Jak otevřít e-knihu?

Jak otevřít e-knihu?

V jakém programu otevřít EPUB

Soubory EPUB před nahráním doporučujeme otevřít v programu ke čtení elektronických knih, například v aplikaci Adobe Digital Editions. Pokud se soubory podaří pomocí čtečky otevřít, je to dobré znamení, že budou úspěšně zpracovány naším systémem.

Jak dostat knihy do mobilu

Stahování knih ke čtení offlineOtevřete aplikaci Knihy Google Play .Přejděte do knihovny.Vedle knihy, kterou chcete stáhnout, klepněte na Stáhnout .Po stažení knihy se zobrazí ikona Staženo .

Jak dostat knihy do čtečky

Přenesení stažených knih do čtečkyPřipojte čtečku elektronických knih k počítači.V počítači spusťte aplikaci Adobe Digital Editions. Pokud ji ještě nemáte, můžete si ji stáhnout bez dalších poplatků.Přetáhněte knihu na název zařízení, do kterého ji chcete přenést.

Jak otevřít EPUB v telefonu

Pomocí Knih Google Play lze číst dokumenty ve formátech PDF a EPUB. Když dokumenty ve formátu PDF a EPUB nahrajete do Knih Google Play, můžete je číst v jakémkoli zařízení, ve kterém používáte Knihy Play. S dokumenty EPUB budete také moci na všech svých zařízeních používat záložky, zvýraznění a poznámky.

Jak převést EPUB do PDF

Jak mohu konvertovat soubory EPUB do PDFPoužijte box pro výběr vašich souborů EPUB, které chcete konvertovat do formátu PDF.Začněte konvertovat vaše soubory EPUB kliknutím na tlačítko Konvertovat.Uložte konvertované soubory EPUB jako PDF kliknutím na tlačítko stáhnout.

Jak otevřít EPUB v počítači

Standardem pro čtení formátu EPUB v počítači je program Adobe Digital Editions, který si můžete zadarmo stáhnout ze stránek Adobe. Můžete zkusit i program Bluefire Reader, který je také zdarma a doporučují ho některé české e-shopy.

V čem číst e-knihy

Naše e-knihy můžete jednoduše číst na tabletech a telefonech s operačním systémem Android. Doporučujeme formát ePUB, lze použít i formát PDF. Pro čtení lze využít mnoho různých aplikací, například Knihy Google Play nebo Amazon Kindle pro Android.

Jak používat e knihu

Elektronická kniha se nemusí balit do krabice a posílat kurýrem. Zakoupenou e-knihu provozovatel e-shopu nahraje zákazníkovi na uživatelský účet, odkud si zákazník e-knihu – soubor stáhne. Výhodou e-knihy je, že po zaplacení máte e-knihu ihned k dispozici a můžete číst, nemusíte čekat na doručení.

Jak číst e-knihy na tabletu

Čtení e-knihV telefonu nebo tabletu Android otevřete aplikaci Knihy Google Play .Vyberte knihu.Klepněte doprostřed stránky. Přejetím prstem můžete rychle procházet stránky.Chcete-li se vrátit zpátky na e-knihu, znovu klepněte doprostřed stránky nebo na Zpět.

Na čem číst e knihy

Jak číst e-knihyPočítač / notebook s operačním systémem Windows nebo MacOS.Čtečky elektronických knih. – Čtečky Amazon Kindle. – Čtečky PocketBook.Zařízení s OS Android.Zařízení Apple s iOS.

Jak otevřít soubory v mobilu

Rozbalení souborůV zařízení Android otevřete aplikaci Files by Google .Dole klepněte na Procházet .Přejděte do složky, která obsahuje soubor ZIP k rozbalení.Vyberte soubor ZIP.Zobrazí se vyskakovací okno s obsahem daného souboru.Klepněte na Rozbalit.Zobrazí se náhled rozbalovaných souborů.Klepněte na Hotovo.

Jak převést EPUB na Mobi

ePub na MobiKrok 1: Vyberte soubor EPUB z počítače nebo mobilního zařízení nebo jej přetáhněte na uploader vpravo.Krok 2: Chvíli počkejte. Konverze z EPUB do Mobi začne okamžitě a za chvíli skončí.Krok 3: Stáhněte si převedenou elektronickou knihu MOBI.

Jak převést soubor Mobi do PDF

Jak převést MOBI k PDFOtevřete naši bezplatnou webovou stránku pro převod MOBI k PDF.Kliknutím do oblasti přetažení souboru nahrajte soubor MOBI nebo přetáhněte soubor MOBI něj.Klikněte na tlačítko Převést.Odkaz na stahování souborů výsledků bude k dispozici okamžitě po převodu.

Jak udělat z EPUB pdf

Jak mohu konvertovat soubory EPUB do PDFPoužijte box pro výběr vašich souborů EPUB, které chcete konvertovat do formátu PDF.Začněte konvertovat vaše soubory EPUB kliknutím na tlačítko Konvertovat.Uložte konvertované soubory EPUB jako PDF kliknutím na tlačítko stáhnout.

Kde se kupují knihy do čtečky

Zdroje elektronických knih a e-knih zdarmaPůjčování e-knih v knihovnách (jen pro některé čtečky s Androidem)eBooks.eknizky.sk.eKnihovna.Zlatý fond SME.Projekt Gutenberg CZ.Pohádky.Romány zdarma.

Jak číst knihy v mobilu

Zakoupení e-knihV telefonu či tabletu Android otevřete aplikaci Knihy Google Play .Vyhledejte e‑knihu, kterou si chcete přečíst.Vyberte e‑knihu. klepněte na cenu.[Volitelné] U některých knih si můžete přečíst i ukázku. Klepněte na Ukázka.

Jak stáhnout e-knihy zdarma

Kde stahovat české elektronické knihy legálně a zdarmaE-knihy zdarma (české a slovenské)Databook.cz – http://www.databook.cz/e-knihy-zdarma.PalmKnihy – http://www.palmknihy.cz/web/XBOOKS – http://xbook.cz/knihovna.E-Beletria – http://beletria.wgz.cz/Sešity.net – http://www.sesity.net/elektronicka-knihovna.php.

Proč mi nejde otevřít soubor

Pokud se vám soubor nedaří otevřít, může to mít několik důvodů: Nemáte oprávnění otevřít soubor. Jste přihlášeni k účtu Google, který nemá k souboru přístup. Nemáte v telefonu nainstalovanou správnou aplikaci.

Proč mi nejde otevřít PDF

Aktualizace aplikace Acrobat Reader nebo Acrobat

Instalací nejnovějších aktualizací se může problém vyřešit. Otevřete aplikaci Acrobat Reader nebo Acrobat. Vyberte možnost Nápověda > Zkontrolovat aktualizace. Pokud se zobrazí dialogové okno nástroje aktualizace, klikněte na tlačítko Ano.

Jak udělat z epub pdf

Jak mohu konvertovat soubory EPUB do PDFPoužijte box pro výběr vašich souborů EPUB, které chcete konvertovat do formátu PDF.Začněte konvertovat vaše soubory EPUB kliknutím na tlačítko Konvertovat.Uložte konvertované soubory EPUB jako PDF kliknutím na tlačítko stáhnout.

Jak dostat EPUB do Kindle

Jak převést EPUB do KINDLENahrajte své EPUB soubory a převeďte je do KINDLE formátu online.Zadejte potřebné parametry pro převod EPUB do KINDLE formátu.Kliknutím na tlačítko spustíte převod EPUB na KINDLE.Stáhněte si vygenerované KINDLE soubory pro prohlížení.

V čem otevřít Mobi

Mezi pozoruhodné bezplatné programy, které mohou otevírat soubory MOBI, patří Calibre, Stanza, Sumatra PDF, Mobi File Reader, FBReader, Okular a Mobipocket Reader. Soubory MOBI mohou také číst populární čtečky elektronických knih, jako je Amazon Kindle a mnoho chytrých telefonů, které tento formát podporují.

Jak číst knihy v mobilu zdarma

Knihy Google Play – freeware

Elektronická čtečka knih pro zařízení s operačním systémem Android. Díky ní můžete navíc poslouchat v tabletu, smartphonu či dalším zařízení i audioknihy a číst e-knihy zakoupené, i zdarma dostupné na Google Play.

Kde stáhnout e-knihy

Zdroje, kde jsou e-knihy ke staženíE-knihovna Městské knihovny v Praze www.mlp.cz.E-knihy z edice CZ.NIC.Open Library openlibrary.org.Gutenberg www.gutenberg.org.Gutenberg Australia www.gutenberg.net.au.Google Books.Hathi trust www.catalog.hathitrust.org.Gallica.

Kde stáhnout PDF zdarma

Prohlížení a vytváření PDF souborůAdobe Acrobat Reader DC 2015.023.20053. 4.5. zdarma.PDFCreator 5.0.3. 2.5. zdarma.PDF-XChange Editor Free 9.5.368. zdarma.Foxit Reader 11.0.1. zdarma.PDF24 Creator 11.13.1. 3.5.Calibre 6.22.0. 3.5.Adobe Acrobat. zdarma k vyzkoušeníWinScan2PDF 8.55. zdarma.