Jak vybrat bonus na Tipsportu?

Jak vybrat bonus na Tipsportu?

Jak vybrat Vegas bonus Tipsport

Po vložení peněz na svůj herní účet dostanete nabídku, kterou je třeba aktivovat stisknutím tlačítka „CHCI TENTO BONUS“ v sekci Bonusy. Příslušnou částku obdržíte do svého Vegas bonusového zůstatku.

Jak dostat registracni bonus Tipsport

Tipsport: získejte bonus 300 Kč zdarma za registraci

Stačí si založit účet, dokončit registraci a vstupní bonus je váš. Jak s ním dále naložíte, to už bude zcela na vás.

Kde získat akcni kód od Tipsportu

Získejte bonusy Tipsport akční kód 2023 zdarma při registraci u Tipsportu. Za úspěšnou a kompletní registraci získáte 300Kč bez vkladu. Poté můžete získat částku až do výše 50 000Kč, která je určena na základě vašeho prvního vkladu na hráčské konto.
Archiv

Jak získat bonus Fortuna

Pro získání tohoto Vstupního bonusu je nutné, aby Nový sázející uzavřel u Fortuny sázky na Hazardní hru kursová sázka v celkové hodnotě Počátečního vkladu, respektive částky odpovídající Nabídnutému bonusu až do výše 600 Kč, pokud je Počáteční vklad vyšší, než je výše Nabídnutého bonusu.

Jak vyplatit bonus Tipsport

Abyste mohli penězi z bonusu disponovat co nejdříve, vyplatíme vám jej po částech. Vždy po prosázení 1 000 Kč vám na herní konto vyplatíme 100 Kč.

Co je to Vegas bonus

Co jsou to bonusové peníze Jakékoliv bonusové peníze, které se zobrazují na vašem „bonusovém zůstatku“ (Vegas bonus) je možné převést na hotovost až ve chvíli, kdy splníte podmínky protočení.

Jak vybrat z Tipsportu

Výběry z herního účtu můžete uskutečnit těmito způsoby: Výběrem hotovosti na jakékoliv pobočce Tipsportu. Bezhotovostním bankovním převodem na registrovaný bankovní účet.

Jak vybrat bonus na Chance

nejprve KLIKNĚTE ZDE a založte si účet u Chance

vložte libovolnou částku na váš účet, podle toho máte nárok na 100% vstupní bonus. tento bonus je třeba vyclearovat sázkami v celkové hodnotě 14násobku vkladu v kurzu 2,00. bonus se uvolňuje postupně, a to vždy po vyclearování 10 % požadovaného obratu.

Na co jsou NETY Tipsport

Nety u Tipsportu jsou jakési bonusové body, které se vám připisují na Netkonto (odděleně od reálných peněz) za určitých podmínek, které si popíšeme níže. Sázkaři je nejčastěji uplatňují tak, že za ně sází Tipsport tikety – výhra je pak normálně v korunách (1 Net = 1 Kč).

Jak Vyclearovat bonus

Po inkasování úvodního bonusu vám přijde nabídka na bonus, který se bude týkat vašeho vkladu. Bonus 6 500 Kč získáte, pokud vložíte alespoň 6 500 Kč. Tento bonus už je nutné vyclearovat přes sázky. Celkem musíte uzavřít obrat ve výši desetinásobku bonusu.

Jak vybrat peníze z Fortuny

Klikněte na ikonu účtu v pravém horním rohu obrazovky a klikněte na možnost „Můj účet“. Vstupte do sekce „Vklady a výplaty“. Vyberte možnost „Výběr na pobočce“ a vyplňte požadovanou částku pro výběr. Prostřednictvím SMS obdržíte kód pro výběr peněz.

Jak ziskat free spiny Tipsport

Free spiny (volné otočky) za registraci

Tipsport Vegas momentálně nenabízí žádné free spiny za registraci. Volné otočky je možné vyhrát jen při hře na některém z výherních automatů, nebo je získat během promo akcí, které Tipsport pravidelně pořádá.

Jak použít NETY ve Vegas

V Tipsport Vegas lze hrát i za nety

Tyto bonusové body jsou na vašem herním kontě zobrazeny odděleně od reálných peněz na takzvaném "Netkontu". Jejich hodnota je vůči korunám 1:1, takže pokud nějaké Nety na Netkontu máte, můžete je využít na vaše sázky, stejně jako klasické peníze.

Jak dlouho trva prevod peněz z Tipsportu

bankovní převod (bez omezení částkami, trvá ale 1-3 pracovní dny)

Jak ověřit bankovní účet Tipsport

V rozcestníku registrace zvolte možnost ověření přes banku. Ze seznamu bank si vyberte tu, u které máte účet (musí být v každém případě vedený na vaše jméno). Po výběru vás automaticky přesměrujeme do internetového bankovnictví, kde odsouhlasíte ověření vašich osobních údajů. Nemusíte se ničeho bát.

Jak funguje Chance

Co se týká bonusů, dostanete ihned po registraci u Chance 200 Kč zdarma, se kterými si můžete okamžitě vsadit na cokoliv. Poté podle vkladu můžete získat vstupní bonus až 2 000 Kč, který je připisován po částech. Započítávají se do něj jak LIVE, tak předzápasové sázky od kurzu 2,0 a výše.

Na co jsou Goldeny Chance

Goldeny u Chance jsou bonusové body, které se vám připisují na oddělené Golden Club konto. Získat je můžete několika způsoby, které si popíšeme v tomto článku. Nejčastější uplatnění Golden bodů je to, že za ně lidé sází tikety, přicemž výhra už je normálně v korunách. Platí rovnice, že 1 Golden = 1 Kč.

Jak vybrat z Tipsportu na účet

Výběry z herního účtu můžete uskutečnit těmito způsoby: Výběrem hotovosti na jakékoliv pobočce Tipsportu. Bezhotovostním bankovním převodem na registrovaný bankovní účet.

Jak vyuzit bonus na Chance

Okamžitě po vašem prvním vkladu můžete využít bonus na vklad až 2 000 Kč (záleží na hodnotě prvního vkladu). Tento bonus je vám připisován postupně – po prosázení (vyclearování) 10 % požadovaného celkového obratu získáte 10 % z celkové hodnoty vstupního bonusu.

Jak funguje Tipsport

Sólo sázka – jednoduchá sázka s jedinou sázkovou příležitostí/zápasem na tiketu. Sázka je výherní, pokud je tip na tiketu správný. Částka k výplatě se vypočítá vynásobením vkladu kurzem. AKU sázka – akumulovaná sázka s minimálně dvěma a maximálně 60 sázkovými příležitostmi/zápasy na tiketu.

Jak dlouho trvá převod z Tipsportu

bankovní převod (bez omezení částkami, trvá ale 1-3 pracovní dny)

Kdy jsou free spiny na Tipsportu

Tipsport Vegas momentálně nenabízí žádné free spiny za registraci. Volné otočky je možné vyhrát jen při hře na některém z výherních automatů, nebo je získat během promo akcí, které Tipsport pravidelně pořádá.

Jak na Tipsportu vyuzit NETY

Nety se v rámci Tipkonta připisují v okamžiku vyhodnocení sázky a jejich hodnota se tvoří z vkladů ze skutečně uzavřených sázek sázejícího dle odst. (3). V případě kombinace více sázek na jednom tiketu (např. Kombinátor) je připsaný počet Netů součtem získaných Netů z jednotlivých sázek na tiketu.

Kdy vyplaci Tipsport na účet

bankovní převod (bez omezení částkami, trvá ale 1-3 pracovní dny)

Jakou banku má Tipsport

Díky online ověření bankou mohou vše vyřešit na pár kliknutí online. Nabídku bank Tipsport stále rozšiřuje a nyní mohou online ověření využít klienti šesti tuzemských bank, včetně tří největších: České spořitelny, ČSOB, Komerční banky, MONETA Money Bank, Air bank a Equa Bank.