Конкурс „Вечерна светлина“ от Осман и Косморелакс

От много време любимите ни фотоконкурси не са на османско, чрез което ви даваме, скъпи читатели, възможността да споделите вашите идеи и домашния уют. Затова днес, заедно с магазина Cosmorelax, бихме искали да обявим началото на доста необичайно и креативно състезание сред любителите на красив интериор. Темата на състезанието този път е вечерен интериор и красиво осветление у дома.

Collage_small

Идеята е следната: с помощта на различни осветителни инструменти създавате романтична и вдъхновяваща обстановка във вашия дом, снимате интериора или неговата изразителна част и ни го изпращате. Имайте предвид, че състезанието включва някои фотографски умения, защото лошото качество на изображението може да развали впечатлението за най -прекрасната идея. Като цяло, полет на творческо въображение е само добре дошъл..

Условия на конкурса:

1. Направете снимка на вечерната атмосфера у дома (може да бъде или цяла стая, или ъгъл). Снимките трябва да са „собствено производство“, забранено е използването на чужди снимки от интернет.

2. Публикувайте снимки на стената си в една от социалните мрежи (Vkontakte, Facebook, Twitter, Instagram) и задължително добавете текст при публикуване „Снимка за състезанието на сайта за красив интериор //www.pufikhomes.com/“.

3. Оставете линк към страницата си с публикувани снимки в коментарите към това пост.

4. Споделете информация за състезанието с приятелите си в една от вашите социални медии. мрежи, от които да избирате (тоест кликнете върху бутона „Споделяне“ за VKontakte или Facebook в края от това пост).

5. Ще направим вашите снимки за участие преди 28 май 2014 г. (Сряда) включително, победителите ще бъдат обявени вече 30 май (Петък).

Е, сега за наградите. Този път ще имаме две равни награди. Първият победител ще бъде определен от екип от представители от Османска и Косморелакс. Ще имаме и награда за избор на народ – победителят ще бъде определен чрез гласуване в специален албум на участниците в нашата група Vkontakte. Всеки от двамата победители ще получи ваучер за подарък от 15 хиляди рубли, който може да бъде продаден в магазина Cosmorelax.ru.

P.S. Както обикновено, абсолютно всеки може да участва в състезанието, но стоките, закупени с купона за награда, ще трябва да бъдат взети от Москва сами. Успех на всички!

cosmo_700x150