Co se dá dělat v Praze?

Co se dá dělat v Praze?

Co se dá dělat v Praze zadarmo

Vstup po celý rok zdarma, otevřeno po-pá 10-18h.Trčkovská galerie (Senát)Galerie Jiří Švestka.Muzeum Pražského Jezulátka.Armádní muzeum Žižkov.Letecké muzeum Kbely.Plynárenské muzeum.
Archiv

Jak se zabavit v Praze

Půjčovna lodiček a šlapadel Slovanka na Slovanském ostrověMuzeum Smyslů Praha.Zrcadlové bludiště Petřín – zábava pro malé i velkéZoo Praha – pátá nejlepší zoo na světěKrálovství železnic v Praze na Smíchově – největší modelová železnice v ČR.Lumina Park Praha.Muzeum fantastických iluzíThe Pop Up.

Co delat v pátek v Praze

Vyjeďte na Žižkovskou věž, dejte si večeři v Jindřišské věži mezi zvony, vylezte na Radniční věž na Staroměstském náměstí, navštivte Clouds v Hiltonu, kde je super výhled, Petřínská rozhledna je klasika, co třeba Chrám sv. Mikuláše Jo a pak je tady restaurace T- Anker nahoře v Kotvě.
Archiv

Kam v Praze za tmy

Praha, jak ji neznáte: Za tmy se mění na pohádkové město. Máme pro vás 12 tipů, kam za jejími nočními krásamiPražský Hrad. Pražský hrad je dominantou celého města, která je absolutně a po právu k nepřehlédnutí.Hotel International.Karlův most.Obecní dům.Letohrádek Hvězda.Vyšehrad.Národní divadlo.Strahovský klášter.
Archiv

Kam na výlet bez peněz

Výlety zdarma aneb s Kudy z nudy ušetříteNaučná stezka Jetřichovické skály – Severozápadní Čechy.Naučná stezka kolem Blatenského vodního příkopu – Západočeské lázněNaučná stezka židovskou čtvrtí v Mikulově – Jižní Morava.Botanická zahrada UK v Praze.Legenda trampingu Posázavská stezka – Střední Čechy.

Kdy jsou muzea zdarma

Ve vybraných dnech je vstup do muzea zdarma. Dny volných vstupů do objektů Národního muzea připadají na mezinárodní den muzeí, který je pohyblivým datem, 18.5.2023, na mezinárodní den dětí 1.6., dny evropského dědictví (pohyblivé datum, může se lišit 17.9.2022), dále ve státní svátky 28.10.

Kam na výlet z Prahy

12 tipů na výlety v okolí Prahy. Památky UNESCO, tanky i labyrintyHistorické jádro Kutné Hory.Hrad Karlštejn, Velká Amerika.Zámek KonopištěKřivoklátsko.Poděbrady.Koněpruské jeskyněZámek LoučeňVojenské technické muzeum Lešany.

Co o víkendu v Praze

Hezký víkend!Karlín street food festival.Prosecco Fest na Střeleckém ostrověVýstava masožravých rostlin.Královny medu zblízka.Letní festival světových kultur v Praze.MALALATA přes den.PIKI prosecco piknik a Vietnam v parku.Salsa v atriu.

Co se dá dělat ve dvou

Co dělat doma ve dvou: 6 tipů, jak se vytrhnout ze stereotypuVařeníDegustace vína.Úprava společného bydleníZahrajte si hry na konzoli.Plánování společných zážitkůDůležitý rozhovor.

Co delat s holkou v Praze

8 nejromantičtějších míst v Praze: Tady vám vaše vyvolená rozhodně řekne ano!Petřín. Nejromatičtější místa v Praze.Vyšehrad. Nejromatičtější místa v Praze.Strossmayerovo náměstí Na Strossmayerově náměstí můžete zažít první máj na Valentýna.Náplavka. Užijte si romantiku u labutíŽižkovská věžKyvadlo na LetnéKarlův most.

Kam na výlet Praha a okolí

12 tipů na výlety v okolí Prahy. Památky UNESCO, tanky i labyrintyHistorické jádro Kutné Hory.Hrad Karlštejn, Velká Amerika.Zámek KonopištěKřivoklátsko.Poděbrady.Koněpruské jeskyněZámek LoučeňVojenské technické muzeum Lešany.

Co s dětmi v Praze zdarma

ZDARMA V PRAZEFestival Open House Praha zve i děti! 05/05/2023. Festival Open House Praha 2023 zve děti na interaktivní prohlídky či do LEGO dílny.Znáte dětské hřiště u letiště Točná 28/02/2023. Znáte dětské hřiště u letiště TočnáKam za vláčkem do Stromovky. 01/01/2023.

Co dělat zadarmo

95 věcí, které můžete dělat o víkendu zadarmo- Projet se na kole.- Koukejte na hvězdy.- Jít na túru nebo dlouhou procházku.- Vyzkoušejte tvůrčí psaní- Stará herní konzole ve skříní- Vybudujte z papírové lepenky hrad.- Znovu přečtěte oblíbenou knihu, nebo pusťte oblíbený film.- Objevujte novou hudbu.

Kam do muzea v Praze

Kam do MuzeaApple muzeum. největší soukromá sbírka produktů společnosti Apple.České muzeum hudby.Dům U Černé Matky Boží – Expozice český kubismus.Keplerovo muzeum.Muzeum alchymistů a mágů staré Prahy.Muzeum Alfonse Muchy.Muzeum Bedřicha Smetany.Muzeum Grévin.

Kdy je Zlatá ulička zdarma

Placený vstup do Zlaté uličky je pouze po dobu otevírací doby objektů Pražského hradu,1.11. – 31.3.

Co delat kolem Prahy

15 tipů, kam na výlet v okolí Prahy. Autem do hodinkyChráněná krajinná oblast Kokořínsko – Máchův kraj | 1 hodina od Prahy.Zámek Červený Újezd | 30 minut od Prahy.Křivoklátsko | 55 minut od Prahy.Kutná Hora a okolí | 1 hodina od Prahy.Lom Velká Amerika | 35 minut od Prahy.Zámek Konopiště | 40 minut od Prahy.

Co podniknout v okoli Prahy

Kam na výlet v okolí Prahy – tipy na zajímavá místaVýlety v okolí Prahy – přírodní zajímavosti, vyhlídky.Vyhlídka Máj.Bubovické vodopády.Lomy Velká a Malá Amerika.Prokopské údolíKoněpruské jeskyněKam na výlet v okolí Prahy – hrady a zámky.Hrad Karlštejn.

Kam na výlet v okolí Prahy

12 tipů na výlety v okolí Prahy. Památky UNESCO, tanky i labyrintyHistorické jádro Kutné Hory.Hrad Karlštejn, Velká Amerika.Zámek KonopištěKřivoklátsko.Poděbrady.Koněpruské jeskyněZámek LoučeňVojenské technické muzeum Lešany.

Co vidět v Praze za 3 dny

Kromě nejznámějších památek jako je Karlův most, Staroměstský orloj, Zlatá ulička nebo katedrála svatého Víta si v Praze prohlédnete také barokní šlechtické sídla Nového města a Hradčan, synagogy v Josefově (na půdě Staronové prý odpočívá samotný golem!), secesní Obecní dům nebo kubistické vily pod Vyšehradem.

Co dělat doma s klukem

Pokud patříte k těm šťastným, kteří pomáhat můžou, udělejte to. Můžete třeba doma udělat generální úklid, buď společně, nebo si každý vezměte na starost určitou část. Vyřazené oblečení, knížky nebo nádobí můžete darovat těm, kteří to potřebují. Nabídněte pomoc svým sousedům, šijte roušky nebo běžte darovat krev.

Co se dá dělat bez peněz

Zavzpomínat na časy na základce Můžete jít běhat, osedlat kolo, vyrazit na brusle, jít na túru nebo si zaházet s kamarády frisbee. Na druhé straně je možnost dělat vedoucího nějakého sportovního kroužku nebo jet s dětmi na tábor. Taky můžete vyrazit s kamarády na vodu.

Kam vzít holku na rande

8 míst, kam ji vzít na první rande8 míst, kam ji vzít na první rande. Foto: pixabay.Procházka. Pokud víte, že nenastane trapné ticho a budete si mít o čem povídat, je procházka nejlepší a také nejlevnější variantou.Kino nebo divadlo.Restaurace.Šlapadla.Piknik.Úniková hra.Muzeum.

Kam na romantický Vylet v Praze

Doporučená místaPražský hrad – katedrála sv. Víta, Václava a Vojtěcha.Pražský hrad – Zlatá ulička. Uličku mezi Bílou věží a Daliborkou tvoří barevné domečky až pohádkového vzhledu.Hotel U Raka.Strahovský klášter.Petřínské sady.Socha Karla Hynka Máchy.Kampa.Karlův most.

Kam s malými dětmi v Praze

Zahrady, parky a dětská hřištěBotanická zahrada hl. m.Grébovka (Havlíčkovy sady) Park inspirovaný italskou renesancí s fontánou a vodní kaskádou,… Praha 2 – Vinohrady.Královská obora – Stromovka.Krtkův svět.Ladronka.Muzeum města Prahy – Zámecký areál Ctěnice.Národní galerie Praha – Klášter sv.Papilonia.

Kam s dětmi v Praze levně

ObsahZábavní areál Gutovka.Dopravní hřiště Na Výšinách.Park Stromovka.Muzeum policie ČR v Praze – pouze v létěDéčkosvět: výstava v České televizi.Minizoo Praha Chuchle.Dětské hřiště u Vodárny.Ekocentrum Prales.