Kdy zemřela Bartosova?

Kdy zemřela Bartosova?

Kdy se zabila Bartosova

K úmrtí Ivety Bartošové došlo 29. dubna 2014 v 11:29 nedaleko jejího bydliště v Praze-Uhříněvsi.

Kdo žil s Ivetou Bartošovou

Kromě manželů Jiřího Pomejeho a Josefa Rychtáře měl v jejím životě nesmazatelnou roli Ladislav Štaidl, otec jejího syna Artura. Mimo nich si Iveta prožila několik románků, které měly podobný konec, při němž sehrály svou roli alkohol, žárlivost i její psychické problémy.

Jak zemřel sepéši

Zahynul při autonehodě na železničním přejezdu ve Františkových Lázních na Americké (tehdy Leninově) ulici u dnešní restaurace Bílá labuť, ve 22 hodin dne 29. července 1985, kdy mířil znovu do Aše.

Kde bydlela Bartosova

Iveta žila v pražské Uhříněvsi. S manželem Josefem Rychtářem (61) bydleli v krásném domě, který dnes už obývají noví majitelé. Ukončit život skokem pod vlak se rozhodla nedaleko svého tehdejšího domu. Na Ivetinu vzpomínku byl kousek od kolejiště, kde k tragické události došlo, postaven pomníček.

Kdy se narodil sepéši

23. dubna 1960, Brezno, SlovenskoPetr Sepeši / Datum narození

Kde zemřel Sepesi

Františkovy LázněPetr Sepeši / Místo úmrtíFrantiškovy Lázně jsou město v okrese Cheb v Karlovarském kraji, 5 km severně od Chebu. Žije zde přibližně 5 700 obyvatel. Od roku 2021 je město na seznamu Světového dědictví UNESCO v rámci položky Slavná lázeňská města Evropy. Wikipedie

Kdo je Josef Rychtář

Josef Rychtář (65 let)

Dříve osobní strážce, později manžel zesnulé zpěvačky Ivety Bartošové. Podnikatel z Říčan u Prahy provozoval bezpečnostní agenturu a 28 let byl ženatý s Darinou Rychtářovou. Z prvního manželství má syny Jana a Josefa.

Kdo hraje Ivetu Bartošovou

Anna Fialová se do role Ivety Bartošové naprosto ponořila. Nejdůležitější pro ni bylo nalézt esenci zpěvačky, která podle ní byla zejména velmi křehká. Anna Fialová ztvárnila Ivetu Bartošovou již podruhé. Více se dozvíte v rozhovoru.

Kdo hraje Sepesiho

Vojtěch Vodochodský zavzpomínal na svoji proměnu v Petra Sepéšiho. První velkou láskou Ivety Bartošové byl zpěvák a její kolega Petr Sepéši. Toho v nové životopisné minisérii Iveta ztvárnil Vojtěch Vodochodský.

Kdo hraje sepéšiho

Vojtěch Vodochodský jako Petr Sepéši

Jejich duety pobláznily doslova celou československou mládež. ​Nadaného Sepéšiho si v Ivetě zahraje neméně talentovaný Vojtěch Vodochodský. Toho si diváci mohli všimnout hlavně v minisérii Případ Roubal, který pojednával o slavném sériovém vrahovi, jenž řádil na začátku 90.

Kdo je Zdeněk Macura

Zdeněk Macura se zapsal do povědomí veřejnosti jako samozvaný ochránce Ivety Bartošové, její únosce a sok v lásce Josefa Rychtáře.

Kdy bude nový díl Ivety

Druhý díl uvidíme v pátek 12. května, závěrečnou třetí epizodu pak o týden později 19. května 2023. O první sérii si můžete přečíst v článku Seriál Iveta – recenze, obsazení, vše o seriálu.

Která herečka hraje Ivetu Bartošovou

Anna Fialová se do role Ivety Bartošové naprosto ponořila. Nejdůležitější pro ni bylo nalézt esenci zpěvačky, která podle ní byla zejména velmi křehká. Anna Fialová ztvárnila Ivetu Bartošovou již podruhé. Více se dozvíte v rozhovoru.

Jak se jmenuje film o Ivetě Bartošové

Iveta [TV minisérie]

Iveta musí přesvědčit rodiče, porotce, producenty, diváky. Tím jediným, který v ní od začátku věří, je Petr Sepéši. Její první láska. Ta, o které se říká, že musí někdy skončit… Jaká je cena splněného snu Začátek životního příběhu Ivety Bartošové.

Kdo hraje Gotta ve filmu Iveta

Od doby, kdy se zpěvák Ondřej Ruml dostal do širšího povědomí díky talentové soutěži X Factor, uběhlo už hodně času. Nyní zazářil v druhé sérii seriálu Iveta, kde si střihl roli jednoho z nejslavnějších zpěváků u nás, Karla Gotta.

Co znamená jméno Iveta

Iveta (nebo také zastarale Yveta) je ženské křestní jméno německého původu. Význam jména se vykládá jako tisový luk.

Kdo je Karel z Ivety

​​Ondřej Ruml jako Karel Gott

Ondřeji Rumlovi se to ale povedlo na výbornou.

Kdy bude 2 Díl 2 série Iveta

díl (2. série)

Jak rikat Ivete

Domácí podoby: Ivetka, Iva nebo Ivka.

Co je to míchal

Mužské křestní jméno Michal má hebrejský původ. V Bibli se jménem Micha´el nazýval jeden z apoštolů. Jméno se vykládá jako "ten, který je jako Bůh", "podobný Bohu". Michal je zkráceninou jména Michael.

Kdo hraje Gotta v Ivete

Od doby, kdy se zpěvák Ondřej Ruml dostal do širšího povědomí díky talentové soutěži X Factor, uběhlo už hodně času. Nyní zazářil v druhé sérii seriálu Iveta, kde si střihl roli jednoho z nejslavnějších zpěváků u nás, Karla Gotta.

Koho hraje rasilov v Ivete

Nováčkem bude postava Karla Svobody. Toho si v pokračování minisérie zahraje Saša Rašilov. „S Karlem Svobodou ani Ladislavem Štaidlem jsem se osobně nikdy nesetkal.

Kdy bude 3 díl Ivety

V týdenních intervalech pak budou následovat zbylé dva díly. Druhý díl uvidíme v pátek 12. května, závěrečnou třetí epizodu pak o týden později 19. května 2023.

Co znamená slovo Lenka

Ženské křestní jméno nejednoznačného původu. Může se jednat o zkrácenou verzi řeckého jména Helena s významem světlo nebo pochodeň, popř. o zkráceninu hebrejského jména Magda, čili pocházející z Magdaly. Standardně se drží v první desítce nejčastěji používaných jmen u nás.

Jak se říká Ivetě

Domácími podobami jména jsou Ivetka, Ivetinka, Iva, Ivka, Ivča aj.