Много компактно студио в Стокхолм (26 кв. М)

Този малък апартамент в Стокхолм е голям колкото хотелска стая – само 26 кв. м, но вижте колко компетентно е планирано! За младо семейство от две души тук са създадени отлични условия (доколкото е възможно в такива ограничени пространства) – има къде да се отпуснете, да прочетете книга, да готвите и да хапнете. Чудесен вариант за тези, които не са у дома толкова често!

Най -вероятно в този апартамент живее момиче и думата „стил“ не й е чужда. Използването на сиво в интериора на такъв малък апартамент беше добро решение. Той я прави елегантна и изтънчена, подчертавайки вкуса на собственика. А комбинацията от сиво и бяло прави апартамента стилен, светъл и просторен, въпреки размера му..

Компактността на кухнята ви позволява да не обръщате внимание на нейния размер. Тук всичко наистина е под ръка. А съвременните технологии улесняват приготвянето на храна, която момичето най -вероятно няма много..

Но дори и след натоварен и дълъг работен ден, искам домът ви да се обнови и вдъхнови. Меко и голямо легло в ъгъла на стаята точно срещу прозореца е идеално място за възстановяване.

Китарата в стаята подсказва, че собственикът на апартамента също е творчески човек. А за творчеството не по -малко важен е интериорът, в който можете да се отдадете на любимото си хоби..

Допълнителен комфорт в такъв малък студиен апартамент се създава от правилно подбрани детайли по стените, первазите на прозорците, масите. Няколко възглавници и одеяло на дивана са друга тайна за създаване на уютно пространство. И правилните размери на огледалата по стените придават малко вкус и стил на това уютно пространство..

Душ в банята потвърждава, че собственикът на апартамента определено няма време да се отпусне във ваната с мехурчета. При такъв ритъм на живот всяка минута е ценна. И при такива размери на банята е важно рационално да се използва всеки сантиметър. Следователно душ с компактен подов дренаж е интелигентно решение за спестяване на място. Също така е много удобно и лесно при почистване..

Източник: Берер. Вижте също подобен малък апартамент в Санкт Петербург – Бяло студио (28 кв. М).