Co dělat o víkendu v Olomouci?

Co dělat o víkendu v Olomouci?

Co delat v sobotu v Olomouci

Kam na výlet v Olomouci a okolíMuzeum umění Olomouc. Muzea a historie.Vlastivědné muzeum v Olomouci. Muzea a historie.Zoologická zahrada Olomouc. Zoologické a botanické zahrady.Privátní let balónem na Olomoucku.Bezručovy sady – botanická zahrada.Arcidiecézní muzeum v Olomouci.Katedrála sv.Plavecký stadion Olomouc.
Archiv

Kam vyrazit o vikendu Olomoucky kraj

Aquapark Olomouc. Aquapark / Koupání Olomouc.Balneopark Vincenze Priessnitze… Park. Jeseníky.Bazilika Navštívení Panny Marie na Sv… Církevní stavba.Hrad Bouzov. Hrad / Zámek.Hrad Helfštýn. Hrad / Zámek.Hrubíkova naučná stezka u Olomouce. Naučná stezka.Javoříčské jeskyně Přírodní zajímavost.Katedrála sv. Václava v Olomouci.

Kam na výlet v Olomouci

Olomoucko: 10 tipů na výlet po okolí OlomouceOlomoucko – náměstí v Olomouci s radnicí a sloupem.Zámek Čechy pod Kosířem.Hrad Bouzov.Květná zahrada v Kroměříži.Hrad Helfštýn.Mladečské jeskyněHrad Šternberk.Muzeum Olomouckých tvarůžků v Lošticích.
Archiv

Co je zajímavého v Olomouci

Co patří ke skvostům OlomouceRadnice s orlojem.Soubor šesti olomouckých barokních kašen.Olomoucký hrad.Z muzeí navštivte Arcidiecézní muzeum, Muzeum umění Olomouc nebo Vlastivědné muzeum. Nedaleko Olomouce, v Lošticích, se nachází Muzeum Olomouckých tvarůžků.

Kam o víkendu s dětmi Olomouc

Tipy kam s dětmi v Olomouci a okolíProgram pro děti s poníky.ZÁBAVA a JEŽDĚNÍ NA KONÍCH.Jump Academy Olomouc – trampolínové centrum.Bunkr Přáslavice.Dračí hřiště, Hrubá Voda-Hlubočky.Fort XIII Olomouc – Nová Ulice.Jezdecký klub Verona, Chomutov u Olomouce.ZOO Olomouc – zábavná lušticí hledačka.

Kam jít na rande v Olomouci

Vaši sousedé dále doporučují:městské kašny:zoo.Katedrála svatého Václava:palmový skleník na výstavišti Flora Olomouc.cukrárna Aida (4)restaurace Mučírna (5)restaurace a minipivovar Moritz (6)Café La Fée (7)

Co dělat s partnerem o víkendu

Jako taková ta klasika jako jsou procházky, luštění křížovek, koukání na filmy, vaření nebo projížďka autem jsou fajn, ale je potřeba někdy vymyslet něco jiného. My s přítelem asi nemáme tolik fantazije, takže většinou nic nového nevymyslíme a zůstaneme u těch činností co zmiňuju nebo se jen tak válíme v posteli.

Co delat v Olomouci a okoli

50 tipů, kam na výlet v okolí OlomouceHanácké muzeum v přírodě – Skanzen Příkazy.Muzeum umění Olomouc – tisíc let výtvarné kultury.Muzeum Olomouckých tvarůžkůZoologická zahrada Olomouc – Svatý Kopeček.Javoříčské jeskyně – jeskyně s nejbohatší výzdobou v ČR.Zbrašovské aragonitové jeskyně – podzemí, kde čaruje kyselka.

Kam v Olomouci zadarmo

Kam na výlet v OlomouciKostel sv.Zoologická zahrada Olomouc – Svatý Kopeček.Svatý Kopeček u Olomouce – živé poutní místo a cíl obdivovatelů barokní architektury.Aquapark Olomouc – zábava ve víru vodních radovánek a atrakcí bez ohledu na počasíArcibiskupský palác Olomouc.

Co dělat v Olomouci když prší

Co dělat, když prší: 10 tipů z regionu Olomoucký krajMuzeum Olomouckých tvarůžkůExpozice čarodějnických procesů v Geschaderově domě v Šumperku.Termální park – Termály Losiny.Mladečské jeskyně – rituální pohřebiště kromaňonského člověka.Zbrašovské aragonitové jeskyně – podzemí, kde čaruje kyselka.

Co podniknout s detmi Olomouc

6 tipů, kam s dětmi v Olomouci a okolí: zoo, bobovka, trampolíny a dalšíBobovka v Hlubočkách: nejdelší moravská bobová dráha.Čím dál oblíbenější jump parky najdete i v Olomouci.Bowland: srazit pár kuželek a odměnit se metrovou pizzou.Pískovna Náklo – vyzkoušejte flyboard.Zoo Olomouc – Svatý kopeček.

Kam do přírody v okolí Olomouce

Naučná stezka Rejvíz k Velkému mechovému jezírku.Hranická propast – nejhlubší zatopená propast světa.Zoologická zahrada Olomouc – Svatý Kopeček.Dalimilova rozhledna na vrchu Větrov.Zbrašovské aragonitové jeskyně – podzemí, kde čaruje kyselka.Dětský park skřítka Hrubíka v Resortu Hrubá Voda.Nýznerovské vodopády u Žulové

Kam vzít holku na rande Olomouc

Vaši sousedé dále doporučují:městské kašny:zoo.Katedrála svatého Václava:palmový skleník na výstavišti Flora Olomouc.cukrárna Aida (4)restaurace Mučírna (5)restaurace a minipivovar Moritz (6)Café La Fée (7)

Kam na výlet s partnerem

Kam na rande za zážitkyKoupání v lomu. Koupání v lomech je často zakázané, ale není složité najít lom, kde je veřejné koupání povoleno.Výlet na hrad. Česká republika má nejvíce hradů na rozlohu na světě.Zoologická zahrada.Akvárium.Botanická zahrada.Room escape.Kulečník.Šipky.

Co dělat doma s klukem

Pokud patříte k těm šťastným, kteří pomáhat můžou, udělejte to. Můžete třeba doma udělat generální úklid, buď společně, nebo si každý vezměte na starost určitou část. Vyřazené oblečení, knížky nebo nádobí můžete darovat těm, kteří to potřebují. Nabídněte pomoc svým sousedům, šijte roušky nebo běžte darovat krev.

Kam na výlet bez peněz

Výlety zdarma aneb s Kudy z nudy ušetříteNaučná stezka Jetřichovické skály – Severozápadní Čechy.Naučná stezka kolem Blatenského vodního příkopu – Západočeské lázněNaučná stezka židovskou čtvrtí v Mikulově – Jižní Morava.Botanická zahrada UK v Praze.Legenda trampingu Posázavská stezka – Střední Čechy.

Kde se projit v Olomouci

Kam na výlet v OlomouciKostel sv.Zoologická zahrada Olomouc – Svatý Kopeček.Svatý Kopeček u Olomouce – živé poutní místo a cíl obdivovatelů barokní architektury.Aquapark Olomouc – zábava ve víru vodních radovánek a atrakcí bez ohledu na počasíArcibiskupský palác Olomouc.

Kde se dobře najíst v Olomouci

S žádnou volbou nešlápnete vedle, všechny jsou výborné.KAFE JAK LUSK. tř.Sophie's Café Denisova 292/33, Olomouc.Jazz Fresh Café Sokolská 48, Olomouc.Coffee Library. Biskupské nám.Long Story Short Hostel & Café Koželužská 945/31, Olomouc.FÆNCY FRIES. Ztracená 15, Olomouc.BerryBlue Café tř.Little Crêperie.

Kam na výšlap Olomoucký kraj

Mezi lákavé cíle Olomouckého kraje patří město Olomouc, pohádkový hrad Bouzov, hrad Helfštýn, jeskyně Na Pomezí a na Špičáku anebo vodní elektrárna Dlouhé stráně s horní nádrží v nadmořské výšce 1 350 metrů.

Kam jít ven s klukem

Kam na rande za sportem a adrenalinemInline brusle. Ideální na léto, bruslit umí téměř každý.Bruslení na ledu. Ideální na zimní radovánky, když jeden z vás brusle nemá, snadno si je půjčíte.Horolezecká stěna. Lézt po skalách baví snad všechny děti, a ani dospělé to neomrzí.Laser game.Jump Park.Squash.Minigolf.Bowling.

Kde vzít holku na rande

8 míst, kam ji vzít na první rande8 míst, kam ji vzít na první rande. Foto: pixabay.Procházka. Pokud víte, že nenastane trapné ticho a budete si mít o čem povídat, je procházka nejlepší a také nejlevnější variantou.Kino nebo divadlo.Restaurace.Šlapadla.Piknik.Úniková hra.Muzeum.

Co se dá dělat bez peněz

Zavzpomínat na časy na základce Můžete jít běhat, osedlat kolo, vyrazit na brusle, jít na túru nebo si zaházet s kamarády frisbee. Na druhé straně je možnost dělat vedoucího nějakého sportovního kroužku nebo jet s dětmi na tábor. Taky můžete vyrazit s kamarády na vodu.

Co si zahrát ve dvou

Nejlepší hry pro dva hráčeSuper Mario Galaxy.Halo 2.LittleBigPlanet.Super Mario Maker 2.Super Smash Bros. Ultimate.Gears of War 2.Uncharted 3: Drake's Deception.Overcooked!

Co dělat zadarmo

95 věcí, které můžete dělat o víkendu zadarmo- Projet se na kole.- Koukejte na hvězdy.- Jít na túru nebo dlouhou procházku.- Vyzkoušejte tvůrčí psaní- Stará herní konzole ve skříní- Vybudujte z papírové lepenky hrad.- Znovu přečtěte oblíbenou knihu, nebo pusťte oblíbený film.- Objevujte novou hudbu.

Kam jet na víkend

8 tipů, kam o víkendu v ČRPrachovské skály a Český ráj.Pohádkový Český Krumlov.Jižní Morava a víno.Jeskyně v Moravském krasu.Lázně a kolonáda v Karlových Varech.Plzeňské pivo.Krkonoše a Sněžka.Hrady a zámky.