Jakou má povahu Rak?

Jakou má povahu Rak?

Jaká je povaha Raka

Osobnost Raka. Vodní živel propůjčuje Rakům velkou citlivost a vnímavost. Jsou to emocionálně založení lidé, ale rozhodně jim nechybí jak logické uvažování, tak analytické schopnosti. Díky své empatii se vždy snaží pomáhat slabším, ale přesto je potěší, když se jim povede získat si respekt za svůj vlastní názor.
ArchivPodobné

Co nesnáší znamení Rak

Co Rak bytostně nesnáší je hrubost, vulgarita, bezcitné zacházení. Také shazování jeho osoby a kritizování, především na veřejnosti, vám asi jen tak neodpustí. Počítejte také s tím, že Rakovi bude vždy záležet na jeho rodině, rodičích a sourozencích, bude od vás vyžadovat respekt a přizpůsobení se rodinným zvyklostem.

Jak se zamiluje Rak

Pro svou citlivost (spíš přecitlivělost) bývají často ve špatné náladě. Nejsou vzteklí, jen zklamaní lidmi a životem celkově. Ranit je může cokoliv, ale nejčastěji to jsou slova. Berou si vše velmi osobně (často si vše vyloží jinak než bylo původně myšleno).

Co má rád Rak

Je soucitný, milý a především rád ukazuje emocionální stránku. Muž Rak je velmi citlivý na emoce své partnerky a má potřebu spojit se na hluboké úrovni.
Archiv

Jak okouzlit může Raka

Jak získat a udržet muže narozeného ve znamení Raka

Poznat dobře muže narozeného ve znamení Raka vyžaduje hodně času a trpělivosti. Je náladový a jeho nálady se často mění. Nikdy nebudete vědět, s jakou náladou se ráno probudí. Muže Raka přitahují silné ženy, které budou oceňovat jeho kreativitu a budou o něj pečovat.

Co nemá rád Rak

Rak nemá rád bezpráví, případné zloduchy však nebude pronásledovat neb mu to jeho dobrosrdečnost nedovolí. Raky přitahuje "hudba vyšších sfér", medicína, esoterní stránka života a rodina. Často také bývá nekonveční a nerad se podřizuje.

Co miluje Rak

Rak miluje harmonii, pohodu, něžné doteky a jemnost, má rád lidi a zvířata. U 100 % Raka se projevují sklony uchovat si nebo idealizovat si sentimentální vzpomínky.

Jak si získat muže Raka

Raci jsou velmi romantická stvoření, pokud je chcete okouzlit, jděte na to se svíčkami, šampaňským a romantickými gesty. Dokážou ocenit, že si o nich zapamatujete milé drobnosti, překvapíte je večeří v podniku, který zmiňovali, nebo jim přinesete oblíbenou příchuť zmrzliny.

Kdo se hodí k Raku

Ideální pár pak Rak utvoří se Štírem. Tato dvě znamení dokážou nalézt naprosté souznění. Hezký milenecký vztah velmi snadno přeroste ve zdařilé manželství. Po sexuální stránce se pak k Rakovi i velmi hodí Ryba.

Co má rád Rak v posteli

Raci mají také tendence k submisivitě v milostném vztahu. V posteli jsou Raci něžní, romantičtí, rádi svůj protějšek hýčkají a dopřávají mu něžnost. Nemají ale v povaze být v posteli drsní, hrubé hrátky jsou jim cizí.

Jaké znamení se hodí k Raku

Ideální pár pak Rak utvoří se Štírem. Tato dvě znamení dokážou nalézt naprosté souznění. Hezký milenecký vztah velmi snadno přeroste ve zdařilé manželství. Po sexuální stránce se pak k Rakovi i velmi hodí Ryba.