Jaká je to banka 5500?

Jaká je to banka 5500?

Jaká banka má číslo 5500

Na konci loňského roku se Equa bank stala součástí Raiffeisenbank, a proto 30. června 2023 definitivně zanikne kód Equa bank 6100. Všechny odchozí platby, které dosud směřovaly do Equa bank, musí mít nově kód 5500.
Archiv

Jaké jsou kódy bank

Seznam kódů bank

Název banky Kód banky SWIFT/BIC
Česká národní banka kód banky 0710 CNBACZPP
Česká spořitelna, a.s. kód banky 0800 GIBACZPX
Fio banka, a.s. kód banky 2010 FIOBCZPP
Citfin, spořitelní družstvo kód banky 2060 CITFCZPP

Jaká je banka Raiffeisenbank

Raiffeisenbank působí na českém bankovním trhu od roku 1993 a patří mezi největší banky na tuzemském trhu. Je to česká banka s rakouským vlastníkem. Sídlo je v České republice, řídí se pravidly podnikání nastavenými Českou národní bankou a je jednou z pěti nejvýznamnějších tzv.

Jak zjistit číslo účtu Raiffeisenbank

Jak zjistit číslo svého účtu Číslo svého účtu dostanete vždy na kartičce, kterou vám dá banka spolu se smlouvou. Pokud jste ji ale někde založili a nemůžete ji najít, číslo bankovního účtu zjistíte i ze samotné smlouvy. Dále ho najdete i na výpisech z banky nebo v internetovém bankovnictví.
Archiv

Jaký je kód banky Revolut

Kód SWIFT/BIC pro REVOLUT LTD je REVOGB2LXXX. Ačkoliv, Revolut používá různé kódy SWIFT/BIC pro různé typy bankovních služeb, které nabízí. Pokud si nejste jisti, jaký kód byste měli použít, obraťte se přímo na příjemce vaší platby nebo na banku.

Jak vypadá číslo bankovního účtu

Číslo účtu v domácím formátu se skládá ze dvou částí, oddělených pomlčkou, přičemž první část je nepovinná. Číslo účtu ve formátu IBAN se doplní po zmáčknutí tlačítka IBAN. Číslo účtu ve formátu IBAN je CZ49 0710 0000 0000 0012 3457.

Jak zjistit banku

Nejlepším způsobem, jak zjistit přidělený kód banky, je návštěva oficiální webové stránky České národní banky (ČNB) na adrese www.cnb.cz. Tento krok vám zajistí, že získáte aktuální a ověřené informace z bankovního prostoru, regulovaných a registrovaných subjektů finančního trhu v ČR.

Co je to za banku 6000

Kód banky 6000 (PPF banka a.s.)

Oficiální název banky: PPF banka a.s.

Jaké má číslo Raiffeisenbank

Kód banky 5500 (Raiffeisenbank)

Jaký kód má Raiffeisenbank

Kód banky 5500 (Raiffeisenbank)

Co je to za banku Revolut

Revolut, Ltd.

je litevská finanční technologická společnost nabízející debetní karty, okamžité peer-to-peer platby, správu a směnu valut a kryptoměn. Založena byla v roce 2015 v Londýně. Od roku 2018 se jedná o banku s evropskou certifikací.

Jak si nechat poslat peníze na Revolut

Stačí se držet těchto kroků.Otevřete aplikaci Revolut.Zvolte políčko “Přidat peníze”.Vyberte možnost převodu z bankovního účtu.Zobrazí se vám údaje vašeho Revolut účtu.Následně se přihlašte do svého internetového bankovnictví a odešlete částku tak, jak jste zvyklí.⁵

Co se dá zjistit z čísla účtu

Bankovní tajemství aneb proč vám banka jen tak nesdělí jméno majitele účtu. Jen tak sdělovat majitele běžného účtu bankám zakazuje bankovní tajemství. To je upravené v několika právních předpisech včetně zákona o bankách. Proto si nemůžete jednoduše zalistovat žádnou databází a majitele účtu si vyhledat.

Jak ověřit číslo bankovního účtu

Postup pro ověření účtu pomocí bankovní identityPřihlaste se na svůj Účet.V levém menu klikněte na odkaz Osobní údaje.U položky Ověření bankovní identitou klikněte na odkaz Ověřit.

Kdo je majitelem účtu

Poslali jste peníze na špatný účet a nevíte, jak zjistit, komu dané číslo účtu patří Dle zákona o ochraně osobních údajů vám banka jméno majitele účtu poskytnout nemůže. Identifikační údaje lze od banky získat jen tehdy, prokážete-li, že jste utrpěli škodu v důsledku zadání chybného čísla účtu.

Co je to za banku 2600

Kód banky 2600 (Citibank)

Co je za banku 6800

Kód banky 6800 (Sberbank CZ, a.s.)

Jak zjistit IBAN na Raiffeisenbank

Každý účet má svou jedinečnou podobu IBAN a klienti jej mohou nalézt ve svém internetovém nebo mobilním bankovnictví v detailu účtu.

Jaký má IBAN Raiffeisenbank

Jaký je IBAN kód pro Raiffeisenbank A.S. v České republice

Raiffeisenbank A.S. příklad IBANu v České republice CZ6508000000192000145399
IBAN v tištěné formě CZ65 0800 0000 1920 0014 5399
Kód země CZ
Zkontrolovat číslice 65
Kód banky 0800

Odkud je Revolut banka

Revolut Bank je banka založená a držící licenci v Litevské republice s číslem společnosti 304580906 a autorizačním kódem LB002119 a se sídlem na adrese Konstitucijos ave. 21B, 08130 Vilnius, Litevská republika.

Kde je banka Revolut

Revolut Bank UAB je banka se sídlem v Litevské republice, adresa sídla: Konstitucijos ave. 21B, Vilnius, 08130, Litevská republika, registrační číslo 304580906, FI kód 70700. Revolut Bank UAB má licenci Evropské centrální banky a je regulována Litevskou centrální bankou.

Jak dlouho trva prevod z Revolut na účet

Doba doručení vašeho převodu závisí na způsobu platby. Platby ostatním uživatelům Revolutu a platby kartou dorazí okamžitě. Převody na karty obvykle dorazí během několika minut, ale může to trvat až 30 minut. U mezinárodních převodů může trvat 3 až 5 pracovních dnů, než budou doručeny na účet příjemce.

Jak zjistím číslo účtu na Revolut

Pokud jej budete někdy potřebovat, číslo svého účtu najdete ve výpisu. Přejděte do sekce Akcie , vyberte tři tečky a poté klepněte na Výpis. V každém měsíčním výpisu z účtu bude číslo vašeho účtu uvedeno v pravé horní části.

Jak zjistit komu patří číslo účtu

Dle zákona o ochraně osobních údajů vám banka jméno majitele účtu poskytnout nemůže. Identifikační údaje lze od banky získat jen tehdy, prokážete-li, že jste utrpěli škodu v důsledku zadání chybného čísla účtu.

Kdo je vlastníkem peněz na účtu

„Oprávnění nakládat s penězi na účtu má majitel účtu a ten, koho k tomu za podmínek stanovených ve smlouvě s bankou majitel zmocní neboli komu dá majitel účtu dispoziční oprávnění. Manželka tedy může s peněžními prostředky na účtu nakládat jedině tehdy, pokud má dispoziční oprávnění,“ upřesňuje Nastis.