.Pijte méně alkoholu.Trénujte svůj mozek.

Jak si na něco vzpomenout

Odstraňte silné emoce a odstraníte trauma

Také si můžete uvědomit jakým způsobem přemýšlíte o minulosti ve které se odehrálo něco špatného. Ve většině případů se stává, že si lidé připomínají tyto zážitky jako by se odehrávaly znovu. To má za následek znovuprožívání negativních emocí z čehož se může vyvinout trauma.

Jak si mozek pamatuje

Náš mozek si nepamatuje události úplně přesně, pamatuje si dobře hlavní celek nebo pointu, ale detaily si už tak dobře nepamatuje. Představte si mozaiku s tisíci dílků, na které je velký hrad a kolem něj jsou lidi, lesy, mraky a podobně. Při každé vzpomínce na tento hrad dochází k zajímavé věci.

Co je to stará duše

Jste tedy stará duše Stará duše je entita, která si opakovaně vybírá život na zemi. Pravděpodobně proto, že má nějaký důležitý úkol, nebo musí najít někoho z minulého života a omluvit se či dořešit nedořešené nebo protože se musí naučit nějakou důležitou lekci.

Jak si duše vybírá komu se narodí

Duše si sama volí, v jaké rodině přijde na tento svět.

Dítě je karmou rodičů. Jestliže si tedy novorozenec volí nějaký náročný program (například se narodí s vrozenou nemocí nebo defekty), pak to není ani tak trest, jako spíše způsob poučení těch, jejichž prostřednictvím přišel na svět.

Jak vypadá spřízněná duše

Spřízněná duše je v podstatě někdo, s kým si naprosto rozumíme, doplňujeme se, máme stejné koníčky, stejné přesvědčení a tak jej nazveme spřízněnou duší. Spřízněné duše mají v podstatě velmi silné pouto a pojí je pocit, že už se znají prakticky celý život. Naše podvědomí si to tak vybralo.

Kde v těle sídlí duše

V to, že duše sídlí v mozku, věří filosofové už po staletí. S touto zajímavou myšlenkou poprvé přišel Angličan Thomas Willis už před více než 350 lety. Ač původně bez lékařského vzdělání, byl lidským mozkem fascinován. Sídlo lidské mysli viděl právě v něm a položil tak základ moderní neurologii.

Kdy se dostane duše do těla

"Duše se nevtělují do plodu ihned při jeho vzniku, ale vyčkávají, než se plod více vyvine. Vstupují do něj zhruba okolo 3. měsíce. Do té doby krouží okolo své budoucí maminky.

Co se děje s tělem při umírání

Nemocný se stává čím dál tím více unaveným, zhoršuje se jeho pohyblivost, postupně ubývá tělesných sil, začíná být plně závislý na pomoci druhých osob, stává se ležícím. Z toho důvodu je nutno dbát na to, aby nevznikly otlaky kůže (tzv. proleženiny – dekubity). Nejvíce ohroženými místy jsou zejména oblast hýždí a paty.

Jak vypadá popel zemřelého

Výsledný popel z nebožtíka rozhodně nevypadá jako cigaretový, jeho konzistence spíše připomíná velmi jemný štěrk. Trvá přibližně hodinu, než vychladne a může být zabalen. Práce v krematoriu rozhodně není pro každého, člověk se musí naučit žít s tím, že je každý den v kontaktu se smrtí.

Co zlepšuje paměť

Pohyb prospívá nejen tělu, ale i fungování mozku. I nepříliš náročná pohybová aktivita na pár desítek minut denně, třeba půlhodinka svižné schůze, vedla ve studiích ke zlepšení kognitivních funkcí včetně paměti, a to ve všech věkových skupinách. Cvičení ve středním věku je také prevencí vzniku demence v pozdějším věku.