Конкурс от Османска и ГД Начало “Лятна закуска”

Тук сметнахме, че не е съвсем правилно да провеждаме сред нашите читатели само едно състезание с уютни интериори годишно. Затова днес, заедно с прекрасен магазин за стилни мебели и декор DG Home обявяваме нов конкурс, с кодово име „Лятна закуска“, този път посветен на декорацията на масата. Насърчаване на всички да бъдат креативни и да се състезават за красиви награди!

Правила на състезанието. За да участвате, трябва:

1. Да снимам красиво поставена и декорирана маса за закуска за двама, за цялото семейство или за себе си. Снимките трябва да са „собствено производство“, забранено е използването на чужди снимки от интернет.

2. Публикувайте снимки на стената ви в една от социалните мрежи (Vkontakte или Facebook) и не забравяйте да добавите текст при публикуването „Снимка за състезанието на сайта за красив интериор //www.pufikhomes.com/“. Също така добавете към нашите социални групи. мрежи!

3. Оставете линк към вашата страница с публикувани снимки в коментарите към тази публикация.

4. Споделя това информация за състезанието с приятелите ви в едно от вашите социални. мрежи, от които да избирате (тоест кликнете върху бутона „Споделяне“ за VKontakte или Facebook в края от това пост).

Ще вземем вашите снимки за участие до 21 юни 2013 г. (Петък) включително, и вече на 24 юни (Понеделник) Журито на Pufik и DG Home ще обявят победителите.

Е, сега най -важното е награди. Победителят и наградените ще получат следните прекрасни подаръци от DG Home:

1 -во място: Комплект стилни чинии от Сиена от китайски порцелан

2 -ро място: Елегантна чаена двойка Сиена от китайски порцелан

3 -то място: Оригинално керамично термостатично стъкло със сърце за кафе или чай

Очакваме с нетърпение вашата работа!