Малък скандинавски апартамент за момиче (39 кв. М)

Фактът, че едно момиче живее в този апартамент, е посочено само от плакати с бледорозов оттенък, женствени фотографии и кадифено пуфче в хола. Ако ги премахнете, получавате доста неутрален скандинавски интериор в най -добрите му традиции. Хареса ми и лаконичният кожен диван, който идеално се вписваше в цялостната визия. Прост и стилен!

Най -вероятно животът на собственика на апартамента е богат и стилен. За нея комфортът в апартамента е по -важен от уюта. Това се доказва от строги геометрични форми в интериорния дизайн. Значението на стила се показва от сиво-белия цвят на апартамента и дървения паркет..

В същото време апартаментът изглежда свеж и просторен. Площта на апартамента се използва разумно, сбито и по смисъл, създавайки усещането за голямо пространство.

Умна кухня напълно и по същество използва пространството, запазено за нея. Момичето най -вероятно не харесва ненужните детайли на повърхността, защото дори CD плейърът е вграден в кухненския плот. Много модерно решение, според нас.

Кръгла маса за хранене също играе благоприятна роля за разумно използване на малка площ.

Голямо и удобно легло е може би любимото място на момичето в целия апартамент. Това показва дори телевизора отсреща, а не някъде в кухнята, която, между другото, също е много стилна, модерна и най -вероятно много скъпа..

Сред снимките няма снимка на банята. Но на схемата на оформление на апартамента можете да видите, че пространството в банята се използва максимално удобно и не заема цялото пространство. В апартаменти от този тип душ най -често ще се използва в банята. Ако живеете натоварен живот, вероятно няма да имате много допълнително време за къпане..

Интериорните детайли като саксии със зеленина дават поне малък намек, че домакинята се опитва да създаде уютно място. Но стилът и строгите форми взеха своето!

Източник: Ерик Олсон