Co vše patří Babišovi?

Co vše patří Babišovi?

Které firmy patří Babišovi

Bonus až 25 000 Kč ke vkladu

Firma Stát
MAFRA, a.s. Česko
MAVEX AGRO, spol. s r.o. Česko
Mlékárna Hlinsko, a.s. Česko
NAVOS FARM TECHNIC s.r.o. Česko

Archiv

Které noviny vlastní Babiš

MAFRA, a.s., je největší česká mediální společnost (vydavatelství), jež vydává nejčtenější deníky Mladá fronta DNES a Lidové noviny. Do mediální skupiny dále patří internetové portály iDNES.cz a Lidovky.cz s vlastními redakcemi, bezplatný deník Metro a týdeník 5plus2.

Co vlastní Babiš seznam

Mezi nejvýznamnější chemické společnosti patří DEZA, Duslo, Lovochemie, Precheza, Synthesia a Fatra. V Německu vlastní AGROFERT chemický podnik SKW Piesteritz. Na výrobu biopaliv se zaměřují akciové společnosti Preol a Ethanol Energy.

Jaké značky patří Babišovi

Největším zpracovatelem mléka v ČR je Babišova společnost Olma. Produkuje pod značkami BIO jogurt, BIO mléko, Cavalier, Florian, Florian Active, Klasik, Olmíci, Olmáček, Pierot, Selský jogurt, Silueta, sýr Grande, Smetana, Populár čerstvé mléko, Selské mléko, Selské máslo, Máslo, Tradiční pomazánkové a Zlatá Haná.

Jak nekupovat Babišovo

Pro majitele chytrých telefonů existuje aplikace „Bez Andreje“, která Vám snadno a rychle napoví, zda je daný výrobek od Babiše. Stejně tak je důležité nekupovat Babišovy tiskoviny, neboť v nich probíhá velmi sofistikovaná ideologická manipulace.

Co všechno vlastní AGROFERT

Vlastní třeba Kostelecké maso a uzeniny, Vodňanskou drůbež nebo Krahulík-MASOZÁVOD Krahulčí. Abychom nezůstali jen u živočišných výrobků, AGROFERT též vlastní mlékárny OLMA a Hlinsko a společnost PENAM, která je druhým největším producentem pekárenských výrobků.

Kdo je majitelem Mladé fronty Dnes

V roce 2013 koupil vydavatelství Andrej Babiš, resp. jeho firma Agrofert. Redakci tvoří centrální redakce v Praze a 14 regionálních redakcí.

Kdo je vlastníkem Seznamu

Na majetkovou strukturu společnosti nemá změna žádný vliv, Ivo Lukačovič nadále zůstává jejím jediným majitelem.

Kdo vlastní dnes

iDNES.cz
Majitel MAFRA, a. s
Šéfredaktor Matyáš Kaiser
Odkazy
Žebříček Alexa 1 078 (leden 2018)

Kdo vlastní Aktuálně cz

Aktuálně.cz je on-line deník vycházející na českém internetu. Vydává jej společnost Economia, a.s. vlastněná podnikatelem Zdeňkem Bakalou. V současné době je jedním z nejúspěšnějších titulů společnosti, do jejíhož portfolia patří například Hospodářské noviny nebo portál Centrum.cz.

Které pekárny vlastní Babiš

Holding Agrofert může prostřednictvím své firmy Penam koupit pekárny United Bakeries.

Kdo vlastní Vodňanské kuře

Firma Vodňanská drůbež z koncernu Agrofert patřícího do svěřenského fondu premiéra Andreje Babiše staví ve Vodňanech novou porážku na zpracování jatečných kuřat. První část prací za stovky milionů korun skončí v červnu 2021.

Které potraviny vyrábí firmy AGROFERT

Potravinářské společnosti koncernu AGROFERT se zaměřují zejména na výrobu masných, uzenářských, mléčných a pekárenských produktů. Zákazníkům nabízíme široký sortiment potravinářských výrobků od základních až po speciální výrobky pro děti či pro osoby s dietními omezeními.

Kdo je majitelem firmy astratex

ASTRATEX s.r.o. je český internetový prodejce dámského a pánského spodního prádla, plavek, oblečení a doplňků do domácnosti. Firma spadá do svěřenského fondu Andreje Babiše.

Kdo vlastní blesk

Blesk je český deník, který poprvé vyšel v roce 1992. Jeho vydavatelem je Czech News Center a.s. Od roku 2002 je Blesk nejprodávanějším a nejčtenějším celostátním deníkem v České republice, následovaný deníkem MF Dnes (stav k roku 2022). Czech News Center a.s. Některá data mohou pocházet z datové položky.

Kdo vlastni deník Sport

V roce 2001 se stala majoritním vlastníkem (51 % akcií) společnost Ringier ČR, a.s. (nyní Czech News Center), v roce 2003 odkoupila i zbývající akcie a stala se stoprocentním vlastníkem.

Kdo je majitelem televize Nova

Jejím provozovatelem je mediální společnost TV Nova, která patří Central European Media Enterprises (CME), kterou od roku 2020 vlastní firma PPF sídlící v Amsterdamu.

Kdo vlastní česká media

Všechna významná tuzemská média – s výjimkou Forbesu a veřejnoprávních České televize a Českého rozhlasu – nyní spadají do vlastnictví českých miliardářů. Babiš. Bakala. Dospiva, Křetínský nebo Zach.

Kdo je majitelem seznamu

Ivo Lukačovič (* 7. února 1974, Praha) je zakladatel a hlavní vizionář firmy Seznam.cz, a. s., a také její 100% vlastník.

Kdo vlastní Delta pekárny

United Bakeries je přední pekárenská skupina ve střední Evropě. Vznikla spojením největších českých skupin Delta Pekárny a Odkolek. Mateřskou společností skupiny United Bakeries je společnost European United Bakeries S.A. se sídlem v Lucembursku.

Kdo vlastní OLMU

OLMA, a.s. je česká mlékárenská firma, jejímž výhradním vlastníkem je holding Agrofert. Je třetím největším zpracovatelem mléka v České republice.

Kdy zacal astratex prodavat na internetu

Kdo jsme Prodeji spodního prádla přes internet se věnujeme už od roku 2000. Začínali jsme jako klasický zásilkový obchod, nabízející převážně podprsenky a kalhotky. Na konci roku 2005 jsme se rozhodli věnovat výhradně prodeji přes internet a velmi brzo jsme se dostali mezi špičky českých e-shopů.

Kdy zacal astratex s prodejem přes internet

Ne nadarmo se říká, že Astratex je nejoblíbenější a nejlepší e-shop, který nabízí spodní prádlo pro ženy i muže. V roce 2020 dokonce získal titul nejlépe hodnoceného internetového obchodu od svých zákazníků. Prodeji spodního prádla se internetový obchod Astratex věnuje už od roku 2000.

Kdo vlastní Czech News Center

Jediným akcionářem Czech News Center je firma Czech Media Invest vlastněná Danielem Křetínským (50 %), Patrikem Tkáčem (40 %) a Romanem Korbačkou (10 %).

Kdo je vlastníkem časopisu Blesk

Blesk má nového majitele: Vydavatelství koupili Daniel Křetínský a Patrik Tkáč Společnost Ringier Axel Springer CZ, která vydává deníky Blesk, Aha! nebo deník Sport má nového majitele. Koupili ji podnikatelé Daniel Křetínský a Patrik Tkáč.