Победители в конкурса „Уютно чаено парти“

И така дойде моментът да обобщим резултатите от есенния ни конкурс „Уютно пиене на чай“ и да наградим победителите с прекрасни награди (благодарение на „Uuterre“ за тях). Веднага бих искал да отбележа невероятната активност този път, благодаря много на всички, че се опитахте и не се колебайте да изпратите вашите прекрасни творби! Нека особено подчертаем Беларус – от тази конкретна страна има много достойни работни места. Но като цяло, абсолютно всички страхотни момчета, във всички снимки можете да почувствате уютната атмосфера на пиенето на чай.

0_99559_da564ec0_XL (2)

Затова имаме добра новина – тъй като този път беше невероятно трудно да изберем първите три, компанията Uuterra също реши да награди някои участници с „утешителни“ награди! Но първо първо.

така, първо място в нашия конкурс награждаваме … Анна Романчук от Гродно, която проектира такова прекрасно семейно чаено парти на открито, с топло одеяло, възглавници и красиви лакомства. Всичко това също беше заснето стилно, което е важно тук. Въпреки всичките си усилия, Анна получава нашето признание и основната награда е прекрасен сервиз за чай!

Анна Романчук-1

Анна Романчук-3

Анна Романчук-2

Анна Романчук-4

Второ място отива при Александра Разуева и нейната композиция от цветен чай. За Александра имаме прекрасна серия от съдове за готвене.

Разуева_Александра

И накрая, трето място. Снимките на Мария Боголюбова много успешно предават топлата и уютна атмосфера, която я придружаваше да пие чай. Топло одеяло, вкусен чай и любима книга – какво по -приятно през прохладния есенен сезон! Мария получава чайник във формата на часовник.

Maria_Bogolubova

Но това не е всичко! Както вече казахме, някои други участници няма да останат без награда. Алла Николаева (Ставропол), Агнес Авгунова (Наб. Челни), Юлия Гуцайт (Санкт Петербург), Маргарита Богатирева (Ставропол) и Ксения Ляпина (Липецк) получават отлична кутия от керамично масло като стимулираща награда!

1280311

Внимание! Най -ярките произведения, които не бяха включени в този пост, но които също са достойни за най -ласкавите думи, ще бъдат публикувани утре в голямата ни селекция. Благодаря отново на всички за участието! Обещаваме да провеждаме интересни конкурси с красиви награди повече от веднъж..