Обявяване на победителите

И така дойде денят, в който целият свят ще разбере кой спечели нашия конкурс за най -добър новогодишен интериор. 🙂 Искам да отбележа, че получихме доста интересни и оригинални произведения. Някои от участниците изпратиха поредица от снимки, някои разреждаха снимките си с истории за „как е създадена“. Във всеки случай, благодаря на всички за участието и усилията ви! Разбира се, по -добре би било да не ограничаваме конкуренцията до Москва и региона, но такива бяха обстоятелствата извън нашия контрол. Ще се опитаме да гарантираме, че следващия път всеки или поне мнозинството могат да участват!

Така! В ожесточена борба първо място (и с него сертификат за 10 000 рубли за закупуване на мебели) получава новогодишен перваз на прозореца и открит балкон на Василиса за оригиналността и нестандартността на празничния декор.

Второ място подаряваме на прекрасното коледно дърво и играчки на Елизабет.

И накрая, трето място отива при Настя за нейния прекрасен новогодишен колаж.

Повтаряме още веднъж, всички творби са достойни за похвала и уважение и за нас беше трудно да определим първите три победители. Но тези, които не се качиха на „пиедестала“, не трябва да се разстройват, тъй като спонсорът на състезанието, компанията Ronikon, дава на всички участници сертификати за подарък с номинална стойност от 1000 рубли за закупуване на мебели в магазина им. В най -близко бъдеще ще се свържем с всички участници и ще ви уведомим как можете да получите сертификата си..

Това състезание беше първото, но не и последното на османското. Благодаря на всички!