Co si vyrobit na Vánoce?

Co si vyrobit na Vánoce?

Co vyrobit s dětmi na Vánoce

Zimní aktivityVyšívané přání Vyšívané přání je efektní a zvládnou ho s trochou pomoci i děti.Vánoční dárky v květináčku.Vrány do okna.Balení dárků do převrácených krabic.Jmenovky na dárky.Andělíčci z obalů od vajíček.Vánoční recy ozdoby.Anděl a čert.
Archiv

Jak doma vyrobit vánoční dekorace

Na výrobu další stylové dekorace, vám postačí větší skleněná sklenice či váza. Ten můžete do jedné třetiny naplnit cukrem, solí nebo různými skleněnými kamínky. Následně do sklenice vložte různé ozdoby, ať už vánoční koule různých velikostí, nebo šišky, které můžete sprejem nastříkat na bílo, stříbrno či zlato.
Archiv

Jak vyrobit špici na stromeček

Stačí si vzít kousek celé skořice, který poslouží jako kmen stromečku. Na něj pak navažte nastříhané pruhy látky podle vašeho výběru. Nakonec pruhy zastřihněte nůžkama do tvaru stromečku. Do špice můžete tavnou pistolí nalepit nějakou malou ozdobu a hlavně šňůrku na zavěšení.

Jak vyrobit hvězdu na stromeček

Existuje několik způsobů, jak vyrobit vánoční hvězdu z papíru. Ten nejjednodušší je snad ten, že si na papír nakreslíte tvar hvězdy. Následně do jeho nitra nakreslíte další hvězdy od největší po nejmenší. Tyto hvězdy budete vystřihovat s tím, že na vrcholu a spodku hvězdy je zcela neodstřihnete, aby zůstaly spojeny.

Jak udělat anděla z papíru

Papírový anděl

Na výrobu tohoto anděla potřebujete jen ruličku toaletního papíru a několik papírových utěrek nebo kapesníčků. Z papíru udělejte kuličku, kterou obalíte dalším kouskem papíru a zakroutíte do podoby krku, ten nasadíte na ruličku, kterou na jedné straně zmáčknete do středu.

Co vyrobit k Vanocum z papíru

Jak vyrobit dárek z papíru

Pro čtivé dobrodruhy můžete vyrobit záložku, na kterou můžete z provázku, špejle a trochu látky vyrobit postavičku. Různým natočením proužků papíru a seskládáním lze vytvořit různé druhy kytek, srdíček a dalších ornamentů.

Jak si udělat hezké Vánoce

10 způsobů, jak si zařídit krásné VánoceFinance si naplánujte dopředu.Nepřehánějte to s jídlem.Nachystejte si recepty.Dárky řešte několik měsíců předem.Za ničím se nehoňte.Výzdoba stačí maláPokud nestíháte, nechte si pomoct.Doma rozdejte úkoly.

Jak vyrobit Girlandu z chvojí

Jak na to. Nejdříve si odměřte délku základního drátu a zahradnickými nůžkami si nastříhejte chvojí a větvičky. Šišky můžete nabarvit štětcem, případně je ponořte přímo do nádoby s barvou a nechejte zaschnout. Nastříhejte různě dlouhé stužky a s pomocí tavné pistole je jedním koncem připevněte k šiškám.

Jak vyrobit Masle na stromek

Trojitá vánoční mašle na stromek

Asi 10 cm od prohnuté části, stuhu překřížíme, čímž nám vznikne jakási smyčka. Překříženou část následně spojíme s vrcholem stužky. Konce stuhy, které nám zůstaly viset zespoda zahneme a překřížíme zezadu tak, že je budeme mít shora mašle. Následně je opět přehneme a překřížíme vpředu.

Jak zabalit vánoční stromek

Nejlepší způsob jak skladovat umělý vánoční stromeček je přemístit ho v rozloženém stavu do místnosti kterou nevyužíváte a zakrýt ho tmavou fólií. Pokud však nemáte dostatek prostoru na takové skladování, je nejvhodnější stromeček vrátit opět do původního stavu.

Co se dá vyrobit z papíru

Z papíru můžete vyrobit praktické výrobky – krabičku na dárky, obálku, záložku do knih, příruční taštičku. S dětmi vyzdobíte obývací pokoj jedna dvě. Třeba tulipány, motýlky, vázou s květinami.

Co vyrobit z papíru na Vanoce

Svítící papírové dekorace do oken.Papírový betlém.Papírová dekorace na okna.Papírové ozdoby na stromeček.Origami hvězdy.Barevné stromečky pro děti.Adventní věnec z papíru.Papírový řetěz nejen na stromeček.

Jak si vyrobit svatozář

Z kartonu vystřihnout hvězdičku a křídla. Hvězdičku obal alobalem, dej gumičku a pak jako čelenku na hlavu. Křídla se dají potřít lepidlem a posypat peřím, třeba ze starého polštáře, přidělat gumy na ramena, aby se daly dobře sundavat. Z drátku a alobalu se dá uděla i svatozář na klasickou čelenku.

Jak vytvořit andílka

Velmi jednoduše můžete vyrobit andílka i z košíčků na muffinky. Stačí je poskládat a slepit. Hlavička je z malého košíčku, do kterého vložte kousek vaty a zatočte tak, aby vznikla kulička se „stopkou“ – stopka pak může posloužit jako tělo andělíčka, na které nalepíte zbytek. Svatozář je z drátku.

Co připravit k výročí

DIY: Co vyrobit příteli k výročíMix vašich písniček na klasické kazetě nebo CD.Tabule vašich společných snůOblíbené jídlo nebo dezert.Koláž společných fotek.Kniha vzpomínek.

Jak vyrobit vánoční domečky

Připravte si obyčejné papírové čtvrtky, tužku a pravítka a dejte se nejprve do rýsování. Vystřihnutí a slepení domku už bude jednoduché! Bytelnější papírové domky můžete vytvořit i zvlnité lepenky, ze starých krabic, které nakonec natřete akrylovou barvou typu balakryl, která papír krásně zpevní.

Co se přeje na Vánoce

Krásné prožití svátků vánočních, hodně zdraví, štěstí a úspěchů v novém roce přeje … Přejeme Vám ze srdce, hezké šťastné Vánoce. Pohodu a klid, tak jak to má být! Hvězda vánoční na cestě z půlnoční ať jasně vám svítí a máte šťastné žití.

Jak prožít Vánoce

Je důležité zamyslet se nad prioritami pro dané Vánoce a zohlednit, kolik času, financí a sil budeme věnovat adventní výzdobě, nákupu a výrobě dárků, přípravě cukroví, úklidu či svátečnímu menu. Důležité je nepodcenit ani časovou organizaci školních besídek, setkání s přáteli i rodinných návštěv mezi svátky.

Jak vyrobit papírové girlandy

Na tvrdý papír si nakreslete menší i větší sněhové vločky a jiné ozdobné dekorace, podle vlastního uvážení. Vše vystřihněte. Vločkám udělejte kousek od okraje díru, protáhněte jím kousek provázku a pevně zavažte na uzel. Mělo by vám zbýt alespoň deset centimetrů volného provázku na zavěšení.

Jak se dělá girlanda z balonků

Balónkové girlandy – návod na balónkovou dekoraci Vyberte si barevnou kombinaci Vaší dekorace. Balónky nakoupíte buď v sekci Balónky barevné anebo Metalické balónky. Na jeden metr girlandy potřebujete 20 balonků. Balónky nafukujte na stejný průměr. Vezměte dva balónky stejné barvy a vzájemně je zauzlujte.

Jak udělat velkou mašli

Rozhodněte se, jak velkou chcete mašli a číslo vynásobte dvěma. Tak dlouhý ustřihnete první kus stuhy. Stuhu slepíte (textilní lepidlo, tavná pistole) nebo sešijete do smyčky. Poté ustřihnete o 2- 4 cm kratší kus stuhy a zase uděláte smyčku.

Jak udělat mašli z papíru

PostupNejprve si připravíme proužek papíru.Proužek si přeložíme na polovinu.Na takto přeložený proužek si nakreslíme tvar připomínající rybku? a vystřihneme.Vzniklý tvar si rozložíme a nastřihneme podle fotografie.Nyní do sebe v místě nastřižení zasadíme do sebe.Lepidlem přilepíme ve středu a máme mašli hotovou.

Jak dlouho vydrží vánoční stromek bez vody

I živý stromek v květináči, je nutné kropit vodou z rozprašovače. V teplé a suché místnosti by neměl zůstat déle než týden. Pozor, ale změna teploty by měla být pozvolná. Začněte v chladnější chodbě nebo garáži, kde je tak kolem 10°C.

Jak dlouho vydrží doma vánoční stromek

Při správné péči by většina živých vánočních stromků měla vydržet alespoň pět týdnů nebo déle. To znamená, že pokud ozdobíte vánoční stromek koncem listopadu, měl by bez problémů přežít i po svátcích. Doporučujeme však zakoupit vánoční stromek během prvního prosincového týdne, abyste se ujistili, že vám 24.

Co se dá udělat z kartonu

Z kartonu si však také vyrobíme různé pěkné dekorace, třeba obaly na květináče, podtácky (pozor však na různé tekutiny), fotorámečky, ale i nábytek, třeba police na lehčí věci, ale i stolek a židličky pro ty nejmenší. Karton též může v bytě říkat něco důležitého, obzvláště v dětském pokoji.