Jak poslat m platbu?

Jak poslat m platbu?

Jak povolit m platby

Je automaticky aktivní na všech SIM kartách, není potřeba ji nijak aktivovat (pouze u předplacené Karty se vším všudy je m-platba trvale zablokovaná). Platit můžete i přímo prostřednictvím vašeho mobilního čísla v zařízeních s operačním systémem Android, iOS, Windows Phone.
Archiv

Jak fungují m platby

Pomocí m-platby lze platit za nejrůznější služby a produkty na internetu, přičemž cena je vždy účtována na telefonní tarif. Při využití m-platby nemusí nakupující prodejci přímo poskytovat údaje ze své karty, ale nákup potvrzuje jednorázovým kódem či heslem ke svému Google, Apple, PayPal či jinému účtu.
Archiv

Kde uplatnit m-platbu

Alza.cz, Kaufland, EuroOil, TESCO, Mall.cz). Za poukazy lze nakoupit potravinové, nepotravinové zboží a pohonné hmoty. Tzn. že za m-platbu můžete nakoupit i benzín, naftu, LPG.
Archiv

Jak zaplatit přes SMS

Princip plateb pomocí SMS je jednoduchý. Zákazník odešle SMS v požadovaném formátu na číslo, které začíná předčíslím 900 nebo 902. Poslední dvě cifry v čísle určují cenu, kterou zákazník zaplatí. Pokud končí číslo ciframi 99, tak odesláním SMS zaplatí zákazník 99 Kč včetně DPH.

Jak platit přes Pausal

Jak na toVyvolejte platební bránu na prodejní stránce.Jako způsob platby zvolte platbu přes mobilního operátora.Zobrazí se vám údaje, které zadáte do SMS zprávy ve vašem telefonu. Zprávu odešlete.Platbu potvrdíte.Po úspěšném dokončení platby se vám zobrazí stav platby. Platba je tímto hotova. Související články.

Jak nastavit m platby O2

Platbu přes internet máte standardně aktivní, není tedy potřeba nic nastavovat. Případně si platbu přes internet lze aktivovat pomocí short SMS "Aktivuj mplatba" odeslanou na číslo 720 013 012 nebo přes zákaznickou linku O2 Family 841 117 118.

Jak nakupovat přes Pausal

Jak zaplatím platbu přes mobilního operátoraVyvolejte platební bránu na prodejní stránce.Jako způsob platby zvolte platbu přes mobilního operátora.Zobrazí se vám údaje, které zadáte do SMS zprávy ve vašem telefonu. Zprávu odešlete.Platbu potvrdíte.Po úspěšném dokončení platby se vám zobrazí stav platby.

Jak dobít Neterapay

DOBÍJEJTE KARTOU NEBO BANKOVNÍM PŘEVODEM. VYUŽIJTE NETERAPAY JAKO REGISTROVANÝ PLATEBNÍ ÚČET A PROSTŘEDEK OVĚŘENÍ VAŠEHO HERNÍHO ÚČTU.

Jak zaplatit přes Pausal

Jak zaplatím platbu přes mobilního operátoraVyvolejte platební bránu na prodejní stránce.Jako způsob platby zvolte platbu přes mobilního operátora.Zobrazí se vám údaje, které zadáte do SMS zprávy ve vašem telefonu. Zprávu odešlete.Platbu potvrdíte.Po úspěšném dokončení platby se vám zobrazí stav platby.

Jak platit Metro mobilem

Pro užívání této služby je nezbytné mít na svém mobilu, respektive na své SIM kartě aktivovanou službu Premium SMS, umožňující nákupy tohoto typu. Při nákupu SMS jízdenek na 24 hodin, respektive na 72 hodin je nutné ještě potvrdit zakoupení pomocí odeslání potvrzovací SMS ve tvaru „Ano“, a to opět na číslo 902 06.

Co lze platit z kreditu mobilu

Nevadí, plaťte svým mobilem. Prostřednictvím mobilního telefonu máte možnost hradit ze svého vyúčtování či kreditu SMS jízdenky a parkovné, hlasovat v soutěžích, využívat služeb jako je seznamka, posílat Dárcovské SMS, odebírat zpravodajství či zábavné multimediální zprávy, nakupovat aplikace apod.

Jak platit přes SIM kartu

Kartou zaplatíte v obchodě tak, že ji vložíte do platebního terminálu a zadáte PIN. Velmi oblíbeným a dnes již standardním způsobem placení jsou bezkontaktní platby. Karty jsou vybaveny bezkontaktním čipem, který umožňuje zaplatit pouhým přiložením karty k platebnímu terminálu.

Jak zrušit m platby

Vypnout m-platby je možné u každého operátora – hledejte tam kde máte k dispozici vyúčtování a další nastavení – pokud si nevíte rady, tak je užitečné zavolat na zákaznickou linku a vyřešit to s operátorem.

Jak dostat peníze z kreditu

Máte-li na SIM přebytečný kredit a jeho část chcete získat zpět na svůj bankovní účet, můžete použít následující postup. Princip spočívá v nákupu dárkového poukazu a jeho platby prostřednictvím Premium SMS. Poukaz pak vrátíte v povolené lhůtě, což poskytovatel umožňuje.

Jak se platí na PayPal

Jak na toVyvolejte platební bránu na prodejní stránce.Jako způsob platby vyberte PayPal.Po přesměrování na web PayPal se přihlaste do svého PayPal účtu.V prostředí PayPal účtu vyberte kartu, kterou chcete zaplatit a platbu potvrďte.Po přesměrování zpět na platební bránu se vám zobrazí stav platby. Související články.

Co to je NeteraPay

NeteraPay lze využít jako platební prostředek u našich partnerů, agreguje několik platebních kanálů do jednoho, zkracuje dobu transakcí a šetří čas i náklady. Založte si účet NeteraPay a dobíjejte si svá konta u poskytovatelů platební kartou, bankovním převodem, předplaceným kupónem nebo platbou mobilem.

Jak vložit peníze na NeteraPay

Stačí, když budete pečlivě postupovat podle těchto kroků.Přihlaste se do svého herního konta v online casinu.Zvolte možnost vkladu na herní konto.Z nabízených metod zvolte možnost vkladu prostřednictvím NeteraPay.Přejděte na NeteraPay a přihlaste se.Vyberte možnost mobilní platby.

Jak dobit casino přes SMS

Sazka Hry bohužel neumožňují vklad do casina přes SMS. Hrací online automaty za peníze přes SMS si tak nezahrajeme. Chcete-li mít peníze na účtu co nejrychleji, doporučujeme využít buď platbu kartou online nebo ještě lépe platbu přes PayPal.

Jak funguje platba 24

PLATBA 24 je platební metoda určená pro úhrady za zboží nebo služby v prostředí internetového obchodu. PLATBA 24 je automaticky k dispozici pro všechny nakupující uživatele internetového bankovnictví České spořitelny, kteří mají nastavené oprávnění pro realizaci aktivních operací alespoň k jednomu běžnému účtu.

Jak poslat SMS na metro

S využitím SMS je možné zakoupit sortiment základních jednotlivých jízdenek PID platných na celém území Prahy 30 minut, 90 minut, 1 den nebo 3 dny. SMS jízdenku lze získat zasláním SMS zprávy na číslo 902 06. Zpráva má text DPT, za nímž následuje číslo, které vyjadřuje cenu požadované jízdenky.

Jak se kupuje jízdenky přes mobil

Jak na toPošlete SMS v příslušném tvaru na číslo, které uvádí dopravce (oboje najdete v návodu třeba ve vozech, jistě vám poradí i řidič). Např. pro jízdenku v Praze na 30 minut pošlete SMS ve tvaru DPT32 na telefonní číslo 902 06.Přibližně za 2 minuty vám na mobil přijde SMS jízdenka.

Jak převést kredit z mobilu na účet

Máte-li na SIM přebytečný kredit a jeho část chcete získat zpět na svůj bankovní účet, můžete použít následující postup. Princip spočívá v nákupu dárkového poukazu a jeho platby prostřednictvím Premium SMS. Poukaz pak vrátíte v povolené lhůtě, což poskytovatel umožňuje.

Jak zaplatit online

Jak probíhá platba kartou online

Až budete na internetu něco platit, zadáte do příslušných políček číslo karty, její platnost a třímístný bezpečnostní CVC kód. Ten najdete na zadní straně karty. Následně svoji platbu potvrdíte. Způsob potvrzení se liší podle toho, jakou formu využíváte.

Jak se platí bankovním převodem

Platbu bankovním převodem lze provést prostřednictvím internetového či mobilního bankovnictví, případně přímo na pobočce banky. S pomocí platebních údajů (číslo účtu příjemce, variabilní symbol, částka apod.) zadáte příkaz k převodu finančních prostředků z vašeho účtu na účet příjemce.

Jak si poslat peníze na účet

Bankovní převod je způsob, jak poslat peněžní částku z jednoho bankovního účtu na druhý. Nejčastější formou bankovního převodu v dnešní době je příkaz k úhradě, který snadno zadáte vyplněním formuláře pro domácí nebo zahraniční platební styk. Záleží na tom, v jaké měně nebo do jaké země chcete platbu poslat.