Co to je Full House?

Co to je Full House?

Co je nejvyšší v pokeru

Poker se hraje s balíčkem 52 karet. Ty se dělí na čtyří barvy, každá z nich obsahuje 13 hodnot. Čtyři barvy Všechny barvy stejné hodnoty jsou si rovny, žádná z nich nemá vyšší hodnotu nad ostatními. V pokeru je eso nejvyšší karta.
Archiv

Co je víc postupka nebo barva

STRAIGHT FLUSH – POSTUPKA V BARVĚ

Postupka (pět po sobě následujících karet) v jedné barvě. V případě rovnosti kombinací vyhrává postupka zakončená vyšší kartou. Máte-li postupku 5,6,7,8,9,10 v barvě a protihráč 6,7,8,9,10,J v barvě, vyhrává on, protože má postupku zakončenu vyšší kartou.
ArchivPodobné

Jaká je nejvyšší karta

Výherní kombinace v pokeru

Hodnoty pokerových karet jsou sestupně od nejvyšší k nejnižší A, K, Q, J, T (10), 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2.
Archiv

Co vyhrává v pokeru

Bank vyhrává hráč, který zůstane jako poslední ve hře. Pokud více hráčů drží své nabídky a již nezvyšují bank, ukazují své karty na stůl a porovnávají hodnoty svých listů. Při rovnosti hodnot jednoho nebo dvou párů rozhodují o vítězi karty, které jsou mimo spárované kombinace.

Jak správně hrát poker

Hráči pokeru mají k dispozici pět karet. Jejich kombinace vytváří jednu z několika možných kombinací, jako jsou barva, postupka nebo dva páry. Hráč, který má nejvyšší kombinaci, vyhrává. Pokud mají dva hráči stejnou kombinaci, vyhrává obvykle ten, kdo má vyšší karty.

Kdo zacina kolo v pokeru

Toto i všechna další sázková kola začíná malý blind nebo první hráč ve směru hodinových ručiček od malého blindu, který ještě zůstal ve hře a zbývají mu ještě žetony. Pravidla sázení jsou obdobná jako v prvním kole.

Co je Straddle v pokeru

Straddle je dobrovolná sázka, která se provádí po umístění sázek povinných. Využít této možnosti může hráč před rozdáním karet a takové rozhodnutí oznámí dealer všem u stolu. Vložit straddle může zpravidla hráč na UTG, obvykle ve výši dvojnásobku velkého blindu.

Co je v pokeru Kicker

Jako kicker označujeme ty karty, které nepoužijeme při sestavení finální handy, avšak rozhodují v případě rovnosti výherních kombinací. Z tohoto důvodu se kicker objevuje pouze v handách, které nejsou složeny z pěti karet, tj. four of a kind, three of a kind, pairs a vysoké karty.

Co je víc barva nebo full house

Full house: Tři karty stejné hodnoty a dvě jiné karty stejné hodnoty. V případě shody: Vyhrává hráč s vyšší hodnotou tří stejných karet. V hrách se společnými kartami může mít víc hráčů trojici karet se stejnou hodnotou, pak rozhoduje vyšší hodnota dvou karet. Barva: Pět karet stejné barvy.

Co znamená karta Joker

Význam tetování: „Joker“ často představuje divokou kartu v karetních hrách, což umožňuje manipulaci s hráčem. Většina lidí, kteří si nyní dělají tetování Jokera, tak činí na základě filmu, kde je představou šílenství a chaosu, zločince zjizveného a odhodlaného přivést mučení zbytku světu.

Jak dlouho trvá poker

Doba trvání pokerového turnaje může být velmi různorodá. Některé velké živé turnaje trvají dokonce i několik dní, ale na internetu můžete odehrát turnaj během pouhých pár hodin. Vše závisí na struktuře daného turnaje – zejména na počtu hráčů a žetonů ve hře a době, po které se navyšují povinné sázky.

Kdy je Split v pokeru

Jestliže mají hráči všech pět karet stejné hodnoty, pak se pot rozdělí mezi hráče (tzv. split). Samotná barva karet není v pokeru v případech shody nikdy rozhodující.

Jak hrat před flopem

Nejlepší, co můžete udělat, je pokusit se jít all-in ještě před flopem a natlačit všechny peníze doprostřed stolu. Někteří začátečníci to dělají neradi, ale uvědomte si, že jste proti ostatním párům o dost napřed (máte přibližně 80% šanci na vítězství). Málokdy se vám podaří najít lepší příležitost jít all-in.

Jak se rozdává poker

Rozdání zakrytých karet – HOLE CARDS

První kartu obdrží hráč s malou sázkou naslepo (SMALL BLIND) a po něm dostanou po jedné kartě další hráči v pořadí dle hodinových ručiček až má každý hráč 2 zavřené karty (HOLE CARDS) – poslední kartu rozdání dostane hráč s DEALER BUTTONem.

Jak rozdat karty na poker

Rozdávající je předem určen (např. sejmutím karet) a každému hráči u stolu rozdá najednou pět karet lícem dolů po směru hodinových ručiček. Hráč sedící vlevo od rozdávajícího má na výběr otevření sázení nebo pauzírování (přenechání hry dalšímu hráči).

Jaká je nejvyšší kombinace v pokeru

Nejvýše umístěný straight flush je A, K, Q, J a 10 jedné barvy a tato kombinace má zvláštní název: royal flush nebo royal straight flush. Šance na rozdání této kombinace je 1 z téměř 650 000. Four of a Kind – Toto je další nejvyšší kombinace a řadí se těsně pod postupku. Příkladem jsou čtyři esa nebo čtyři 3s.

Co to znamená žolík

Žolík je hrací karta s vyobrazeným šaškem, která se nachází ve většině moderních karetních sad, kde doplňuje čtyři standardní karetní barvy. Žolík má původ ve Spojených státech amerických v době občanské války (60. léta 19. století).

Co se dá hrat s jednim Balickem karet

Whist je zdvihová karetní hra pro 4 hráče, která se hraje s jedním balíčkem francouzských hracích karet. Vznikla ze starší hry Ruff and Honours (dnes již mrtvé) a hrála se zejména v 18.

Jak se Rozdava poker

Když jsou karty zamíchány a rozdány, přechází se v pokeru k vykládání. První karta se vždycky "spálí". Následně se otáčí flop složený ze tří karet. Odpočítej tedy tři karty a třetí z nich nedávej navrch, ale pod ostatní dvě.

Jak se zlepšit v pokeru

Strategie v pokeruRozhodování pro nováčky v pokeru. Rozhodněte se, zda poker chcete hrát pro peníze, nebo pro zábavu.Rozhodujte se správně – výsledek se dostaví sám.Pokerová matematika.Po startovních kombinacích.Vyhněte se tiltu.Různé styly hry.Pochopení důležitosti pozice.Ujistěte se, že vaše blufy dávají smysl.

Jak se hraje poker

Hráči pokeru mají k dispozici pět karet. Jejich kombinace vytváří jednu z několika možných kombinací, jako jsou barva, postupka nebo dva páry. Hráč, který má nejvyšší kombinaci, vyhrává. Pokud mají dva hráči stejnou kombinaci, vyhrává obvykle ten, kdo má vyšší karty.

Kdo začíná v pokeru

Bankéř má nejlepší pozici, protože sází jako poslední, a proto má lepší představu o tom, co mají ostatní hráči v rukou. Hráč, který sází nižší povinnou sázku (small blind), má nejhorší pozici, protože začíná jako první.

Co je Spinava postupka

Postupka špinavá – tzv. vedlejší postupka: znamená, že musíte mít nejméně 3 karty stejné hodnoty, ne však stejné barvy. Příklad: 3x král-srdce,kříže,listy nebo 4x král-srdce,káry,kříže,listy(nelze mít král-srdce,srdce,listy,listy atd.)

Co je to žolík

Žolík je hrací karta s vyobrazeným šaškem, která se nachází ve většině moderních karetních sad, kde doplňuje čtyři standardní karetní barvy. Žolík má původ ve Spojených státech amerických v době občanské války (60. léta 19. století).

Co znamená Joker karta

Joker, který je místo chybějící karty a spoluhráč tuto kartu má, ho může vzít pro vlastní použití a libovolně s ním nakládat ve hře. (před bodem uzavření hry si každý musí vzít kartu z balíčku, nebo z nepotřebných karet a poté uzavírat!!