Победители в състезанието за детски интериорен дизайн

Неотдавнашното състезание за детски интериори, което се проведе на нашия уебсайт с подкрепата на Uuterra, за пореден път потвърди чувството за вкус и желанието на нашите читатели да творят. Разгледахме всички творби с голямо удоволствие, възхищавайки се на вашите идеи и черпейки вдъхновение за себе си. Днес е моментът да обявим първите три според мнението на нашето скромно жури.

KidsCollageAТака. Според резултатите от състезанието решихме да присъдим първото място.. Марина Иликаева от Оренбург! Нейната детска стая за две момичета ни се стори невероятно стилна, функционална и, най -важното, пълна с всякакви интересни деликатни детайли. Убедени сме, че младите домакини се гордеят със стаята си и с удоволствие прекарват времето си там. P.S. Дървото на стената е чудесна идея!

Марина-3

Марина-1

Марина-4

Присъжда се второ място Ирина Шевченок от Тюмен и великолепна детска стая с пъстър декор. Меките играчки и цветните възглавници не можеха да ни оставят (надяваме се и вие) безразлични. Браво!

Ирина-1

Ирина-2

Ирина-3

Детската стая, която зае с нас трето място, също е момчешка. Яна Воронова-Садовская проектира стаята в красив скандинавски стил със смела червена стена и светлозелен гардероб. Перфектно!

Яна-1

Яна-3

Яна-2

Благодарни сме на всички за вашите снимки и усилия. Ще се радваме да ви видим на следващите ни фотоконкурси.!