Co je to diamantová svatba?

Co je to diamantová svatba?

Jak se říká svatbě po 40 letech

porcelánová svatba (20 let) perlová svatba (30 let) rubínová svatba (40 let) zlatá svatba (50 let)
Archiv

Jak oslavit diamantovou svatbu

Diamantová svatba se slaví různými způsoby. Čistě v rodinném kruhu i za přítomnosti všech přátel a známých. Někteří se dokonce rozhodnou prožít svůj svatební den znovu se vším všudy a po 60 letech si znovu řeknou své ano, jiní naopak dávají přednost střídmé oslavě ve společnosti těch nejbližších.
Archiv

Co se dává k výročí svatby

Tipy na perfektní dárky ke každému výročí svatby

Počet let Tradiční název a dárek Drahokam nebo materiál
1 papírová zlaté šperky, olivín, perla
2 bavlněná granát, růženín
3 kožená perla, křišťál, nefrit
4 lněná, hedvábná modrý topaz, modrý zirkon

Jak se říká svatbě po 20 letech

Porcelánová svatba – po 20 letech.
Archiv

Jak se jmenuje svatba po 50 letech

Přívlastky

Roky manželství Termín
45 safírová svatba
50 zlatá svatba
55 smaragdová svatba
60 diamantová svatba

Jak se jmenuje svatba po 35 letech

35. KORÁLOVÁ (NEBO PLÁTĚNÁ) SVATBA.

Co je zlatá svatba

Výročí zlaté svatby patří k těm významnějším, slaví se totiž v okamžiku, kdy spolu manželé stráví 50 let.

Jaká je svatba 35 let

35 let od svatby se slaví Korálová svatba (lněná, plátěná)

Co dát ženě k výročí svatby

Parfém, kosmetická taštička, luxusní balení kosmetiky patří mezi klasické dárky na svatební výročí. Netradiční zážitek – let balonem, jízda na koni, adrenalinová hra, úniková místnost. Romantický pobyt – nemusí to být zrovna okopírovaná svatební cesta. Zkuste wellness pobyt, pobyt na zámku, nebo penzion na samotě.

Co k výročí pro ženu

Mladší ženy potěší kosmetika, fitness náramek, kapslový kávovar nebo různé technologické vychytávky. Jako dárek pro ženu středního věku se nabízí luxusní parfém, praktická šperkovnice, hodinky či notebook. Starší dámy pak jistě také ocení šperky a další doplňky, měly by už ale být ve střízlivém a elegantním vzhledu.

Jak se jmenuje svatba po 30 letech

Přívlastky

Roky manželství Termín
25 stříbrná svatba
30 perlová svatba
35 korálová svatba (plátěná, lněná)
40 rubínová svatba

Jaká je svatba po 30 letech

Perlová svatba

Po 30 letech společného soužití si můžete věnovat dárek z perel.

Jak se jmenuje svatba po 60 letech

Přívlastky

Roky manželství Termín
55 smaragdová svatba
60 diamantová svatba
65 kamenná svatba
70 platinová svatba (briliantová)

Jak se říká svatbě po 30 letech

Perlová svatba

Po 30 letech společného soužití si můžete věnovat dárek z perel.

Co to je zlatá svatba

Zlatá svatba se slaví po 50 letech od uzavření manželství, ale můžeme si připomínat i jiná výročí, například perlovou svatbu po 30 letech nebo rubínovou po 40 letech. „Nepřecházejme výročí, i když není kulaté. Je to velice milé, když si oba vzpomenou, že mají výročí.

Co je rubínová svatba

Jak už bylo řečeno v seznamu výše, tak rubínová svatba je pojmenování čtyřicetiletého společného života partnerů ve svazku manželském. Čtyřicet let připadá mnoha lidem jako nemyslitelně dlouhé období, ale když najdete správného partnera, uteče jako voda.

Co k rubínové svatbě

Rubínovou svatbu by měla doprovázet sytě červená barva. Začít můžete tmavým kvalitním vínem a pokračovat dárkem laděném do červena. Možná už je na čase vyměnit nějaký nábytek v domácnosti nebo rekonstruovat část bydlení. Červená překvapivě sluší i větším kouskům nábytku jako je pohodlná sedačka či křeslo.

Jaká je to svatba 40 let

Přívlastky

Roky manželství Termín
40 rubínová svatba
45 safírová svatba
50 zlatá svatba
55 smaragdová svatba

Jaká je svatba po 25 letech

25. STŘÍBRNÁ SVATBA

Opět jedno přelomové výročí.

Co k výročí pro chlapa

Pánské hodinky, parfém nebo kvalitní brašna na notebook jsou naše tipy na dárek příteli či dárek manželovi ke společnému výročí. Nezapomínejte, že nejlepší dárek pro přítele či manžela jste vy sama, takže ideální dárek pro něj vás nemusí stát vůbec nic.

Co dát k prvnímu výročí

Tyto níže uvedené tipy na dárky k papírovému výročí vám pomohou s výběrem.Svatební umělecká reprodukce. Pokud jste jak mnoho párů, možná jen těžko netrávíte veškerý čas vzpomínkami nad svatebními fotografiemi.Personalizovaný deník.Fotokniha.Vlastní pouzdro na telefon.Ryté šperky.Dovolená

Co pro 15 letou holku

K dárkům pro dívky ve věku 11–15 let, které mají úspěch zaručen, jednoznačně patří módní doplňky, jako jsou šperky, ozdoby do vlasů nebo trendy batůžky. Že máte doma akční slečnu Vemte ji do bazénu, kde si vyzkouší plavání s ploutví jako mořská panna.

Co koupit holce z lásky

9 tipů na dárky z lásky, se kterými zabodujete. I zadarmoVyvezte partnera na výlet snůVzpomínejte s fotodárky.Zasaďte společný strom.Udělejte domácí degustaci.Věnujte společné zážitky.Chopte se vařečky.Darujte šekovou knížku.Zažijte spolu dobrodružství

Co je to Stříbrná svatba

Stříbrnou svatbu slaví páry, které spolu prožily čtvrt století, tedy 25 let. Je to krásné výročí, kdy se sejde celá rodina a mnohé páry veřejně obnoví svůj manželský slib. Při příležitosti stříbrné svatby si manželské páry mohou vyměnit nové prstýnky.

Co se dává k 50 výročí svatby

Zkuste se inspirovat našimi tipy na dárek k výročí zlaté svatby a potěšte své milované něčím zajímavým.Tradiční dárek – zlato a fialky.Vyjížďka po VltavěMapa společného života.Wellness pobyt.Zlatý dort.Sada ručníkůNábytek do obýváku pro dva.Sada fotorámečků