10 тайни за една красива Коледа и Нова година у дома

Светът вече се подготвя за най -вълшебния и красив празник – Коледа. Дори в нашите страни мнозина празнуват две цели Коледи, за да разтегнат празничното удоволствие. Ако все още мислите в какъв стил да украсите дома си тази година, ние сме подготвили селекция от най -новите тенденции от любимите ни дизайнери и техните основни тайни за уютна Коледа. Гледайте, вдъхновявайте се и следвайте връзките за повече вдъхновение!

Вълшебна Коледа

Лесно и лесно е да създадете незабравима Коледа у дома! А HM Home и тяхната нова колекция от празничен декор могат да ви помогнат в това. Тайната на уютната шведска Коледа: с правилната комбинация от прости детайли можете лесно да създадете вълшебна атмосфера около вас.

DIY празник

Празничната колекция Broste Copenhagen убеждава, че всичко гениално е просто. Датска коледна тайна: не се страхувайте да създавате красота около себе си със собствените си ръце. Особено тяхната тайна ще се хареса на децата.!

IKEA се втурва на помощ

IKEA е източник на вдъхновение за всеки сезон! Техният готов интериор винаги спестява, когато искате да промените нещо в къщата. Тази зима не беше изключение, а марката, обичана от мнозина, доволна от нови интересни идеи за празниците. Тайната на празничното настроение от шведската IKEA: трябва да създавате красиво с любов!

Коледа спасители

Новогодишните идеи от House Doctor ще бъдат спасително лекарство за студената зима. Техният декор ще помогне да се създаде специална атмосфера на щастие през зимните дни. Коледна тайна от датска марка: уют може да се създаде навсякъде!

Стара нова Коледа

Любителите на традиционните бижута и дизайн ще се насладят на празничната колекция Winter Wonders от Pottery Barn. Домашна или романтична Коледа – ще намерите вдъхновение за два варианта. Тайната на светлата Коледа от американската марка: всичко ново е отдавна забравено старо.

Две в едно

Американската марка Lexington знае как да комбинира скандинавския стил и стила на Нова Англия. Техните празнични идеи няма да оставят никого безразличен. Тайната на перфектната им Коледа: Не се страхувайте да експериментирате.

Щастието е в малките неща

Скандинавската марка Ellos ще ви помогне да се настроите на домашен уют и топла атмосфера по празниците. Коледната им колекция ще изпълни дома ви с топлина, дори и в най -студените дни. Тайната на Елос за една незабравима Коледа: нямате нужда от много за уютна атмосфера!

Блестяща Коледа

За любителите на буйни коледни елхи и много декорации английската марка John Lewis е подготвила ярък и красив каталог с вдъхновяващи идеи за предстоящите празници. Тайната на перфектната им Коледа: колкото по -ярка, толкова по -добре!

Идеи от природата

Природата изглежда най -красива през зимата и на Коледа. Така че защо да не заимстваме идеи от нея? Точно това направи британската компания Neptune. Тайната на невероятната им Коледа се крие в новогодишната колекция, в която те предлагат да се използват възможно най -много прости естествени материали, за да се създаде празнична атмосфера..

Любима Коледа

Голям брой играчки на дървото, красиво декорирана къща, елегантна коледна маса – всичко, както сме свикнали и обичаме. Zara Home в новата си празнична колекция е подготвила много интересни неща за подготовка за празниците в любимия ви стил. Тайната на Zara Home за уютна Коледа: Оценявайте семейната традиция!