Jak svést Raka?

Jak svést Raka?

Jak se zamiluje Rak

Rak bývá věrný a věrnost vyžaduje, láska a sex jsou pro něj záležitosti neoddělitelné, sex bez lásky mu nic neříká. Ale vzhledem k tomu, že potřebuje spoustu lásky, něhy a porozumění, může se dopustit nevěry, dokonce i když vás bude stále milovat. Nevěra pro něj nikdy nebude důvodem k tomu, aby vás a rodinu opustil.
Archiv

Jak svádí Rak

Raci jsou velmi romantická stvoření, pokud je chcete okouzlit, jděte na to se svíčkami, šampaňským a romantickými gesty.
Archiv

Co má rád Rak v posteli

Raci mají také tendence k submisivitě v milostném vztahu. V posteli jsou Raci něžní, romantičtí, rádi svůj protějšek hýčkají a dopřávají mu něžnost. Nemají ale v povaze být v posteli drsní, hrubé hrátky jsou jim cizí.

Jakou má povahu Rak

Raci jsou citliví, laskaví a emocionální lidé, mají přirozenou touhu postarat se o druhé. Nepropadají však pouze svým pocitům a náladám, je jim vlastní i logické myšlení a schopnost analýzy. Jsou vynikajícími a chápavými společníky. Když si někoho oblíbí, drží nad ním ochranou ruku a udělali by pro něj téměř cokoliv.

S kým si rozumí Rak

Raci si nejlépe rozumí:

v partnerském vztahu se zrozenci znamení Býka, Lva, Panny, Vah, Střelce, Kozoroha nebo Ryb. v práci/v byznysu s lidmi narozenými ve znamení Berana, Býka, Blíženců, Panny, Štíra, Střelce a Kozoroha.

Co nesnáší Rak

Nesnáší povrchnost, přetvářku a faleš, vše, co dělá, dělá naplno, ať už se jedná o práci, nebo milostný život.

Co nemá rád Rak

Rak nemá rád bezpráví, případné zloduchy však nebude pronásledovat neb mu to jeho dobrosrdečnost nedovolí. Raky přitahuje "hudba vyšších sfér", medicína, esoterní stránka života a rodina. Často také bývá nekonveční a nerad se podřizuje.

Jaké znamení se hodí k Raku

Ideální pár pak Rak utvoří se Štírem. Tato dvě znamení dokážou nalézt naprosté souznění. Hezký milenecký vztah velmi snadno přeroste ve zdařilé manželství. Po sexuální stránce se pak k Rakovi i velmi hodí Ryba.

Co miluje Rak

Rak miluje harmonii, pohodu, něžné doteky a jemnost, má rád lidi a zvířata. U 100 % Raka se projevují sklony uchovat si nebo idealizovat si sentimentální vzpomínky.