Jak vychazi dily Rod draka?

Jak vychazi dily Rod draka?

Kdy vychazi díly rodu draka

Nové díly seriálu Rod draka, dlouho očekávaného prequelu ke Hře o trůny, vychází každý týden závěr řady 24. října 2022.

Kdy bude 2 série Rod draka

Útěchou by mohla být alespoň kratší produkční doba takto osekané sezony, aby mohla k divákům zamířit už v létě 2024.

Kdy vyjde House of the Dragon 2

Právě kvůli dlouhému natáčení, na které naváže dlouhá postprodukce, předpokládáme, že se nových epizod, jež budou tvořit druhou sérii, dočkáme nejdříve na začátku roku 2024.

Kde koukat na rod draka

Aktuálně máte možnost sledovat "Rod Draka" streaming u HBO Max.

Kde se natáčel rok draka

Není náhodou, že lokace se hojně nachází právě ve Velké Británii. Velká část Rodu draka se natáčela ve studiích Warner Brothers v Leavesdenu v hrabství Hertfordshire (ano, v těch samých, kde se natáčel Harry Potter). To znamená, že Velká Británie byla docela příhodná i pro natáčení venkovních scén.

Kdy bude nová série Rod draka

Natáčet se sice bude dlouho, ale ve skutečnosti nejde o zas tak dlouhé natáčení, protože pro první sérii se pořizovaly záběry celých deset měsíců. Tím se opět dostáváme k očekávané premiéře druhé série. Tyto nejnovější informace jednoznačně potvrdily, že se pokračování dočkáme nejdříve v létě roku 2024.

Kdy vyjde posledni díl Rod Draka

série: Premiéra v ČR a kde sledovat. Seriál Rok draka je od 22. srpna 2022 dostupný na HBO Max. Stopáž jednotlivých epizod se pohybuje okolo 60 minut.

Co bylo před Hrou o trůny

Jeho tvůrci jsou David Benioff a D. B. Weiss. Předlohou je populární, dosud nedokončená fantasy sága Píseň ledu a ohně spisovatele George R. R. Martina, který se na seriálu rovněž podílel.

Kdy vyjde House of the Dragon

Rod draka (House of the Dragon), prequel k úspěšnému seriálu Hra o trůny (Game of Thrones), vyjde na HBO a HBO Max už 22. srpna. Na motivy knihy Oheň a krev od George R. R. Martina, který se odehrává 200 let před událostmi z Game of Thrones, vypráví příběh rodu Targaryenů.

Kdy vyjde Rod draka 10 díl

Televizní program

# Epizoda Datum
S01E07 Epizoda 7 3. října 2022
S01E08 Epizoda 8 10. října 2022
S01E09 Epizoda 9 17. října 2022
S01E10 Epizoda 10 24. října 2022

Kdo seděl na zeleznem Trune

Hned na prvním setkání byl novým králem jmenován Brandon Stark, který bude nyní vládnout všem Šesti královstvím, které mu zbyly (Sever se osamostatnil).

Jak vznikl Železný trůn

Ovšem přišli. Urron Rudá ruka Greyiron při ní zavraždil všechny své rivaly, kapitány a půlstovku kněží a věštců a stvořil dědičný trůn. Místo toho, aby byl Nejvyšším králem, přisvojil si titul krále Železných ostrovů a ze všech skalních a solných králů udělal své lordské vazaly.

Kdo hraje Rhaenyra Targaryen

Rhaenyra Targaryen (Emma D'Arcy): Primární následnicí trůnu bude Viserysova dcera z prvního manželství, což dozajista nepovede k žádným svárům. Rhaenyrě pomáhá, že má osedlaného i draka – a z chronologie Martinova díla se dá očekávat, že se v průběhu děje stane první královnou na Železném trůnu.

Kdo zabil Sileneho krale

Příběh je to známý a jasný. Šílený král neunesl fakt, že jej zbavili trůnu, zastřelil svého psychiatra a sám se utopil.

Kdo je otec Daenerys

Daenerys Targaryen
Pohlaví žena
Národnost Valyrijka
Tituly Královna za vodou, královna Meereenu, khaleesi Velkého trávového moře
Rodina khal Drogo(manžel) Viserys III. Targaryen(bratr) Rhaegar Targaryen(bratr) Aerys II. Targaryen(otec) Rhaella Targaryen(matka)

Jak dopadla Hra o trůny

Vládcem zbylých šesti království se stal Bran Stark! Rovněž se rozhodlo, že král se bude volit a železný trůn se tak už nadále nebude dědit. Rádcem nového panovníka se stal Tyrion a Ser Davos. Sansa Stark osvobodila sever od sedmi království a stala jeho vládkyní.

Co bylo před hra o Truny

Předlohou je populární, dosud nedokončená fantasy sága Píseň ledu a ohně spisovatele George R. R. Martina, který se na seriálu rovněž podílel. Seriál je pojmenován podle první knihy v sérii. George R. R.

Jak zemře Rhaenyra

Odsoudil Rhaenyru jako zrádkyni a potrestal ji doslova dračí zrádcovskou smrtí. Nechal Sluncežára, aby ji zaživa pohltil, zatímco jejího syna, tehdy teprve desetiletého chlapce, nutil hrůzné představení sledovat. A následně rozhodl, že nikdy nebyla královnou a v záznamech bude uváděna pouze jako princezna.

Na co zemřel král Viserys

Král dříve létal na obrovském draku Balerionovi, který následně umřel stářím. Dříve na něm jezdila princezna Aerea Targaryen, která se s drakem jednoho dne ztratila, ale jakmile se vrátili, Aerea podlehla neznámé nemoci. Je možné, že to, čemu podlehla Aerea, zůstalo na Balerionovi.

Jak zemře Cersei

Jednou z těch (asi) méně závažných byla smrt Cersei Lannister. Šlo o postavu, kterou diváci zaslouženě nenáviděli dlouhé roky a tak jistě doufali, že její odchod ze světa bude dostatečně rázný a drsný, ale k tomu nedošlo. Cersei se svým bratrem Jaimem (Nikolaj Coster-Waldau) zemřela zasypána v katakombách.

Co se stalo s Daenerys

„Nevíme, kde je její tělo,“ naznačila Clarke. Narážela tím na skutečnost, že tělo Daenerys po smrti odnesl její drak Drogon. Samwell Tarly (John Bradley-West) později potvrdil, že s ní odletěl na východ směrem k městu Volantis. Fanoušci seriálu jistě vědí, že v něm sídlí Rudé kněžky, které umí mrtvým vrátit život.

Jak zemře Daenerys

Ačkoliv byla Deanerys dlouho považována za kladnou postavu, v poslední sérii zůstal fanoušci tak trochu v šoku. Dračí královna totiž se totiž proměnila v tyranku, a nakonec jí zavraždil její synovec a milenec Jon Snow.

Kdo byl šílený král ve Hře o trůny

Targaryen. Oženil se s Rhaellou Targaryen a měl s ní tři děti – Rhaegara, Viseryse a Daenerys. Přezdívalo se mu Šílený král. Začátek jeho vlády byl poklidný a mírumilovný a lid ho měl rád, říše se opět pozvedala.

Co má Viserys za nemoc

Podle herce Paddyho Considinea ho trápí nějaký druh lepry: „Jeho tělo chátrá a jeho kosti se rozpadají. Viserys ve skutečnosti není starý, jde o mladého muže. Jen prostě podléhá tomu, co sužuje jeho tělo.

Kdo zabil krále joffreyho

Z vraždy Joffreyho je obviněn Tyrion, kterému se ale nakonec podaří utéct. V knize není řečeno, kdo za vraždou stál, avšak v seriálu se jako skutečná vražedkyně ukáže Olenna Tyrell, babička mladé Margaery.