Co se staví u Bauhausu v Plzni?

Co se staví u Bauhausu v Plzni?

Co se staví v Plzni u decathlonu

Decathlon staví centrum naproti Tesku poblíž budovaného kruhového objezdu. "Je to trochu jiný koncept, než jsme zvyklý. Jeho součástí by měly být minisportoviště, kde si mohou lidé nakoupené zboží, jejich vlastní značky, rovnou vyzkoušejí," uvedl náměstek primátora Petr Rund (ODS).
Archiv

Co se stavi na Borech

Pozemek na Borských polích byl územním plánem svázán až do konce září pro stavbu sportoviště. Kromě akvaparku se tady dříve počítalo také s fotbalovým stadionem, město ale pak rekonstruovalo hřiště a areál ve Štruncových sadech.

Kdy se otevře Sconto Nábytek v Plzni

Nic tedy nestojí v cestě projektu rozsáhlého obchodního centra s dominantní prodejnou nábytku Sconto nábytek, které podle stavebního povolení vyroste na okraji městského industriálního parku Borská pole nejpozději do 30. června 2025. Investor pozemky odkoupil od města za 101,7 milionu korun.

Co se staví u Globusu v Plzni

V Plzni na Košutce, nedaleko OC Globus, vyroste nové nákupní centrum. Plzeň – Nové obchodní centrum (OC) má podle informací Deníku vyrůst v Plzni. Vznikne na Košutce, naproti základně hasičů, v místech, kde vyústí Západní okruh.