Jak být dobrá přítelkyně?

Jak být dobrá přítelkyně?

Jak být správnou přítelkyni

Buďte loajální – k němu i sobě

Být loajální přítelkyní znamená být dobrou přítelkyní. Pokud svého přítele milujete, chovejte se tak. Důvěřujte mu i vašemu vztahu – jedině tak získáte potřebnou důvěru sama v sebe. Jedině tak budete spokojená sama se sebou a budete sama sobě nejlepší přítelkyní.
Archiv

Jak být dobrý ve vztahu

Dvacet rad, jak nepokazit vztah a zůstat spolu až do smrtiNeprozrazujte jeho nebo svá společná tajemstvíDělejte, co sama považujte za nejlepšíNaslouchejte mu.Buďte upřímná v tom, co chcete.Nechte ho držet volant.Buďte svolná ke kompromisu.Milujte ho na více způsobůBuďte k sobě navzájem otevření

Jak si udržet dlouhodobý vztah

Naučte se znovu komunikovat, povídejte si, vyprávějte, jak bylo v práci, plánujte. Snažte se zpět napojit na partnerovu notu a sdílejte společně své zážitky. Udělejte si na sebe každý večer chvíli času a proberte vše, co vás ten den zaujalo. Pokud vás cokoliv trápí, svěřte se a snažte se najít s partnerem řešení.

Jak být pro něj ta jediná

5 tipů, jak být pro něj jediná a nejlepšíSnažte se vyjít s jeho přáteli. Jedna z oblíbených vztahových pověr praví, že žena nesmí trpět chlapovi „špatné kamarády“.Mějte své zájmy (a nechte mu ty jeho)Ulehčete mu kocovinu.Říkejte hezké věci.Snažte se do něj vcítit.
Archiv

Jak poznat že nejsem jediná

Podle čeho může žena poznat, že není v životě muže jedináNezná jeho přátele. Na počátku každého vztahu se seznamují nejen partneři navzájem, ale představují si i své kamarády, případně příbuzné.Žádné společné akce.Na poslední chvíli.Nezůstane přes noc.Věci jiné ženy.

Jak být sexuálně přitažlivá

Na muže nemusíte působit jen vzhledem, ale i myšlením a chováním!Usmívejte se a smějte se. Muži mají rádi, když se smějeme.Naslouchejte mu a buďte více kamarádkou. Mužům nahání hrůzu ženské štěbetání a hihňání u kafíčka.Buďte příjemná na jiné muže.Naučte se něco z mužského světa.

Co nikdy Nedelat ve vztahu

Co nikdy nedělat ve vztahu: Tyto věci jsou ještě horší než nevěraKdyž si partneři v rodině nepomáhají • iStock.Absence komunikace. • iStock.Zmizelá intimita. • iStock.Závislost na sociálních sítích. • iStock.Pocit odcizení • iStock.Sobectví • iStock.Vztah jako samozřejmost. • iStock.

Jak poznat že vztah je u konce

Ve vztahu chybí smích a humor. Pokud jeden toho druhého sleduje nebo ho podezřívá z nevěry. V komunikaci většinou panuje nepřátelský tón. Pokud se vyhýbáte intimnímu sblížení, partner vás nepřitahuje nebo vám je nepříjemný i dotyk.

Jak poznat že si mě partner neváží

Neposlouchá vás

Musíte se navzájem vnímat a poslouchat se. Pokud máte dojem, že mu jde vaše povídání jedním uchem tam a druhým ven, máte problém. Projeví se to i tím, že zpětně neví, o čem jste vlastně mluvila. Čas od času může v myšlenkách utéct mimo každý z nás, neměla byste ale mít dojem, že je to pořád.

Jak poznat že o mě má zajem

Signály, které znamenají, že má o vás muž opravdový zájemneustále vás sleduje, navazuje oční kontakt.snaží se vás co nejvíce dotýkat, naklání se co nejblíže k vám.má uvolněný výraz tváře, přivírá oči.i když jste mezi přáteli směřuje špičkou nohy k vám.napodobuje vaši řeč těla.

Jak poznat že je to jen o sexu

S tím, že se scházíte nahodile, souvisí i to, že se bavíte téměř výhradně o přítomnosti a nevěnujete se budoucnosti. Dalším znakem může být i to, že se partner vymlouvá a ani v tom není moc kreativní a už vůbec ne konkrétní. Nemá na vás čas, když chcete vy, ale vždy jen když chce on.

Jak muži dávají najevo zájem

Signály, které znamenají, že má o vás muž opravdový zájem

snaží se vás co nejvíce dotýkat, naklání se co nejblíže k vám. má uvolněný výraz tváře, přivírá oči. i když jste mezi přáteli směřuje špičkou nohy k vám. napodobuje vaši řeč těla.

Co ženy na mužích přitahuje

Co nejvíce přitahuje ženy na mužíchRespekt. Ženy oceňují muže, kteří je respektují a věnují jim pozornost.Pozornost na detail. Ženy ocení, když se muži věnují maličkostem, jako je výběr květin, otevření dveří, poslání zprávy na dobré ráno.SebevědomíPéče o druhéSmysl pro humor.Inteligence.Autenticita.Spolehlivost.

Jak poznat že ztrácí zájem

Nechápete, co se to děje, a chybí vám partnerova pozornost. Chybí vám pocit, že jste spolu. Podobné problémy mohou potkat i muže, ale přece jen je běžnější, že se nezájmem partnera trápí ženy. Existují výjimky jako vždy a přílišná pozornost může otrávit i ženu.

Jak poznat že to nemá cenu

Jak poznat, že se váš vztah nachází ve slepé uličceTrávíte spolu méně času. Na začátku vztahu spolu lidé obvykle chtějí trávit každou sekundu.Cítíte se apatičtíNepřitahuje vás.Nepřipadá vám výjimečnýNemyslíte na něj.Nedostatek respektu.Nechcete na tom pracovat.

Jak poznat že na vás myslí

11 důkazů, podle kterých poznáte, že vás miluje, aniž by řeklPamatuje si, co mu říkáte.Chová se k vám, jako k princezněNeumí se na vás zlobit.Chce s vámi sdílet.Vyhledává vaši přítomnost.Udělá pro vás první posledníJe vedle vás něžnýTouží se vás dotýkat.

Kdy vztah už nemá smysl

Hlavním rysem soužití, které již nemá smysl, je nezájem. Stále méně trávíte čas spolu. Nejste schopni se domluvit na víkendovém plánu, každý chcete něco jiného, oba odmítáte udělat kompromis. Raději tak zvolíte variantu zůstat doma.

Jak poznáte že po vás touží

Signály, které znamenají, že má o vás muž opravdový zájemneustále vás sleduje, navazuje oční kontakt.snaží se vás co nejvíce dotýkat, naklání se co nejblíže k vám.má uvolněný výraz tváře, přivírá oči.i když jste mezi přáteli směřuje špičkou nohy k vám.napodobuje vaši řeč těla.

Jak poznat že tě kluk chce

Všímejte si těchto věcí!Zvedá obočí „Když poprvé uvidíme někoho, kdo nás přitahuje, vždy zvedneme obočí a následně ho vrátíme na původní místo.Má pootevřené rty.Přehání gesta.Kontroluje, jak vypadáBloudí po vás očima.Bezděčně ukazuje rozkrok.Hraje si s knoflíky.Sáhne na vás.

Jak poznat že mě kamarádka miluje

Tohle jsou náznaky, že váš kamarád chce něco vícChce se vídat častěji.Počítá s vámi v dlouhodobém výhledu.Častěji se vás dotýkáCítíte sexuální napětíPředstavuje vás více lidem.Chce poznat vaši rodinu.Rád mluví o vašem přátelském vztahu.Nerad se baví o vašich romantických vztazích.

Jak poznat že mě pořád miluje

Důkazy lásky aneb Jak poznáte, že vás partner stále milujeDívá se do očí Když spolu sedíte u večeře naproti sobě, nedívá se do telefonu nebo kamkoli jinam.Cokoli chcešOslovení při sexu.Nepotřebuje vítězit při hádce.Elektronika stranou.O rozvodu ani slovo.Dělá mu radost vás překvapovat.

Co muže na ženách nejvíce přitahuje

#1 Smysl pro humor. Skvělý smysl pro humor vždy dokáže každému zlepšit náladu a je pak radost být v přítomnosti takového člověka.#2 Inteligence. Muže kromě smyslu pro humor přitahuje také inteligence.#3 Sebevědomí Sebevědomá žena zná svou hodnotu a vyzařuje skvělou energii spokojenosti.#4 Laskavost.#5 Vzhled.

Na co koukají ženy u mužů

Podle výsledků novozélandské studie, o které jsme nedávno psali (článek si přečtěte ZDE), koukají muži ženám hlavně na prsa či boky a naprostá většina jejich pohledů míří přímo do dekoltu. Upřímně, na to snad ani nepotřebujeme žádný výzkum, to většina z nás dobře zná z každodenní reality.

Jak poznat že jsem ho zaujala

Jak poznáte, že jste muže zaujala: existuje 7 signálů, že o vásSnaží se být vám co nejblíže.Nerentgenuje očima ostatní ženy.Nechová se jako mistr světa a přizná slabosti.Nemluví jen o dnešku, ale spřádá plány do budoucna.Volá, píše, ozývá se.Pamatuje si a umí překvapit.Nevychloubá se svými úspěchy u žen.

Co mám dělat když mi chybí přítel

Co dělat, když se cítíte druhým zanedbávániObviňováníVytváření rychlých závěrůIgnorování důležitých informacíZaujmout defenzivní postoj.Nehrajte si na oběťStanovte si pevné hranice.Používejte jen skutečná fakta.Nejprve uspokojte své vlastní potřeby.