Jak naladit Prima Krimi?

Jak naladit Prima Krimi?

Proč nejde naladit Prima Krimi

Z tohoto důvodu je nutné si program přeladit na nové vysílací parametry. Pro většinu klientů Skylinku to nepředstavuje žádnou komplikaci. Jejich certifikovaný přijímač (Skylink READY) totiž vysílací parametry aktualizuje automaticky, a to díky funkci automatického ladění a uspořádání programů (FastScan).
Archiv

Jak ručně naladit Primu

Ladění manuálně: Na ovladači stiskněte tlačítko MENU, v nabídce NASTAVENÍ vyberte možnost označenou jako LADĚNÍ, případně TUNING. Potvrďte výběr stisknutím tlačítka ENTER nebo OK. Dále vyberte možnost ručního ladění, může být označeno jako MANUAL TUNING, a opět potvrďte stisknutím ENTER nebo OK.

Proč mi nejde Prima

Důvod: Kontrola AN, AS, údržba NN rozvodny a vysílačů. Důvod: Kontrola AN, AS, údržba NN rozvodny a vysílačů. Pokud v místě vašeho bydliště není dostupný digitální pozemní (terestrický) signál, můžete využít možnosti příjmu digitálních signálů FTV Prima s. r. o. v paketu Skylink – informace zde.

Kde najdu Prima+

Prima+ je nejsnadněji dostupná na webu primaplus.cz.

Jak získat Prima

Registrace k prima+ je velmi snadná a pro všechny zdarma. Nejjednodušší je vytvořit si novou registraci na webu primaplus.cz. Pokud ještě nemáte účet na prima+, pokračujte z přihlašovacího okna odkazem Zaregistrujte se. Ve formuláři vyplňte pár nezbytných údajů, následně potvrďte svou e-mailovou adresu a je to.

Jak nastavit Prima

Kroky v aplikaci na TVSpusťte HbbTV nebo Smart TV aplikaci prima+ na vaší TV.Zobrazí se obrazovka “Propojte tuto televizi s vaším účtem prima+”.Na obrazovce Přihlášení si zvolte "Mobilní aplikací prima+". Zobrazí se stránka s QR kódem a instrukcemi pro dokončení.

Proč nejdou naladit programy

Prověřte, zda je vaše společná televizní anténa upravená

Pokud přijímáte televizní signál přes společnou televizní anténu (STA), problém s naladěním DVB-T2 by mohl souviset s úpravou STA. Ta totiž musí být vyladěna na příjem nových vysílacích kanálů, na kterých vysílají sítě DVB-T2.

Kdy začne vysílat Prima

mise nebo komediální krimiseriál Dvojka na zabití). Dne 25. října 2021 zahájil vysílání 11. kanál Prima Show se zaměřením na reality show, například pokračování Like House.

Jak Pretacet Prima

Po zapnutí přehrávání máte na televizi 60 sekund volného přetáčení. Nejčastěji toho využijete v momentě, když pokračujete ve sledování již rozdívaného pořadu – v takovém případě se můžete přesunout do jakéhokoliv bodu přehrávání, poté bude nutné odsledovat jeden reklamní blok tzv. preroll.

Jak nastavit Prima+ na televizi

Kroky v aplikaci na TVSpusťte HbbTV nebo Smart TV aplikaci prima+ na vaší TV.Zobrazí se obrazovka “Propojte tuto televizi s vaším účtem prima+”.Na obrazovce Přihlášení si zvolte "Mobilní aplikací prima+". Zobrazí se stránka s QR kódem a instrukcemi pro dokončení.

Jak pustit Prima Plus na televizi

zapnete TV a přeladíte na některý kanál skupiny Prima (vyjma kanálu Prima PLUS), po chvíli by se na obrazovce měla zobrazit grafika červeného tlačítka s logem prima+ (v pravé dolní části obrazovky).

Jak spustit na TV Prima

Po instalaci aplikace prima+ způsobem obvyklým pro operační systém vašeho televizoru, spusťte aplikaci prima+. Po spuštění aplikace budete vyzváni k přihlášení ke svému účtu prima+. Tento krok je volitelný, nicméně pro pohodlné sledování pořadů a filmů z nabídky prima+ je potřebný.

Jak se přihlásit na Prima

Na stránce primaplus.cz se přihlásíte takto:Otevřete ve webovém prohlížeči stránku Přihlášení. Na stránku se také dostanete, když v hlavním menu webu primaplus.cz klikente na odkaz Přihlášení.Zadejte e-mail a heslo ke svému účtu prima+ě a potvrďte tlačítkem Přihlásit se.

Jaké programy je možné v DVB-T2 naladit

Nové Vysílací sítě DVB-T2Vysílané programy: ČT 1, ČT 2, ČT 24, ČT Sport, ČT :D/ČT art (tyto programy vysílají volně v HD rozlišení).Rozhlasové programy: ČRo Radiožurnál, ČRo Dvojka, ČRo Vltava, ČRo Plus, ČRo Radio Wave, ČRo Radio Junior, ČRo D-Dur a ČRo Wave.Pokrytí: přes 90% obyvatel ČR.

Jak naladit všechny programy

Máte-li signál, zkuste naladit svůj přijímačVstupte v nabídce vašeho televizoru do MENU.Vyhledejte sekci NASTAVENÍ/SETTING.Zvolte funkci LADĚNÍ/TUNE.Doporučujeme pak vybrat možnost MANUÁLNÍ LADĚNÍ/MANUAL.Můžete ale zvolit i variantu AUTOMATICKÉ LADĚNÍ/AUTOMATIC.

Jak spustit Prima

Přihlášení v mobilní aplikaci prima+Spusťte v telefonu aplikaci prima+ a na úvodní stránce zvolte Přihlásit se. Pokud aplikaci ještě nemáte nainstalovanou na svém telefonu, pak postupujte nejdříve podle tohoto návodu.Zadejte e-mail a heslo ke svému účtu prima+ě a potvrďte tlačítkem Přihlásit se.

Jak se vyhnout reklamám na Primě

Řešením je IPTV, kde máte většinou archiv zpětného přehrávání 7 dní. Díky němu jste pánem vysílání Vy. Další možností je jiná streamovací platforma (Netflix, Disney+ atp.).

Proč na Primě nejdou přetáčet reklamy

Omezení přetáčení reklamy je finálně stanoveno na 1. června a bude platit u všech IPTV operátorů současně. Pro letošní rok (2022) se mohli operátoři, kteří zavedou potřebné technické řešení, domluvit na plošném snížení objemu reklamy, zobrazované divákům při zpětném (odloženém) zhlédnutí pořadů.

Jak stáhnout Prima PLUS

V telefonu nebo tabletu se systémem Android otevřete Obchod Play, vyhledejte aplikaci prima+ a nainstalujte ji do svého telefonu obvyklým způsobem.

Jak aktivovat Prima

Vítáme vás na prima+!Rádi bychom vám zde poskytli nejzákladnější informace potřebné k tomu, abyste mohli začít používat prima+.Zadejte svou e-mailovou adresu, se kterou jste se k prima+ registrovali, a heslo k účtu a potvrďte – jste přihlášeni ke svému účtu prima+ a můžete začít sledovat své oblíbené seriály a filmy.

Jak se plati Prima

Na webu můžete předplatné hradit pomocí platební karty (prostřednictvím služby GoPay) a účtu PayPal. V mobilních aplikacích prima+ můžete v závislosti na operačním systému vašeho zařízení využít pro platby službu Google Play Billing, nebo Apple App Store. Předplatné je možné aktivovat rovněž s pomocí kuponu prima+.

Jak zaplatit Prima

Na webu můžete předplatné hradit pomocí platební karty (prostřednictvím služby GoPay) a účtu PayPal. V mobilních aplikacích prima+ můžete v závislosti na operačním systému vašeho zařízení využít pro platby službu Google Play Billing, nebo Apple App Store. Předplatné je možné aktivovat rovněž s pomocí kuponu prima+.

Jak naladit DVB-T2 frekvence

Na televizoru nebo set-top boxu spustíte buď automatické vyhledávání sítí (do paměti přijímače se mu načtou veškeré sítě DVB-T2, jejichž signál je v dané lokalitě dostupný), nebo zvolíte manuální ladění, při němž můžete sami zadat vysílací kanály, které chcete přidat.

Jaký je rozdíl mezi DVB-T a DVB-T2

DVB-T2 je vylepšením standardu DVB-T. Modernější verze digitálního vysílání lépe komprimuje data, může jich tedy přenést větší množství, a přinést tak obraz ve vyšším rozlišení nebo více programů. Příjem nového a v současnosti zaváděného standardu vyžaduje kompatibilní DVB-T2 televizory nebo set-top boxy.

Proč nejdou na Primě přetáčet reklamy

Co pro mě znamená, že nemohu přetáčet reklamu Od 1. června 2022 bude i nadále možné sledovat a přehrávat naše pořady zpětně (odloženě) v čase, ale pokud se týká přeskakování reklamy, zde tato funkce bude omezena (plošně nebude možno reklamu přeskočit) a bude vám nabídnuta možnost, jak odsledovat naše reklamy.