The Skinny on Black Tattoos: Τύποι, Παραδείγματα & Συμβουλές

Φωτογραφία από: https://www.pinterest.com/pin/791718809471632976/

Τα μαύρα τατουάζ καθορίζονται κυρίως από μαύρο μελάνι, πολύ δυνατές γραμμές και ισχυρή χρήση αρνητικού χώρου – ακούγεται δροσερό, φαίνεται δροσερό! Όταν αναφερόμαστε στον κόσμο της τέχνης, ο αρνητικός χώρος έχει να κάνει με όλα όσα περιβάλλουν την εικόνα αντί για την ίδια την εικόνα. Όλες οι παραλλαγές του σκοταδιού είναι παρούσες σε αυτό το τατουάζ: λεπτή γραμμή ή έντονη, κουκκίδα και σκιά σκιάς επιτρέπουν στους εξειδικευμένους καλλιτέχνες να αναπτύξουν εσωτερικά μοτίβα με ουράνια εφέ.

Τα σχέδια του μαύρου τατουάζ απαιτούν κυρίαρχα φυλετικά ή νεο-φυλετικά θέματα Ωστόσο, υπάρχουν ατελείωτες δυνατότητες για το σχεδιασμό του. Με τη μεγιστοποίηση των αρνητικών χώρων, οι καλλιτέχνες τατουάζ μπορούν να κάνουν μια κυρίαρχη εικόνα χωρίς να χρησιμοποιούν κανένα από τα κοινά κόλπα, όπως οι λεπτές γραμμές ή τα χρώματα, για να καθιερώσουν λεπτομέρεια και κίνηση σε ένα έργο τέχνης.

Φωτογραφία από: Positivefox in Pinterest

Τα μαύρα τατουάζ είναι ως επί το πλείστον απλές μαύρες γραμμές ή λίγο φανταχτερές γεωμετρικές ρυθμίσεις, αν και μπορεί να είναι οτιδήποτε. Μερικά διάσημα σχέδια μαύρων τατουάζ μπορεί να είναι κρανία πουλιών, ζώα ή λουλουδάτα. Αν τυχαίνει να ψάχνετε για μια τέχνη που είναι εξίσου υπέροχη όσο και αντρική και ισχυρή, ένα μαύρο τατουάζ είναι κάτι που ίσως θέλετε να αποκτήσετε.

Το μαύρο τατουάζ προσφέρει μια ευχάριστη ισοδυναμία σε γυναικεία στυλ, μετατρέποντάς τα σε πιο ανδρικό ή ουδέτερο φύλο σε εμφάνιση και εντύπωση. Με μαύρα τατουάζ, οι καλλιτέχνες θα «μαυρίσουν» ακριβώς μεγάλα μέρη του δέρματος.

Το τατουάζ Blackwork στυλ δεν είναι πλέον πρωτοποριακό ακόμα κι αν είναι πιθανό να κερδίσει και να κερδίσει πλεονέκτημα από την πρόσφατη κάλυψη των μέσων ενημέρωσης. Το μαύρο είναι η πιο κυρίαρχη απόχρωση στο Blackwork. Η μαύρη χρωστική χρησιμοποιείται σε μεγάλο βαθμό από καλλιτέχνες όπως το τατουάζ σε οικογενειακές φυλές. Τα μαύρα τατουάζ είναι πολύ περισσότερα από την τελευταία τάση, καθώς τελικά συνδέεται με την προέλευση του τατουάζ.

Προέλευση των μαύρων τατουάζ

Ακόμη και αν υποθέσουμε ότι τα μαύρα τατουάζ προορίζονταν για ένα πιο ξεχωριστό νόημα, η προέλευσή του προχωρά μέσα στο παλιομοδίτικο φυλετικό τατουάζ. Τα πολυνησιακά σκίτσα δημιούργησαν μια κυρίαρχη επιρροή στο συγκεκριμένο στυλ. Αυτά αναγνωρίζονται για τις αφηρημένες διασκευές τους που αποτελούνται από στροβιλισμούς και σχήματα σε τεράστιους σανούς μαύρου μελανιού.

Περνώντας σε όλη την οργανική σιλουέτα του σώματος, τα μαύρα τατουάζ κανονικά γίνονταν σύμφωνα με την προσωπικότητα του ατόμου, με τον καλλιτέχνη τατουάζ να χρησιμοποιεί φυλετική εικονογραφία και συμβολογία για να επιδείξει θρύλους ή μια ιστορία ζωής. Τις περισσότερες φορές, τα πολυνησιακά τατουάζ περιγράφουν σχέσεις, πεποιθήσεις ή καταγωγή ενός ατόμου. Ταν συντηρητικά και φυσικά ιερά.

Οι Πολυνησιακοί καλλιτέχνες τατουάζ θεωρούνταν σχεδόν ως ιερείς ή σαμάνοι που διευκολύνουν την ουράνια φιλοσοφία της πρακτικής τατουάζ. Throughταν μέσα από αυτές τις ηλικιωμένες συνθήκες πολιτισμού που έκαναν τεράστια τα σημερινά μαύρα τατουάζ και πολλοί καλλιτέχνες τατουάζ που εργάζονται σε φυλετικό σχεδιασμό θυμίζουν ακόμα αυτή την παλιομοδίτικη αισθητική. Τα φυλετικά σχέδια τατουάζ είναι ακόμα πολύ δημοφιλή ακόμη και μέχρι σήμερα. Ανεξάρτητα από τη χώρα και τον πολιτισμό, μπορείτε να βρείτε αμέτρητα άτομα που έχουν αυτό το είδος τατουάζ.

Φωτογραφία από: Netluxury in Pinterest

Μια άλλη επιρροή του Black tattoo αποκομίζεται από αυτό που είναι κοινώς γνωστό ως Spanish Blackwork. Οι μαύρες μεταξωτές κλωστές με σταθερή συστροφή χρησιμοποιούνται είτε με ελεύθερη προσέγγιση είτε σε υπολογισμένη βελονιά, σε ανοιχτόχρωμα ή λευκά λινά υφάσματα. Τα στυλ ποικίλλουν από λουλουδάτα όπως οι δαιδαλώδεις επιδείξεις του Ivy και ανθίζουν σε πιο περίπλοκες δομές όπως οι τυποποιημένοι γραφικοί κόμβοι.

Παρόλο που αυτή η στρατηγική επεκτεινόταν στην Ισπανία τη δεκαετία του 1500, το ίδιο σε ένα μοτίβο είναι το κέντημα Kasuti. Το Kasuti, συγκεκριμένα, είναι μια κλασική τέχνη που εκτελέστηκε στην Καματάκα της Ινδίας και προηγείται της δυναστείας των Chaluyka που κυβερνούσε από το 543 έως το 753. Παρόμοια με την ισπανική Blackwork, η Kasuti είναι πολύ σύνθετη όταν πρόκειται για αισθητική σύνθεση. κυρίως περιλαμβάνει περίπου 5.000 βελονιές, αν και ποικίλλει ως προς τη χρήση ζωντανών σκιασμένων νημάτων.

Ανεξάρτητα από το πόσο μακριά είναι αυτές οι εικαστικές τέχνες απομονωμένες από το σύγχρονο μαύρο τατουάζ, λειτουργεί για να καθορίσει τους διάφορους χαρακτήρες αρχειακών αισθητικών προσεγγίσεων και μηχανισμών που συμβουλεύουν σύγχρονα σχέδια και καλλιτεχνικά γούστα. Η Henna, ειδικότερα, μπορεί να εντοπιστεί στην περίοδο του Χαλκού που εκτείνεται από το 1200 π.Χ. έως το 2100 π.Χ..

Αυτό έχει περάσει 4.000 χρόνια από την ιστορία της ανθρωπότητας, αλλά η χρήση της χρωστικής Henna, γνωστής ως Mehndi, συνδέεται εύκολα με τα πρόσφατα διακοσμητικά και διακοσμητικά τατουάζ, πολλά από τα οποία είναι γνωστό ότι είναι μαύρα τατουάζ λόγω της ανεπάρκειας στο χρώμα Το Λόγω της αρχαϊκής καταγωγής της Henna, οι καλλιτέχνες που τυχαίνει να δουλεύουν σε αυτό το σχέδιο είναι πιθανό να έχουν την τάση για πρωτόγονα ή φυλετικά σχέδια. Όλα είναι θέμα δημιουργικής προσωπικής σύνδεσης και ερμηνείας.

Ο Victor J Webster είναι ένας καλλιτέχνης Black tattoo που εκτελεί διάφορα είδη διακοσμητικών έργων που ποικίλλουν στο έργο, μετρώντας σε Θιβετιανά, Ιθαγενή Αμερικάνα, Μαορί και άλλα. Η ερμηνεία του είναι ένα εξαιρετικό αρχέτυπο της μακρινής συγγένειας που είναι μια καλλιτεχνική επίδειξη της ανθρωπότητας.

Ο καλλιτέχνης του Black tattoo που εμφανίζεται στον τομέα της σκοτεινής τέχνης είναι πιθανό να δημιουργήσει μια εμβληματική προσέγγιση που συλλέγει την αποκάλυψη μέσω χάραξης και χάραξης. Τα σκούρα τατουάζ συνήθως ξεκινούν από την αλχημεία, την εσωτερική και άλλα κρυμμένα ερμητικά λαογραφικά.

Φωτογραφία από: Followthecolours in Pinterest

Διάσημοι καλλιτέχνες τατουάζ Blackwork

Βεβαιωθείτε ότι έχετε λάβει υπόψη ότι ένα μαύρο τατουάζ είναι σχεδόν αδύνατο να τροποποιηθεί λόγω της ανεπαρκούς τυπικής σκίασής του. Λάβετε υπόψη ότι οι δεξιότητες ομαλής μελάνης μαύρου είναι ένα ταλέντο που αποκτήθηκε μετά από χρόνια εξάσκησης.

Λάβετε υπόψη τα κομμάτια ενός καλλιτέχνη τατουάζ που ονομάζεται Sasha Woland. Οι θεριστές, οι κάρτες ταρώ, οι σφραγίδες και οι δαίμονες κάνουν μια θέση στο χαρτοφυλάκιό της σε ένα σχέδιο που προκαλεί περισσότερο τους εξαιρετικούς καλλιτέχνες όπως οι Julio Ruelas, Gustave Dore, Francisco Goya και Albrecht Durer. Αυτοί οι καλλιτέχνες τατουάζ χρησιμοποιούσαν συνήθως τις τεχνικές χάραξης και χάραξης, οι οποίες συνήθως απαιτούν αποκλειστικό μαύρο μελάνι στη διαδικασία δημιουργίας.

Οι τεχνικές, υλικές και φιλοσοφικές σχέσεις είναι συγκρίσιμα σαφείς κατά τον έλεγχο των έργων μάγουλο σε μάγουλο. Άλλοι καλλιτέχνες του Blackwork tattoo περιλαμβάνουν τους Jack Ankersen και Alexander Grim.

Εάν θέλετε να κάνετε το καλύτερο τατουάζ blackwork, θα πρέπει να το κάνετε από τους καλύτερους καλλιτέχνες. Ως εκ τούτου, θα μπορούσε να βοηθήσει αν έχετε μια ιδέα για τους πιο αξιόπιστους καλλιτέχνες στον κλάδο. Εδώ είναι άλλοι διάσημοι καλλιτέχνες τατουάζ blackwork που πρέπει να γνωρίζετε:

1. SupaKitch

Το SupaKitch κάνει εξαιρετικά τατουάζ σε μαύρο χρώμα και είναι τόσο υπέροχα όσο θα είχατε φανταστεί. Έχει ένα στυλ που είναι πιθανό να επικεντρωθεί σε μεγάλο βαθμό σε λεπτές, εύθρυπτες γραμμές. Συνδυάζει επίσης λουλούδια και φτερά σε πολλές τέχνες του.

2. Χιούστον Πάτον

Δεν χρειάζεται τίποτα περισσότερο για να επεξεργαστείτε σχετικά με το Χιούστον Πάτον. Επικεντρώνεται σε εκτεταμένα κομμάτια, πολλά από τα οποία θεωρούνται τα καλύτερα, πιο ξεχωριστά τατουάζ που υπάρχουν.

3. Ντομ Γουίλι

Η προσοχή του Dom Wiley στις προδιαγραφές στις τέχνες του μαζί με τη χρήση των σκιών τον οδηγούν να διαπρέψει μεταξύ παρόμοιων καλλιτεχνών. Οι ζωικές του τέχνες εκθέτουν τη σύνθετη γραμμή και το χρωματισμό του όπως στα σημεία του τζάγκουαρ ή στη γούνα της αρκούδας. Πολλές από τις τέχνες του επικεντρώνονται στην πανίδα και τη χλωρίδα.

4. Λόρενς Έντουαρντς

Ο Lawrence Edwards είναι ένας ευέλικτος απίστευτος καλλιτέχνης blackwork. Ερμηνεύει πολλά κομμάτια που συνδυάζουν χλωρίδα και πανίδα. Επίσης, η σκίαση του dotwork-προσέγγισης είναι πολύ συνεπής και τακτοποιημένη.

5. Kelly Violet

Η Kelly Violet είναι μία από τις διάσημες καλλιτέχνες blackwork. Η απόδοσή της εντείνει μαζικά το μαύρο σε στυλ blackwork με μεγάλες σκιές και σκιά. Χρησιμοποιεί τόσο συμβατικές όσο και τεχνικές σκίασης κουκκίδων και συνδυάζεται άριστα με τον γκρι παράγοντα “μαύρο και γκρι”.

6. Λάντον Μόργκαν

Ο Landon Morgan μπορεί να τραβήξει σχεδόν τα πάντα με μια ξεχωριστή και εκκεντρική προσέγγιση και χρησιμοποιεί ένα μείγμα σκίασης κουκκίδων και γραμμών για να κάνει μερικά αξέχαστα και συγκεκριμένα κομμάτια.

7. Κρις Ντέιβιντσον

Το ξεχωριστό στυλ blackwork του Kris Davidson του χάρισε μια θέση ως ένας από τους διάσημους καλλιτέχνες blackwork. Ο Kris ερμηνεύει πολλά τεράστια κομμάτια με την ανάδειξη σε κύκλους και κοντές γραμμές. Τα μανίκια του βραχίονα και του ποδιού συνήθως πιάνουν ένα γεωμετρικό, σχεδόν Αζτέκικο στυλ και δίνουν έμφαση σε πολλές τακτοποιημένες σκιάσεις και γραμμές.

Φωτογραφία από: FYTT in Pinterest

Διαφορετικά στυλ και τεχνικές μαύρου τατουάζ

Παρόλο που τα φυλετικά τατουάζ αποτελούν ένα τεράστιο μέρος του μαύρου στυλ τατουάζ, τον τελευταίο καιρό έχουν συμπεριληφθεί και άλλες καλλιτεχνικές προτιμήσεις στον πίνακα. Η εικονογραφική, η γραφιστική και η σκοτεινή τέχνη, η προσέγγιση της χάραξης ή της χάραξης, ακόμη και η καλλιγραφική ή η γραφή έχουν θεωρηθεί ότι αποτελούν μέρος του Blackwork εάν χρησιμοποιείται μόνο μαύρο μελάνι.

Πιθανώς περισσότερο να σχετίζεται με τις ρίζες του, τα μαύρα τατουάζ μπορεί επίσης να περιλαμβάνουν γεωμετρική εργασία, η οποία είναι συνήθως στο μοτίβο της παράξενης ιεράς γεωμετρίας, καθώς και τα διακοσμητικά τατουάζ που κατά κανόνα προέρχονται από σχέδια με θέμα Henna ή οτιδήποτε παρόμοιο.

Για να σας δώσω την ιδέα, εδώ είναι τα διαφορετικά στυλ και τεχνικές μαύρου τατουάζ που περιστρέφονται πρόσφατα στη βιομηχανία:

Παλιό σχολείο

Το Old School είναι ένα άλλο στυλ τατουάζ που χρησιμοποιεί μαύρο τατουάζ. Αυτό το στυλ επηρεάστηκε πολύ από τα κομμάτια του 19ου αιώνα, ιδιαίτερα τα τατουάζ στρατιωτικών και ναυτικών.

Το παλιό σχολείο μαύρο στυλ τατουάζ φαίνεται πραγματικά εκπληκτικό.

Η εξάλειψη των χρωμάτων τα οδηγεί ιδιαίτερα γοητευτικά και μπορεί να τα κάνει να υπερέχουν λόγω των πολύ έντονων αποχρώσεων. Μερικά από τα πιο συνηθισμένα θέματα του παλιού σχολείου μαύρου τατουάζ περιλαμβάνουν λουλούδια, πεταλούδες, πλοία, άγκυρες, πουλιά, πεταλούδες και κρανία. Οι γυναίκες της Βοημίας, οι γοργόνες και τα κορίτσια εξωφύλλου είναι επίσης εκπληκτικά διάσημα θέματα.

Ιαπωνικά

Λογικά ένα από τα πιο εμφανώς ικανοποιητικά στυλ, το ιαπωνικό στυλ χρησιμοποιεί μαύρο τατουάζ πολύ αποτελεσματικά. Τα συμβατικά ιαπωνικά τατουάζ, που ονομάζονται ευρέως irezumi, χρησιμοποιούν ήπιες μαύρες αποχρώσεις για να δημιουργήσουν μια σαγηνευτική τέχνη.

Διασκεδαστικά, μερικά λαμπερά ιαπωνικά τατουάζ χρησιμοποιούν μαύρες αποχρώσεις ως βάση ή φόντο. Αυτή είναι μια εντυπωσιακή τεχνική για να δημιουργήσετε ένα έργο τέχνης και να το κάνετε να φαίνεται πιο ευδιάκριτο και ταιριάζει στο δέρμα του χρήστη..

Όσον αφορά το θέμα, αυτό το στυλ είναι εκπληκτικά τεράστιο και ποικίλο. Μυθολογικά πλάσματα όπως οι δράκοι είναι εκπληκτικά διάσημα. Πολλά ιαπωνικά μαύρα κομμάτια περιλαμβάνουν φυσικά θέματα όπως ψάρια, ζώα, λουλούδια και πολλά άλλα.

Chicano

Η λέξη “Chicano” είναι μια ενδιαφέρουσα λέξη αφού χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά ως όρος ασέβειας για να αναφερθεί στους Μεξικανοαμερικανούς. Αυτές τις μέρες, μερικοί άνθρωποι έχουν επιλέξει να το ανακτήσουν για να τους βάλουν μάλλον. Έτσι, γεννήθηκε ένα πανέμορφο στυλ τέχνης. Συνδέεται σταθερά με την υπερηφάνεια και το αποικιακό πνεύμα των Μεξικανών Αμερικανών.

αλφάβητο

Τα κοινά θέματα του Chicano είναι αισθητά ελκυστικά και ποικίλα. Μερικά είναι έντονα καθολικά θέματα που αποτελούνται από κομπολόι, σταυρούς και πορτρέτα της Παναγίας. Οι πινέζες με τα χείλη μαζικά γραμμωμένα, τα σκουλαρίκια και οι μπαντάνες είναι επίσης διάσημες, όπως και τα κρανία και τα αυτοκίνητα.

Τα γράμματα είναι επίσης πολύ αισθητά σε αυτό το στυλ και μπορεί να φαίνονται εκπληκτικά εκπληκτικά όταν εκτελούνται σε μαύρο τατουάζ. Οι συνήθεις τοποθετήσεις για τα τατουάζ με γράμματα είναι το στομάχι και το στήθος, αν και τα τατουάζ προσώπου είναι παρόμοια διάσημα.

Φωτογραφία από: Tρα Τατουάζ

Ζωομορφική

Τα ζωομορφικά μαύρα στυλ τατουάζ γίνονται σε σχήματα και δομές ζώων. Η απεικόνιση των ζώων σε αυτά τα στυλ ενσωματώνει διάφορα χαρακτηριστικά όπως η πονηριά, η ταχύτητα, η ταχύτητα, η δύναμη ή η ευφυΐα. Παρόμοια με άλλους πολιτισμούς, θα διακοσμήσουν τα αντικείμενα που τους περιβάλλουν με τα ζώα που προσπαθούσαν να αποσπάσουν.

Περαιτέρω, έγινε αντιληπτό ότι το βούισμα ενός πλάσματος θα μπορούσε να σας δώσει κάποια από τη δύναμή του. Για παράδειγμα, εάν παρατηρήσετε ένα ζώο μαζί με ένα άλλο ζώο στο στομάχι του, το πρώτο απεικονίζει τον εαυτό του και επίσης μια αλλαγή από αυτό μέσα στο στομάχι του. Ως εκ τούτου, ένας σκύλος που έχει ένα ψάρι σε αυτό μπορεί να απεικονίζει έναν έξυπνο μαχητή.

Ανθινος

Τίποτα δεν μπορεί να απεικονίσει το πιο ήπιο μέρος της φύσης από το λουλουδάτο. Αυτές οι υπέροχες γοητείες χρησιμοποιούνται ως αναπαραστάσεις της αθωότητας, της αγάπης και του ζοφερού. Αναμφισβήτητα, τα λουλουδάτα μαύρα τατουάζ είναι η κύρια επιλογή πολλών ανθρώπων, που τα χρησιμοποιούν ως κανάλι για να παραδώσουν τη νοοτροπία τους καθώς και την προσωπική τους άποψη.

Αρχιτεκτονική

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, ακόμη και τα πιο δημοφιλή ορόσημα αρχιτεκτονικής του κόσμου μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως εξαιρετικό σχέδιο τατουάζ. Ωστόσο, δεν υπάρχει σύγχυση όταν παίρνετε το σχέδιο ενός αρχιτέκτονα. Μπορείτε να μελάνετε οτιδήποτε από παλιούς καθεδρικούς ναούς έως ψηλούς ουρανοξύστες και γέφυρες, διάσημα μνημεία έως αρχαϊκές πυραμίδες στο σώμα.

Δεν χρειάζεται να είσαι επαγγελματίας αρχιτέκτονας για να αγαπήσεις τη γοητεία των τατουάζ με σώμα με αρχιτεκτονική θεματολογία. Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχετε τον θαυμασμό και το πάθος για τα σχέδια τατουάζ με βάση την ιστορία.

Διακοσμητικός

Το διακοσμητικό μαύρο στυλ τατουάζ επαναλαμβάνει ξυλόγλυπτα σε ένα συγκεκριμένο μέρος του σώματος. Αυτά τα πορτρέτα αποτελούνται από σπείρες, γραμμές, σταυρούς και κύματα, που συνήθως συνδέονται σε σχέδια. Ορισμένες εικόνες φαίνονται ιδιαίτερα υπέροχες σε τεράστια κλίμακα, αν και διακοσμητικά τατουάζ μικρού μεγέθους μπορούν επίσης να πραγματοποιηθούν με επιτυχία.

Εκτός από το γεγονός ότι το διακοσμητικό στυλ είναι μια αξιολάτρευτη τέχνη, έχει συνήθως μια παράνομη σημασία. Τα διακοσμητικά τατουάζ αντιπροσωπεύουν μοναδική προστασία. Πολλοί άνθρωποι έβαλαν φυλαχτά στο δέρμα τους τα οποία αντιλαμβάνονται ότι παρέχει προστασία και διασώσεις σε δύσκολες καταστάσεις.

Ελληνικές και Αιγυπτιακές Μυθολογίες

Οτιδήποτε από τις ελληνικές και αιγυπτιακές μυθολογίες μπορεί να είναι έντεχνο, σημαντικό και διακριτό. Αυτό το στυλ συνδυάζεται καλά με το μαύρο τατουάζ.

Φωτογραφία: Positive Fox in Pinterest

Ρεαλισμός

Όταν μιλάμε για μαύρα τατουάζ, το στυλ που οι περισσότεροι άνθρωποι συνήθως αφορούν το στυλ του ρεαλισμού. Αυτό το είδος τατουάζ επικεντρώνεται αναλόγως στη δημιουργία εκθαμβωτικά έργα τέχνης που μοιάζουν με τη ζωή. Είναι πιθανώς ένας ανταγωνιστικός χαρακτήρας σε όλες τις πολυάριθμες τέχνες στη βιομηχανία.

Η συνήθης ανησυχία για τον μαύρο ρεαλισμό είναι τα πορτρέτα. Τα πορτρέτα που έχουν ρεαλιστική εικόνα με μαύρες αποχρώσεις μπορεί να φαίνονται παράλογα και να διοχετεύουν πολλά συναισθήματα. Τα θέματα που σχετίζονται με την ποπ κουλτούρα είναι παρόμοια πολύ σημαντικά. Άλλα διάσημα θέματα περιλαμβάνουν ζώα, λουλούδια, ποδήλατα, αυτοκίνητα, φύση και μυθολογικά πλάσματα.

Το καλύτερο πράγμα για τον ρεαλισμό είναι η ευελιξία του. Αν έχετε κάτι στο μυαλό σας να είναι το θέμα, είναι σίγουρο ότι θα υπάρχει ένας μαύρος καλλιτέχνης τατουάζ που θα είναι σε θέση να πραγματοποιήσει την τέχνη των ονείρων σας.

Νεο-Παραδοσιακό

Το νεο-παραδοσιακό είναι ένα πανέμορφο στυλ και αποτελεί προέκταση του τατουάζ Old School. Είναι αρκετά γνωστό για τη χρήση ζωντανών χρωμάτων. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν χρησιμοποιεί blackwork. Πολλοί καλλιτέχνες είναι προσκολλημένοι στη χρήση αυτού του συγκεκριμένου στυλ.

Τα συνηθισμένα θέματα στο νεο-παραδοσιακό περιλαμβάνουν πορτρέτα ανθρώπων και ζώων. Τα φυσικά θέματα όπως τα δέντρα, τα λουλούδια και οι κρύσταλλοι είναι παρόμοια εξέχοντα.

Ποπ κουλτούρα

Τα μαύρα στυλ τατουάζ της ποπ κουλτούρας καταλαμβάνουν ένα μεγαλύτερο, πιο ορατό μέρος στο τελευταίο mainstream. Τώρα, μπορείτε να παρατηρήσετε όλα τα είδη μελανωμένων σταρ του κινηματογράφου, ροκ σταρ, διασημοτήτων, αθλητικών σταρ και εκλεκτών μοντέλων.

Φωτογραφία: Samuele Briganti in Pinterest

Οι καλύτερες ιδέες μαύρου τατουάζ για εσάς

Πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν πώς εμφανίζεται το μαύρο τατουάζ ή ακόμα και τον τρόπο με τον οποίο πραγματοποιείται. Όπως υποδηλώνει το όνομα, τα μαύρα τατουάζ γίνονται μόνο με μαύρο μελάνι. Έχουν τολμηρές και συμπαγείς γραμμές, ενώ οι δομές μπορούν να εμφανίζουν διάφορα σχήματα όπως γεωμετρικά σχήματα.

Τα μαύρα τατουάζ είναι απίστευτα και μπορούν να εκτελεστούν με διάφορες προσεγγίσεις. Οι παρακάτω είναι μερικές καλύτερες ιδέες για το καλύτερο μαύρο τατουάζ:

1. Rose Black Tattoo Styles

Τα τριαντάφυλλα μπορούν να χρησιμεύσουν ως ιδανικά μαύρα τατουάζ γνωρίζοντας ότι μπορούν να φαίνονται απίστευτα όταν εκτελούνται με αποκλειστικό μαύρο μελάνι. Επιπλέον, είναι τέλεια για άτομα που κάνουν μόνο το πρώτο τους τατουάζ αφού μπορείτε να τα σχεδιάσετε με τον καιρό.

2. Συναρπαστικά μαύρα τατουάζ

Εκτός από το γεγονός ότι τα μαύρα τατουάζ είναι υπέροχες τέχνες, δεν υπάρχει τίποτα εύκολο σε αυτά. Όταν τα μελάνετε, μπορείτε να αφήσετε την εφευρετικότητά σας να αγριέψει. Υπό την προϋπόθεση ότι κάνετε συναλλαγές με έναν εξειδικευμένο καλλιτέχνη τατουάζ, μην περιμένετε όρια. Ως εκ τούτου, εάν είστε λάτρης των απίστευτων τατουάζ, γιατί να μην επιλέξετε αυτά τα συναρπαστικά μαύρα τατουάζ?

3. Μαύρο τατουάζ με μανίκια

Εάν έχετε αρκετό υπόβαθρο με το τατουάζ, τότε γιατί να μην σκεφτείτε να κάνετε ένα μαύρο τατουάζ με μανίκια; Αυτά τα είδη τατουάζ μπορούν να μετατρέψουν το σώμα σας σε αριστούργημα. Όλοι οι καλλιτέχνες θα σας ενημερώσουν εκ των προτέρων ότι τα τατουάζ με μανίκια θα καταναλώσουν χρόνο και είναι πιθανό να δημιουργήσουν υψηλότερο επίπεδο πόνου. Έτσι, θα πρέπει να είστε έτοιμοι για κάποιες θυσίες όταν παίρνετε την πρόκληση των μαύρων μανικιών τατουάζ.

Φωτογραφία από: Offtheclosetfashion

4. Tribal Black Tattoo Designs

Τα φυλετικά σχέδια είναι ένα από τα πιο διάσημα μαύρα σχέδια τατουάζ. Φαίνονται απίστευτα όταν εκτελούνται με αποκλειστικό μαύρο μελάνι και μπορούν να τοποθετηθούν σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος. Οι καλλιτέχνες τατουάζ απαιτούν λίγο χρόνο για να ολοκληρώσουν τα φυλετικά τατουάζ λαμβάνοντας υπόψη τις περίπλοκες λεπτομέρειες τους. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτή η ιδέα θα κάνει εξαιρετική τέχνη.

5. Γεωμετρικά μαύρα τατουάζ

Το συγκεκριμένο μαύρο τατουάζ συνιστάται μόνο σε άτομα που έχουν δοκιμάσει πολλά τατουάζ στο παρελθόν. Αυτοί οι τύποι τατουάζ εκτελούνται με γεωμετρικά σχήματα και μπορούν να εκτελεστούν ως ολόσωμα μανίκια. Όταν κάνει ένα μεγάλο γεωμετρικό μαύρο τατουάζ, ο καλλιτέχνης τατουάζ θα απαιτήσει κανονικά μερικές συνεδρίες για να το ολοκληρώσει. Επομένως, εάν δεν σας ενοχλεί να περιμένετε τουλάχιστον δύο εβδομάδες για να επιτύχετε το καλύτερο τατουάζ σας, τότε αυτό είναι το πιο κατάλληλο για εσάς.

6. Συμβατικά μαύρα τατουάζ

Τα συμβατικά μαύρα τατουάζ είναι εκτεταμένα και μπορούν να εκτελεστούν με διάφορους τρόπους. Μπορείτε να τα πραγματοποιήσετε ως μαύρα τατουάζ και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι μπορούν να βγουν εξαιρετικά. Τα συμβατικά τατουάζ παρουσιάζουν επίσης μεγάλη σημασία πίσω τους και μπορούν να εκτελεστούν είτε σε μικρό είτε σε μεγάλο μέγεθος, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

7. Στερεά μαύρα τατουάζ

Μπορείτε να συνδυάσετε μερικά διάφορα στοιχεία όταν κάνετε ένα μαύρο τατουάζ. Αυτοί οι τύποι τατουάζ μπορούν να πραγματοποιηθούν με συμπαγή και έντονα περιγράμματα, μαζί με τα γεωμετρικά στοιχεία. Με αυτό το συγκεκριμένο τατουάζ, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα είστε πάντα στο επίκεντρο.

8. Απίστευτο σχέδιο μαύρου τατουάζ

Η μελάνη εξωγήινων στοιχείων ή UFO θα φαίνεται πάντα εξαιρετικά δροσερή. Παρόλο που αυτά δεν είναι τα συνηθισμένα μαύρα τατουάζ σας, μπορούν ακόμα να φαίνονται απίστευτα μόλις εκτελεστούν με αποκλειστικό μαύρο μελάνι. Μπορείτε να τοποθετήσετε αυτό το τατουάζ σε οποιοδήποτε μέρος του σώματός σας. Με έναν εξειδικευμένο καλλιτέχνη τατουάζ, αυτό το σχέδιο μπορεί να γίνει ένα πραγματικό αριστούργημα.

9. Bold Ink Black Tattoo

Σε περίπτωση που προτιμάτε ένα συγκεκριμένο τατουάζ και αν έχετε μεγαλύτερη ανοχή στον πόνο, τότε αυτό το έντονο μαύρο τατουάζ μπορεί να είναι το καλύτερο για εσάς. Αυτό το είδος τατουάζ μπορεί να είναι ένδειξη της δύναμης και της δύναμής σας και υπάρχει πολλή σημασία πίσω από αυτό. Αυτό το τατουάζ μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως τατουάζ μάσκας. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι εσείς και οι υπόλοιποι φίλοι σας θα το λατρέψετε.

10. Μαύρο Δημιουργικό Τατουάζ

Τα μαύρα τατουάζ μπορούν να εμφανιστούν σαν αριστούργημα αν εκτελούνται σωστά. Η πλειοψηφία των μαύρων καλλιτεχνών τατουάζ κανονικά επικεντρώνεται μόνο σε τατουάζ μαύρου μελανιού. Ωστόσο, είστε πάντα ελεύθεροι να ζητήσετε μερικές αποχρώσεις για αυτές τις πρόσθετες λεπτομέρειες. Μπορείτε να κάνετε ένα τατουάζ όπως αυτό σε οποιοδήποτε μέρος του σώματός σας και μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν ως κάλυψη..

Φωτογραφία από: Harrell68 in Tumblr

Πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν κάνετε μαύρα τατουάζ

Τώρα που έχετε ήδη γνώση των μαύρων τατουάζ και μαθαίνετε τι τα καθιστά τόσο διάσημο στυλ ανάμεσα σε πολλούς λάτρεις, είναι πιθανό να αρχίσετε να ξεκινάτε ένα για τον εαυτό σας.

Περιορισμένος από την ιδιαιτερότητα και το απόλυτο μέγεθος των πολυάριθμων φυλετικών τατουάζ, δεν είναι εύκολο να επιλέξετε σε ένα μόνο σχέδιο. Πριν αποφασίσετε να φορέσετε ένα μαύρο τατουάζ που απεικονίζει τις προσωπικές σας προτιμήσεις, θα πρέπει να είστε σε θέση να καθορίσετε το καλύτερο σχέδιο τατουάζ. Αλλά πώς θα επιλέξετε το πιο κατάλληλο σχέδιο; Εδώ είναι μερικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη:

  • Λαμβάνοντας υπόψη την επίδραση του μοτίβου που θα έχει μόλις είναι μελανωμένο σε όλη τη σιλουέτα του σώματος. Ο καλλιτέχνης μπορεί να σας προτείνει διάφορα μοτίβα που παρουσιάζονται σε μια ομοιόμορφη, διάρθρωτη επιφάνεια. Εάν το μοτίβο μετακινηθεί στο σώμα, ωστόσο, ο αντίκτυπος ποικίλλει.
  • Να ξέρετε ότι τα φυλετικά τατουάζ blackwork είναι συνήθως αδιάβατα για να ακρωτηριαστούν ή να μετατραπούν σε κάποιο άλλο είδος γραφικών. Βεβαιωθείτε ότι το μοτίβο που θα επιλέξετε είναι κάτι για το οποίο δεν θα στενοχωρηθείτε στο μέλλον.

Για να έχετε το καλύτερο σχέδιο για ένα μαύρο τατουάζ, είναι απαραίτητο να γνωρίζετε ότι το στυλ blackwork σας προσφέρει μια τεράστια ποικιλία επιλογών όταν πρόκειται για το θέμα. Ωστόσο, πριν οριστικοποιήσετε την απόφασή σας σχετικά με το θέμα, μπορεί να είναι επωφελές να επιλέξετε την καλύτερη θέση για το τατουάζ.

Αυτό είναι ιδιαίτερα συνηθισμένο στους άνδρες αφού τα μαύρα τατουάζ προσελκύουν έναν μεγάλο όγκο έμπνευσης από γηγενείς πολιτισμούς που χρησιμοποιούσαν τα τατουάζ ως απόδειξη του αναστήματος ως πολεμιστή.

Όπως πάντα, προτείνεται να αναζητήσετε έναν καλλιτέχνη τατουάζ που επικεντρώνεται στα μαύρα τατουάζ. Αν και εκείνοι οι καλλιτέχνες των οποίων η τεχνογνωσία είναι σε στυλ μαύρης εργασίας μπορεί να είναι λίγο ακριβό σε σύγκριση με αυτούς με τη γενική εξειδίκευση, είναι μια αδιαμφισβήτητη προσέγγιση για να εγγυηθεί το απόλυτο επίπεδο ποιότητας.

Φροντίστε να επικοινωνήσετε με τον καλλιτέχνη τατουάζ σας με μια ιδέα για το θέμα σας. Ωστόσο, κάντε τον εαυτό σας προσαρμόσιμο στο καλύτερο δυνατό στυλ. Αν συναντήσετε τον καλλιτέχνη σας με ένα φιλόξενο μυαλό, δίνει στον καλλιτέχνη σας την ελευθερία να επινοήσει ένα στυλ που ταιριάζει περισσότερο στην τεχνογνωσία του, ενώ παράλληλα ενεργεί για να δημιουργήσει μια εξαιρετική ποιότητα παραγωγής που θα είστε ευτυχείς να εφαρμόσετε καθ ‘όλη τη διάρκεια της ζωής σας.

Τελικές σκέψεις

Το μαύρο τατουάζ είναι θεμελιώδες στον κόσμο του τατουάζ. Έχει συναρπαστική προέλευση και εξευγενίστηκε από σύγχρονους καλλιτέχνες για να γίνει ένα δελεαστικό στυλ τέχνης του σώματος. Συνδυάζεται επίσης καλά με τα διάφορα στυλ τατουάζ.

Μαθαίνοντας όλα τα πράγματα για τα μαύρα τατουάζ, θα ήταν δίκαιο να πούμε ότι είναι προσαρμόσιμα και ευδιάκριτα. Μπορείτε να τα εκτελέσετε σε διάφορα μεγέθη και σχήματα και μπορούν να τοποθετηθούν σε οποιοδήποτε μέρος του σώματος. Είναι τα καλύτερα τόσο για ειδικούς όσο και για αρχάριους, και βγαίνουν πάντα υπέροχα.