Kdy bude nový díl Ivety?

Kdy bude nový díl Ivety?

Kdo je Karel v Miniserii Iveta

​​Ondřej Ruml jako Karel Gott

Předvedl fenomenální pěvecký výkon. A kromě toho dokázal ohromit dokonce i maminku režiséra.

Kdy bude 2 Díl 2 série Iveta

díl (2. série)

Kdo unesl Ivetu Bartošovou

V knize Iveta popsala, že ji v roce 1994 unesl psychopat Roman Tříska. Ten se vydával za opraváře telefonů a Ivetě namluvil, že je odposlouchávána a že ji chce Štaidl nechat zabít. Bartošová mu uvěřila a odjela s ním na chalupu na Českobudějovicko.

Co znamená jméno Iveta

Iveta (nebo také zastarale Yveta) je ženské křestní jméno německého původu. Význam jména se vykládá jako tisový luk.

Koho hraje rasilov v Ivete

Nováčkem bude postava Karla Svobody. Toho si v pokračování minisérie zahraje Saša Rašilov. „S Karlem Svobodou ani Ladislavem Štaidlem jsem se osobně nikdy nesetkal.

Kdo hraje Gotta ve filmu Iveta

Od doby, kdy se zpěvák Ondřej Ruml dostal do širšího povědomí díky talentové soutěži X Factor, uběhlo už hodně času. Nyní zazářil v druhé sérii seriálu Iveta, kde si střihl roli jednoho z nejslavnějších zpěváků u nás, Karla Gotta.

Kde bydlela Bartosova

Iveta žila v pražské Uhříněvsi. S manželem Josefem Rychtářem (61) bydleli v krásném domě, který dnes už obývají noví majitelé. Ukončit život skokem pod vlak se rozhodla nedaleko svého tehdejšího domu. Na Ivetinu vzpomínku byl kousek od kolejiště, kde k tragické události došlo, postaven pomníček.

Kdo je Josef Rychtář

Josef Rychtář (65 let)

Dříve osobní strážce, později manžel zesnulé zpěvačky Ivety Bartošové. Podnikatel z Říčan u Prahy provozoval bezpečnostní agenturu a 28 let byl ženatý s Darinou Rychtářovou. Z prvního manželství má syny Jana a Josefa.

Kdy má svátek Iveta 2023

Kdy má svátek Iveta

dne v letech
7. června 1963-2023

7. 6. 2023

Jak říkat Ivetě

Domácí podoby: Ivetka, Iva nebo Ivka.

V kterém roce se narodil Artur Štaidl

11. října 1996 26 let, Porodnice Apolinář, PrahaArtur Štaidl / Datum narození

Kdy zemřel sepéši

29. července 1985, Františkovy LázněPetr Sepeši / Úmrtí

Kdo je Zdeněk Macura

Zdeněk Macura se zapsal do povědomí veřejnosti jako samozvaný ochránce Ivety Bartošové, její únosce a sok v lásce Josefa Rychtáře.

Co je to Petr

Vlastní mužské jméno Petr pochází z řečtiny (πέτρος Petros), kde femininum πέτρα petra znamená „kámen“ či „skála“ . V České republice to bylo v roce 2016 třetí nejčetnější jméno.

Kde bydlel Štaidl

Na rozdíl od Karla Gotta (článek o vile Karla Gotta jsme vám přinesli minulý víkend) se Jevany staly skutečným domovem skladateli Karlu Svobodovi a později i kapelníkovi Ladislavu Štaidlovi. Ti dva měli dokonce své domy na břehu Jevanského rybníka hned vedle sebe.

Kde se narodil Artur Štaidl

11. října 1996 26 let, Porodnice Apolinář, PrahaArtur Štaidl / Datum narození

Kdy se narodil sepéši

23. dubna 1960, Brezno, SlovenskoPetr Sepeši / Datum narození

Kde skočila Bartošová pod vlak

Nedaleko svého domu v Praze-Uhříněvsi skočila pod vlak. Médiím to potvrdil její manžel Josef Rychtář. Po závratné kariéře, kdy Iveta Bartošová získala tři Zlaté slavíky a nazpívala několik diskotékových megahitů, se v posledních letech stala tváří bulvárních médií.

Jak říkat David

Domáckými podobami jména jsou Davy, Dava, Dáva, Dóda, Dejv, zdrobněle Davídek. Jméno David se užívá v mnoha jazycích po celém světě.

Jak říkat Jan

Nejužívanější domácí podobou jména je Honza, zdrobněle Honzík či Honzíček. Uplatňují se však i varianty Jenda, Jeník, Jeníček, Janek, také Jéňa, Jeňouš, Janík, Janeček aj.

Kdy se narodil Štaidl

10. března 1945, Stříbrná SkaliceLadislav Štaidl / Datum narození

Kdy se narodil Artur Staidl

11. října 1996 26 let, Porodnice Apolinář, PrahaArtur Štaidl / Datum narození

Jak zemřel sepéši

Zahynul při autonehodě na železničním přejezdu ve Františkových Lázních na Americké (tehdy Leninově) ulici u dnešní restaurace Bílá labuť, ve 22 hodin dne 29. července 1985, kdy mířil znovu do Aše. I v případě samotné nehody existují minimálně dvě verze.

Jak jinak rikat Davidovi

Domáckými podobami jména jsou Davy, Dava, Dáva, Dóda, Dejv, zdrobněle Davídek.

Jak říct jinak Honza

Nejužívanější domácí podobou jména je Honza, zdrobněle Honzík či Honzíček. Uplatňují se však i varianty Jenda, Jeník, Jeníček, Janek, také Jéňa, Jeňouš, Janík, Janeček aj.