Победители в състезанието „Вечерни светлини“

Нашият конкурс за вечерни интериори представи много уютни интериори, творчески снимки и просто приятно настроение, за което много благодаря на всички вас, нашите читатели! Но дойде моментът да определим най -добрите, защото този път има само два наградни сертификата от магазина Cosmorelax. В същото време, съгласно правилата на състезанието, един от победителите беше избран според максималния брой харесвания в нашия специален албум..

Така. Имаме удоволствието да съобщим, че в категорията „Награда на публиката“ нямаше равен на приказната вечерна детска стая с красива лампа и декор от Наталия Черных от Красноярск! Една от нейните снимки получи рекорден брой „сърца“ – 180! Поздравления и тържествено представяне на сертификат от 15 хиляди рубли за закупуване на стоки в магазина Cosmorelax.

Наталия-5

Наталия-2

Наталия-4

Наталия-1

Наталия-3

Вторият победител беше определен от компетентно жури според правилата на състезанието. След многочасови дебати беше решено да се даде втората основна награда на … Мария Колесникова от Москва за стилна и невероятна уютна вечерна кухня с тухлена стена. Според нас авторът успя много успешно да предаде атмосферата и настроението на красивия си интериор. Вторият сертификат за 15 хиляди рубли се изпраща в Москва!

Мария

Както винаги отбелязваме, че имаше невероятно много достойни произведения и изборът не беше лесен за нас. Ето защо, които не се намериха в тази статия, не се притеснявайте – един от тези дни планираме да направим селекция от най -добрите интериори на участниците. Очаквайте актуализации и участвайте в следващите ни конкурси!