Kdo mluví Sheldona?

Kdo mluví Sheldona?

Kdo dabuje Sheldon

Populární seriál Teorie velkého třesku vstupuje na Prima Cool do poslední, dvanácté řady. Hostem pořadu Za scénou proto byl herec a režisér Jakub Wehrenberg, který protagonistovi Sheldonu Cooperovi propůjčil v českém znění hlas.
Archiv

Kdo dabuje Penny z Teorie velkého třesku

Hlavní ženské hrdinky Penny a Amy změnily v češtině své hlasy. Stovky fanoušků oblíbeného televizního seriálu ale rozhodnutí kritizují. Jitka Moučková přenechala dabing Penny Radce Přibyslavské. Místo Nikoly Votočkové mluví nyní Amy hlasem Ireny Máchové.
Archiv

Kdo dabuje malý Sheldon

Dnes nám na otázky odpověděl Matěj Havelka, herec a dabér, který propůjčil hlas mladému Sheldonovi Cooperovi.

Kdo dabuje Kutrapali

Přehled výskytu postav

Postava Herec Dabér
Rajesh Koothrappali Kunal Nayyar Petr Burian Ondřej Izdný (zpěv – 04×14)
Penny Kaley Cuoco Jitka Moučková Radka Přibyslavská (07×12–07×24)
Bernadette Rostenkowski-Wolowitz Melissa Rauch Terezie Taberyová

Jak se jmenuje penny z Teorie velkého třesku

Penny (Teorie velkého třesku)

Penny
Kaley Cuoco, představitelka seriálové Penny, na Comic-Con v roce 2008
První výskyt Pilot
Ztvárnila Kaley Cuoco
Informace o postavě

Kde se odehrává Teorie velkého třesku

Jak víme ze seriálu, jejich bytovka je umístěna na 2311 North Los Robles Avenue, Pasadena v Californii. Pokud jim však budete chtít poslat dopis, spláčete nad výdělkem – lokace je bohužel kompletně fiktivní.

Kdo dabuje Bernadet

V českém znění se o postavu Bernadette stará Terezie Taberyová, která pochází z dabérské rodiny a své řemeslo zdědila po mamince.

Proč má Penny jiný dabing

V nové, osmé řadě seriálu Teorie velkého třesku se vrátí původní dabingové obsazení včetně Penny a Amy, jimž hlas opět propůjčí Jitka Moučková a Nikola Votočková. Loni byly nahrazeny, protože se ocitly na černé listině dabérů zastoupených agenturou.

Koho dabuje Martin Sobotka

Od roku 1978 se věnuje dabingu, často namlouvá Adama Sandlera či Caseyho Afflecka. Jeho známou dabingovou rolí je Dave Lister v sitcomu Červený trpaslík, dále například od roku 2014 namlouvá Kaie z Ninjaga, či v roce 2020 daboval postavu Paula Stametse v seriálu Star Trek: Discovery.

Koho dabuje Martin Zahálka

Až uslyšíte v kinech hlas Aquamana, bude to hlas. Martina Zahálky! 🙂 Jak si užil dabing tohoto filmu ze světa DC komiksů

Jak se jmenuje Penny z Teorie velkého třesku

Penny (Teorie velkého třesku)

Penny
Kaley Cuoco, představitelka seriálové Penny, na Comic-Con v roce 2008
První výskyt Pilot
Ztvárnila Kaley Cuoco
Informace o postavě

Odkud je Penny

Penny Market

Penny
Právní forma GmbH
Datum založení 1973
Zakladatelé Leibbrand-Gruppe a REWE Group
Adresa sídla Kolín nad Rýnem, Německo

Co máš na jazyku fyziku

"Co máš na jazyku, fyziku" Penny je nová sousedka Leonarda a Sheldona, přijela se sny stát se herečkou, pracuje však v Tvarohovém ráji jako servírka. Je nepořádná a má nevyrovnané vztahy s mnoha muži.

Jak se natáčí Teorie velkého třesku

Teorie velkého třesku je jedním z mála sitcomů, který stále vznikal před živým publikem, místo natáčení je tak vlastně zároveň i "divadlem". Vidět staré známé lokace (byty hlavních hrdinů) neorámované televizí či monitorem, ale zasazené před sedačky diváků, je prapodivný zážitek.

Kdo daboval přátelé

Seriál Přátelé si diváci oblíbili i díky kvalitnímu českému dabingu. Při jménech Rachel, Monica, Phoebe, Joey, Chandler a Ross se některým automaticky vybaví Miriam Chytilová, Pavla Rychlá, Stanislava Jachnická, Petr Rychlý, Rostislav Čtvrtlík a Daniel Rous.

Kdo dabuje Heatha Ledgera

Heath Ledger
Český dabing Martin Sobotka Saša Rašilov
Oscar
Nejlepší herec ve vedlejší roli 2008 – Temný rytíř
Zlatý glóbus

Kdo je vlastníkem Kauflandu

Dieter Schwarz (77), majitel obchodních řetězců Lidl a Kaufland, vede se 37 miliardami eur (962 mld. korun) letošní žebříček nejbohatších Němců.

Kdo je vlastníkem Billy

[ˈbɪla]; zkratka z německého Billiger Laden „Levný obchod“) je rakouský řetězec supermarketů vlastněný skupinou REWE Group.

Jak se jmenuje penny

Na začátku 9. série si Penny vezme Leonarda Hofstadtera, což znamená, že se dále jmenuje Penny (Penelope) Hofstadter.

Jak učit fyziku zábavné

Pokud chcete kvalitní aplikaci na výuku fyziky, která je ryze česká, začněte rozhodně u téhle. Stojí za ní středoškolský učitel fyziky ze Zlína Vladimír Vaščák. Aplikace sice není žádná krasavice a uživatelské rozhraní má spoustu much, ale samotný výklad fyziky je názorný a zábavný.

Ve kterém městě se odehrává Teorie velkého třesku

Jak víme ze seriálu, jejich bytovka je umístěna na 2311 North Los Robles Avenue, Pasadena v Californii. Pokud jim však budete chtít poslat dopis, spláčete nad výdělkem – lokace je bohužel kompletně fiktivní.

Kdo mluvil Chandlera

Matthew PerryPřáteléDušan CinkotaPřátelé
Chandler Bing/Hlas postavy

Kdo mluví Binga

Chandler Muriel Bing je postava amerického televizního seriálu Přátelé. Hraje ho Matthew Perry. Do češtiny ho daboval Rostislav Čtvrtlík případně Aleš Procházka.

Jak zemřel Joker

22. ledna 2008 byl ve svém newyorském bytě totiž nalezen mrtev. Policie označila jeho smrt, kterou způsobilo předávkování léky, za nešťastnou náhodu. Zemřel ve věku 28 let.

Kdo je vlastníkem Lidlu

Lidl

Lidl Stiftung & Co. KG
Vlastní kapitál ▲ 16,812 mld. € (2021/22)
Zaměstnanci ▲ 224 726 (2021/22)
Mateřská společnost Schwarz-Gruppe
Majitel Dieter Schwarz